Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psss.....

Krzysiek Zalewski w Opolu

Polecane posty

Gość Aliczek
Ciasteczko!!! Mnie tam sie teraz podoba... Ale dobzre wychowani ludzie o gustach nie dyskutuja, takze... Mnie zauroczyl:)

Gość caja
krzysiu i tak wyglada bosko.... a glos, az sie rozplywam sluchajac go!!! przystojniak nie ma co......

Gość mrrrauuu...
on teraz wygląda 100x lepiej niz wczesniej, nie ma co dyskutowac... :P jest boski (i ma swietny glos) !

Gość milenka___
teraz super facet :D - bo za czasów idola to dzieciak poprostu był i tyle...

Nie rozumiem rozważań powyższych. Krzysiek kiedy wygrał Idola miał z 17 czy 18 lat i lubił melat. I to było szczere. Ja jak miałam 17 lat uwielbiałam hip-hop (szczerze) i mówiłam wszystkim, że będę tego słuchała do końca życia. Wcześniej nad życie kochałam Kelly Family, którzy dziś, w wieku 22 lat mnie co najwyżej bawią. Hip-hop także. To jest taki wiek, kiedy zmieniają się zainteresowania, pogląd na życie. Może stwierdził, że rock to nie jest TO? że długie włosy to nie to. Miałam w wieku nastu lat wielu kolegów z długimi włosami których kręciło ostre brzmienie i skórzane spodnie. Teraz mają po 20kilka lat, glany zmienili na pantofle, skóry na garnitury, a włosy wspominamy tylko an zdjęciach. I nie widzę w tym sztuczności. A Krzysiek wygląda wspaniale! I nieźle też śpiewa, ale to akurat nic nowego.

Gość to on byl
niepoznałam......

Gość EmmaChemcia
Szkoda, tylko, że ta zmiana wyglądu Krzyśka nie była przemyślanym krokiem, tylko efektem faktu, że był pijany i cos mu na dekiel walnęło. Inaczej tego ująć nie mogę. Facet się upił i jego "ukochana" ścięła mu włosy, a wszyscy się zachwycają, że dojrzał i zmienił wizerunek.

Gość **SyLwIa
Krzysiek od zawsze miał w soboe coś magnetycznego. Oprócz głosu i ogólnie wyglądu zewnetrznego trzeba przyznać(wnioskuje z przeczytanych wywiadów) ze jest na prawde bardzo inteligentnym i zabawnym facetem. Nie roumiem tych, którzy uwazają ze jak ściął włosy to od razu zmienił swoje upodobania muzyczne, to byłoby bezsensu. A co do teraźniejszego jego wygladu musze przyznac ze rzeczywiście wyglada moze bardziej apetycznie;) chociaz w długich włosach również było mu świetnie;) Ogólnie podsumowując wg mnie to jest naprawde wartościowy chłopak i zarazem bardzo przystojny:)

Ledwo go poznałam, przeglądałam Imperium TV i padłam. Wg mnie jego przemiana wizualna to totalna porażka - spodziewałam się, że chłopak ma charakter i nie da z siebie prędzej czy później zrobić chłopaczka w grzecznych ciuszkach. Oczywiście pewnie miliony osądzą, że wreszcie dorósł, co jak dla mnie mija się z celem. Spodziewałam się, że skoro wyrósł jako oryginał, oryginałem pozostanie. Niestety, wielkie rozczarowanie.

Gość ***SyLwIa
hmmm.. osłabia mnie to.. serio... każdy ocenia osobe po wygladzie. Chłopak obciął włosy i od razu nie ma charakteru?? Oczywiście zmiana o 180 stopni nastąpiła w jego przypadku ale przecież to tylko zmiana zewnetrzna!!Nie uwierze w to że przestal słuchac muzyki jakiej słuchał, ani że za zmianą wizerunku przeistoczył swą osobowość w inną... to tyle na ten temat:)