Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinka82..

tata zdradza mame

Polecane posty

Gość malinka82..

to bylo jak grom z jasnego nieba jestesmy"szczesliwa rodzina",sa malzenstwem juz 25 lat,mama jest piekna,inteligentna,pracowita ojciec ma romans ,od paru lat jezdzi do jakiejs szmaty(to jej osiedlowa opinia),dzis sie dowiedzialam dowiedzialam sie tez ze wydaje na nia i na jej dzieci(kazde z innym) ciezko zarobione przez mame pieniadze,zdzira zna kazdy szczegol z naszego zycia,wyjazdy itp, myslalam ze zwymiotuje jak sie dowiedzialam nie wiem co robic,dla mnie to byl szok ale dla mamy pewnie bylby wiekszy nie chce jej spawiac bolu ale tez nie chce zeby byla oszukiwana co mam robic,pomozcie ja musze cos zrobic

Gość a jak myślisz....
dlaczego tata zdradza piękną, inteligentną, pracowitą kobietę ze zdzirą i szmatą?

Gość a.g.iiii
serio napisałas?

Gość do a jak myslisz
bo jest chujem i tyle

Gość wariatka jakich malo
a moze mama by chciala wiedziec by moc ulozyc sobie na nowo zycie. nic straconego.

Gość a jak myślisz....
myślałam, że chuje też wolą piękne, inteligentne i pracowite..

Gość rozumiem
To,ze zdradza fizycznie nie byłoby az tak potepiajacego ,bo w zyciu seksualnym małzenstwa roznie sie dzieje.Ale najgorsze jest jak mezczyzna zdradza i do tego utrzymuje kochanke,kupuje jej rozne rzeczy itp.Romans powinien byc bezinteresowny.Miałam ojca ktory miał kochanke i s..rwiel utrzymywał lafirynde.Ja sama byłam kochanka ale w zyciu nie mogłabym wziąc cokolwiek od kochanka.Jak na poczatku znajomosci przyniosl mi kwiatki i bombonierke z jakiejs okazji to kazałam mu je dac zonie i umowiłam sie z nim,ze nigdy nic nie bedzie mi fundował,kupował.

Gość malinka82..
wariatka- byc moze?nie zastanawialam sie nad tym,tak trudno zadecydowac o czyims zyciu,boje sie jak ona przyjelaby ta wiadomosc wiem ze nie podejrzewa nic a nic

Gość malinka82..
rozumiem- masz racje,zdrdade fizyczna ja tez jestem w stanie zrozumiec reszty zupelnie nie,teraz wiem ze ten czlowiek nie jest tym ktorego znalam cale zycie,to przykre

Gość a jak myślisz....
A ja jestem córką pieknej, inteligentnej i pracowitej i nie dziwię się, że mój ojciec ją zdradzał, nie wiem czy ze szmatą czy nie szmatą.. Moja piekna, inteligentna i pracowita matka na każdym kroku poniżała ojca, który niewystarczająco dobrze zarabiał, itp.

Gość a.g.iiii
ja na twoim miejscu najpierw powiedziała bym uzbierała dowody, zdjecia itd, a póxniej powiedziałbym ojcu ze wiem i ze mam dowody. Ciekawe jak by zareagował?

Gość malinka82..
a jak myslisz- przykro mi z tego powodu w mojej sysuacji jest jednak inaczej,ojciec nigdy nie byl ponizany teraz sie dowiedzialam ze poniza mame,nie mozna tego nazwac inaczej a ona podaje mu pod nos obiadek i pyta czy smakuje,rzygac sie chce

Gość sylwuska
wiesz mój ojciec też dradza matkę po 28 latach bardzo udanego małżeństwa. Mama też jest atrakcyjną kobietą, zawsze dbała o nas, o ojca i nasz dom. Gdy się dowiedziała o zdradzie ojca zalamala się, przeszła depresję, próbę samobójczą, świat Jej się zawalil, nam dziecim też. Tweraz jest już trochę lepiej, ale ojca już nie mam. Nie chcę znać skurwesyna, dla mnie to nie ojciec tylko reproduktor. Gdyby był prawdiwym ojcem nie zrobiłby tego ani mnie, ani rodzeństwu a tym bardziej Mamie. Teraz on zszedł na psy, jego młoda szmata też żąda coraz więcej pieniędzy, on utrzymuje ją i jej dwoje dzieci, które każde ma z innym. Jeszcze trochę i on padnie bo wygląda już jak zaniedbany dziad. W ciągu 4 lat romansu zestarzał się o 20 lat i zeszmacił się mentalnie. Zachowuje się jak cham i prostak. Nie chcę już znać gnoja.

Gość rozumiem
mlinka82 a co poeiwsz na to jak moj stary przychodził z pracy,jadł obiadek dwudaniowy ,z deserem(lata komuny),kąpał sie,ubierał w wyprasowane przez mame rzeczy i szedł do tej lafiryndy.Byłam wtedy nastolatka,nie za wiele mnie to obchodziło ,ale teraz jak o tym mysle,to mnie szlak trafia.

Gość powiedz ojcu
że wiesz , mamie nic nie mów, jemu powiedz że jak tego nie skonczy to jej powesz, może pójdzie po rozum do glowy.

Gość malink jak znam życie twój
ojciec ma pewnie kryzys 50 latka i to nieważne czy mam jest atrakcyjna czy nie, jak takiemu debilowi nakładzie w łeb młoda kochanka o tym jaki jest mądry i piekny to zrobi dla szmaty wszystko. nie chcę cię straszyć ale taki idiota jest zdolny do wszystkiego, nawet potrafi zniszczyć rodzinę jak ktoś mu się sprzeciwi.może porozmawiaj z nim i powiedz, że wiesz o jego dziwce i co robi z waszymi pieniędzmi.

Gość a jak myślisz....
malinka - rachunek jest prosty - widocznie twój ojciec dostaje od kochanki to czego nie otrzymuje od Twojej matki - i nie ma się co oszukiwać. Pytanie tylko czego nie otrzymuje...czy np. figury 20 latki (wtedy niech spada na bambus) czy np. ciepła (nie zapominaj o tym, że NIE WIESZ co się dzieje u nich w sypialni) Tylko on zna odpowiedź na te pytania. Moim zdaniem pogadaj z ojcem, powiedz mu, że wiesz i daj mu czas na rozwiązanie sprawy np. miesiąc. Niech decyduje co dalej-odchodzi od Was (ale to on ma o tym powiedziec mamie), odchodzi od tamtej (i ty nic nie mówisz mamie o jego romansie) , decyduje się na terapię małżeńską, itp. Moim zdaniem staraj się go zmusić, żeby on załatwił tę sprawę - nie Ty.

Gość do malinki
powiedz ojcu,ze wiesz. Dla mnie to juz nie bylby ojciec, nie chcialabym go znac.A mamie okaz wsparcie.

Gość malinka82..
sylwuska- ja tez wlasnie tego sie obawiam, ze ona moze tego nie przezyc ze czasem niewiedza jest najlepsza,zycie w blogiej nieswiadomosci z kolei ja nie moge z tym normalnie zyc,to wykancza mnie,nie moge na niegio patrzec

Gość a jak myślisz....
acha ..i jeszcze jedno...musisz brac pod uwagę, że Twoja mama...wie. Z sobie znanych powodów może nie chcieć się do tego przyznać (może np. ma nadzieję, że to chwilowy kryzys). Jeżeli jej powiesz -zrobisz jej niedźwiedzią przysługę - będzie musiała zareagować, a może jeszcze nie ma ochoty.

Gość do malinki
Że tez istnieja tacy goscie, chyba jakiegos malpiego rozumu dostal. gdyby to byla milosc-to rozumiem, ale baba co ma dziecko kazde z innym, jeszcze wpadnie z twoim ojcem i bedziecie miec malego braciszka albo siostrzyczke. To dopiero dobije toja matke.

Gość sama nie wiem - trudne
Hmmm, ja bym chyba powiedziała ojcu, że wiem i że ma to w określonym czasie załatwić jak mężczyzna. W przeciwnym razie dowiedzą się wszyscy, a on przestanie być ojcem dla mnie.

Gość synonimek
Mój ojciec też zdradza mamę Ponad 20 lat razem w których ona tylko żadała aby wiecej kasy zarabiał , nie dała mu dobrego słowa , zaniedbała się , roztyła .Ciągle awantury, obiad byle co i odgrzewany po kilka dni to samo. Ojciec sobie zyły wypruwa żeby utrzymać mnie i brata a ona nigdy mu nie pomogła materialnie Nigdy nie pracowała. Tylko wymagania. Znalazł sobie taką co nie ma wymagań i złamanego grosza na nia nie traci i niech mu będzie i niech ma swoja chwilę szczęścia a matka cuda wyprawia teraz ale jak wół uparta i do pracy nie pojdzie. Niedługo się usamodzielnimy z bratem i wysiadamy z tego domu a ojcu życzę zeby tez poszedł od niej

Gość malinka82..
tak wlasnie mysle, chyba najlepiej powiedziec tylko ojcu,postawic go pod sciana niech dokona wyboru tez zaswitala mi ta mysl ze mama moze wie,wie tez o innych sprawach o ktorych ja moge nie miec pojecia ale dla mnie on juz nigdy nie bedzie tym kim byl

Gość tez bym powiedziala ojcu
i to jak najszybciej aby mogl sie okreslic zanim mama sie dowie.

Gość a jak myślisz...
no właśnie...pamiętaj, że nie wiesz o wielu rzeczach, o których wiedzą twoja mama i twój tata....

Gość sc a moze to corka twojego
kochanka??

Gość no to
a moze mama zdradza tez ojca i o tym nie wiesz?nie oceniaj tak pochopnie

Gość pogadaj z ojcem
to najwazniejsze na razie