Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinka82..

tata zdradza mame

Polecane posty

Malinka - nie powinnaś się wtrącać - to nie są twoje sprawy. Jesteś dorosła (masz chyba 25 lat) więc sama możesz założyć rodzinę i mieć podobne problemy, napewno nie będziesz chciała wtedy aby ktoś wywierał nacisk na Ciebie co masz robić w swoim związku i jak postępować. Szczególnie gdy będą to twoje dzieci. Piszesz że mama jest piękna i wszystko się pięknie układa. Jakoś nie mogę sobie wyobrazić że facet szuka na boku, jak w domu ma tak pięknie. To jak to jest u was? Ojciec wraca od kochanki, wita się z twoją mamą, całują się, przytulają, rozmawiają o tym co było w pracy ciekawego, jest seks w łóżku potem, nie - to nie jest możliwe. I dlaczego mama daje mu pieniądze na kochankę Tego też nie rozumiem. On nie pracuje?

Gość taaaaaa przybyły na topik
kochanki i już odwracają kota ogonem, napewno to mam zdradza ojca, a on biedny misiaczek jest tylko maszynką do robienia kasy i zona nie dała mu tego ciepło skoro poszedł szukać do innej. Kochanki zawsze usprawiedliwiają swoich gaców. sc - poczytaj sobie co dzieci sądzą o romansach podstarzałych tatusiów. Maliko porozmawiaj z ojcem, mamie nic nie mów, ta widza narazie nie jest jej potrzebna. Niech ojciec się określi. A swoja drogą czy tym idiotom musi tak na starość odbjać? Przecież młoda dupa nie zatrzyma ich starości, co najwyżej ją przyśpieszy i spowoduje ruinę psychiczną całej rodziny, materialną niestety także.

Gość 32185*45
a ch...cie obchodzi zycie i pozycie rodzicow? co masz do tego? za smarkata jestes zeby sie w to wtracac a nawet jak bedziesz miec 40 lat to tez ch..ci do tego

Gość bo to bardzo przykre
jak dziewczyna dowiaduje się, że ma chuja bez mózgu w domu a nie ojca

Gość nie obrażajcie jej ojca
nie wiem czy malinka cieszy się, że ktos nazywa jej ojca chujem!

Gość 32185*45
nie wiadomo kto tam jest gorszy czy ta matka czy ojciec malinka widzi tylko zdrade ale nie widzi co jest przyczyna najlepiej niech pilnuje swoich spraw nie rozumiem jak mozna ingerowac w zycie swoich rodzicow popier..jakas

I nie wiem czym tak się podniecacie. Zdarza się i to dość często że związek rozpada się i ludzie zakładają nowe związki. Przyczyny są różne, jakie?, o tym wiedzą tylko te dwie osoby (dzieci nie zawsze)

Gość 32185*45
i dlatego niech sie nie wtrącają !

Gość belzebub
A niech sobie rznie inna ale dlaczego ja utrzymuje

Gość 32185*45
a moze to osiedlowe plotki? przeciez malinka nie przedstawi tej pani jako porzadnej kobiety ona juz ustawowo jest szmata i zdzirą

Gość kochanki już się
wypowiedzial na temat, a facet to jesteś tylko z nazwy bo nie masz pojęcia co czują dzieci jak ojcu zachciewa się kurestwa

Gość 32 coś tam dalej
ta szmata to twoja koleżanka po fachu że tak bronisz zdziry, jakby taka porządna była to by nie była panna z dwójką dzieci, każde z innym samcem

Gość 32185*45
nie bronie , tylko rozwazam rozne aspekty zgadzam sie w pelni z Facetem ze dzieci nie powinny sie wtracac

Gość dziewucha__
Facet No to ładnie załwtwiasz swoje dzieci albo załatwiłeś skoro uważasz, że rozmans ojca nie ma wpływu na dzieci. Powiem, mimo młodego wieku, GÓWNO wiesz.

Gość 32185*45
to ze ma dzieci nie swiadczy o niej zle ma i wychowuje co komu do tego?

Gość 32 coś tam dalej
nie bądż śmieszna , szmata ma 2 dzieci, każde z innym i romansuje z żonatym facetem.......TO SWIADCZY O TYM ZE JEST DZIWKA I TYLE

zgadzam sie z DZIEWUCHA_!!!! facet zastanów sie co robisz swoim dzieciom, co one czują. myslisz że dzieci nic nie rozumieją?!?! brzydzę sie takimi ludźmi!!! tfu tfu...malinka powiedz ojcu prosto w oczy że wiesz i karz podjąć decyzje. wątpie czy sie opamieta,ale...ja bym nie potrafiłam żyć dłużej z takim człowiekiem

Gość 32185*45
"szmata ma 2 dzieci, każde z innym " -materacem bylas? to pewnik? czy wymysly urazonej córuni moze , która wpier...się do zycia seksualnego ojca i matki rowniez w tym wypadku zastanów sie , czy chciałabys aby ktoś ingerował w twoje sprawy, nawet te z punktu widzenia innych ze powinni robic słodko by ci było?

Gość dziewucha__
do 32185*45 Zamknij się ty trepie! Od kiedy zdrada jest wporządku. Aż tak tępa jesteś?

Gość malinka82..
hmm wiesz jestem urazona ale kto by nie byl w takiej sytuacji? wpierdalam sie?? z tego co wiem to ja jeszcze nic nie zrobilam i dlatego tu jestem,bo jakos nie umiem wobec tego przejsc obojetnie i udawac ze sie nic nie stalo sytuacja mnie przerosla dlatego pytam

Gość 32185*45
dziewucho pole zaorane?, krowy wydojone? moze pora spac bo rano obrzadek czeka a wracajac do tematu , zdrada nie jest w porzadku nie pochwalam ale nie pochwalam rowniez jednostronnego myslenia , wrzucania wszystkich do jednego worka a najbardziej nie pochwalam jak smarki wtracają sie do zycia dorosłych

Gość tosia 123
Malinka powiedz o tym ojcu porozmawiaj niech wie ze ty wiesz niech będzie wstyd przed toba i będziesz miała spokojne sumienie że chciałas w jakis sposób pomóc matce przeciez ja kochasz to zrób to dla niej .Ja bym tak zrobiła

Gość Óna
Moi rodzice też sa razem 25 lat. Moja Mama wyjechała za granicę do pracy, bo jej mężuś, a mój ojciec nie kwapil się do żadnej roboty. To było w przedzień jej przyjazdu do Polski. Coś mnie obudziło. Wydawało mi się, że usłyszałam głos kobiety- wydawało mi się to niemożliwe. Jednak to mnie gnębiło. Nasluchiwałam. Tak, to była kobieta. Postanowiłam uprzykrzyć im życie, nie chciałam jednak dowiedzieć się prawdy. Podkręciłam głośno radio. Trzaskałam drzwiami od swojego pokoju. Wreszcie się odważyłam. Wprost zapukalam do sypialni rodziców. Szrpnęłam za klamkę. Drzwi były zamknięte. Uslyszałam glos tej baby "Otwórz jej". Ojciec otworzył. Już nie pamiętam, co on powiedział. Napisałam sms do Mamy. Dzięki Bogu, że nie spała. Napisałam jej tylko tyle, że pilna sprawa i żeby zadzwoniła na domowy. Z płaczem jej opowiedziałam. Kazała zawołać ojca na dół, do telefonu. Zszedł. A ja wtedy poszłam na górę. Zamknął drzwi od sypialni! Przypomnialo mi się, że klucz od mojego pokoju pasuje do zamka w sypialni rodziców. Wzięłam ten klucz. Otworzyłam drzwi. W powietrzu wisiał smród alkoholu. Zapaliałam światlo. W łóżku ktoś był. Odsloniłam kołdrę. To była największa kurwa w moim mieście. Nie będę dalej opowiadać. Strasznie mnie to wszystko boli. Nawet policję wtedy wzywalam, bo ta dziwka nie chciała wyjść z domu. Chciała z moim ojcem pić vódkę. Bałam się. Przyjechali. A jej już nie było. Uciekła. Okropna jest zdrada. Niby jest wszystko ok. Ale ja wciąż o tym pamiętam... I brzydze się ojcem.

Gość Óna
To brzmi jak tani melodramat. Jednak scenariusz napisało życie. DO założycielki topicu- wiem jak to boli. Znam tą bezsilność. Złość. Smutek.

Gość malinka82..
ale jakos nie przekonuje mnie argument ze nikt sie nie powinien wtracac ze to ich sprawy jakich ich??jesli jedna strona zyje w nieswiadomosci i nie ma zadnych szans na obrone przed tym,i jesli sie dowie to na pewno ostatnia to jest w porzadku??taka ochydna obluda?? w porzadku jest wtedy gdy szanse sa wyrownane wtedy nie nalezy sie wtracac

Gość tosia 123
Do 32185*45 .Wiesz co to Ty powinnas iść spać zamiast tak dziewczynie głupio radzić i obrażac jeszcze .Widać jestes jedna z nich innaczej dbałabys o to by nas kobiet nie oszukiwano .Zenada

Gość sylwuska
Facet wyobrażnia cię zawodzi, nic nie wiesz co czuja dzieci, ja wiem bo jestem dzieckiem takiego gnoja, który zniszczył życie calej rodzinie i sobie też. do 32185.45 Powiem ci wiecej, taki babsztyl to kurwa pospolita, a wtrącać się mam prawo bo taka zdzira wlazła w życie moje i mojej rodziny, zniszczyła moją matkę, moje rodzenstwo i nasze zycie. Jak ktoś ma dwoje dzieci każde z innym, jest panną i włazi do łożka żonatemu to jest kurwą i śmieciem.