Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinka82..

tata zdradza mame

Polecane posty

Gość tez corka
zaczynaja bawic się w sponsora kosztem wlasnej rodziny

gdybym byla na Twoim miejscu to bym powiedziala mamie. mysle, ze gdyby sie kiedys dowiedziala prawdy to mialaby ci za zle, ze to przed nia ukrylas. z reszta co bedzie jak i tak sie dowie, bedzie sie czula jak idiotka, ze nawet Ty wiedzialas,a ona dala sie oszukac. mysle, ze swiadomosc, ze ma taka dojrzala corke pomoze jej przetrwac ciezkie chwile. moze sie nie rozejda, a jesli tak to moze ulozy sobie zycia z kims kto na nia naprawde zasluguje.

mała - --> ja bym nie potrafił Ale może inni są zdolniejsi ode mnie. Jak się związek wali, to się szuka na boku i tyle I obie strony o tym wiedzą. Jak jest super, to nic się nie szuka. Bo jest super. I co tu tłumaczyć. Facet to nie jest jakiś zwierzak bez mózgu - też ma uczucia. Jak się przytulaz jedną to nie będzie przytulał się za godzinę z drugą Chyba to proste. A przed dziećmi można udawać - dla ich dobra

Gość 32185*45
sylwuska ale tu nie chodzi o ta kobietę tu chodzi o to czy powiedziec czy nie matce ja mowię zeby tego nie robiła bo moze matka wie i maja układ z ojcem moze matka wie , ale mysli ze nikt nie wie i chce aby tak zostało moze matka nie wie i nie chce sie dowiedziec

jak sie zwiazek wali to sie ludzie rozchodza, a nie staraja sie szukac na boku. po co sie meczyc skoro mozna sobie od nowa ulozyc zycie z kims kogo naprawde sie kocha.

Gość dziewucha__
Facet A ty byłeś kiedyś zdradzony? Pewnie nie - dlatego takie są twoje wypowiedzi, pozbawione empatii.

Gość malinka82..
facet co ty wiesz o facetach

Gość 32185*45
Facet ma rację jesli jest super to nic sie nie szuka bo .....jest po prostu super i tyle

moze wie, a moze nie i wolalabym to sprawdzic niz robic z niej idiotke. a jak ojciec ja czyms zarazi? w jakim swiecie wy zyjecie, jest tyle chorob, dlaczego kobieta ma cierpiec za jego bledy?

321---------> też tak myślę. Moim zdaniem matka wie Zresztą było napisane na początku że jest mądra. A do seksu dwojga ludzi nie powinien się nikt wtrącać i podpowiadać kto z kim będzie szedł do łóżka

Gość 32185*45
ludzie sie nie rozchodza ze wzgledu na dzieci , ktore pozniej sie dowiaduja i bach!!! uswiadamiaja ze trzeba sie rozwiesc

tylko, ze to super tez sie moze znudzic..i czasem ktos szuka dreszczyku emocji do tego dochodzi chetna wrazen babka, ktora szuka sponsora i jest w stanie zrobic wiele..

Gość malinka82..
jestem pewna na 99 procent ze nie wie:(

Gość 32185*45
Facet - racja:)

ale tu nie chodzi o wtracanie do seksu, bo jesli facet ja sponsoruje z pieniedzy matki to to juz nie jest sam seks

mi tez sie wydaje, ze nie wie bo wtedy nie dawalaby na to kasy, rozumiem uklad, ale nie sponsoring...wiec pewnie nic nie wie..

Gość 32185*45
Jezusieeee jak jest miłosc i jest super , to chwilo trwaj wiecznie , jak moze sie znudzic?

Gość dziewucha__
Facet Tylko tępa kochanka powie, że masz rację. Nikt inny.

Gość dziewucha__
miłość ha ha jaka miłość

Gość 32185*45
dziewucha jeszcze tu jestes? znowu pijesz do mnie? czytaj ze zrozumieniem ...dopiero sie wypowiadaj szkoł nie pokonczyłas czy co?

Gość 32185*45
w ludziach nie ma nic pewnego , to pewne a uczucia jesli sa prawdziwe ..to trwaja i zadna laska nie skusi faceta ktory kocha swoja zone

Gość dziewucha__
ha ha idę spać, nie będę czytać twoich bzdur, bo się jeszcze otruję

mialas kiedys ukochana lalke? jak zobaczylas na wystawie, nowa i ladniejsza to pewnie jej nie chcialas bo kochalas to stara...napewno...faceci sa jak dzieci i tyle wciaz chca cos nowego jak tego nie maja czuja sie bezuzyteczni

Gość 32185*45
dziewucha najwyzszy czas na ciebie :P

Gość 32185*45
to nie tak ja tam wierze w milosc wierze ze ten ktorego kocham jest wyjatkowy i ze nie zechce nowej ...lalki czy sie przejade na tym , nie wiem ..moze tak ale co byłoby za zycie bez takiej wiary?

ja sie nie przejechalam, ale wiem, ze mozna i pamietam o tym aby kiedys sie nie dziwic, ze niby bardzo kochal,a pozniej zniknal...w pewnym wieku facetom odbija..

Heh.....ja nie porównywałbym swojej żony do lalki. Pewnie że są kobiety które mi się bardziej podobają chciażby dlatego że są młodsze, ale nie rzuca się wszystkiego dla tej która się podoba, gdy się kocha swoją żonę. Gdy się jej NIE KOCHA to wtedy inna sprawa. Ale żona zwykle wtedy wie że związek się rozlatuje Przecież ma rozum i czuje to.

Gość 32185*45
odbija ale zazwyczaj tym ktorym się nie układa w małzenstwie o to wszystko trzeba dbac nie tylko w formie codziennego obiadu i upranych koszul seks jest wazna jak nie najwazniejsza sprawą wzajemne porozumienie , rozmowy.. jakies zainteresowania , wzajemna pomoc , cos co ludzi łaczy a jesli łaczy tylko rozmowa czy starczy do pierwszego , to cóz tu wymagac