Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinka82..

tata zdradza mame

Polecane posty

To mi wytłumaczcie w takim razie jaki wpływ może mieć romans ojca na 25 letnie dziecko. Bo ja nie wiem Moje dziecie w wieku 16/17 częściej są poza domem niż w domu i mało ich interesuje czy ja się z żoną całuję czy kłócę. Mają już swoje środowisko, szukają znajomości Zaczynają się pierwsze romanse. W wieku 25 lat być może będą mialy własne rodziny i brak czasu na zastanawianie się kto z kim śpi/spał/będzie spał

Gość dziewucha__
32185*45 ty głupia cipka jesteś ha ha kolejna kochanka

Gość malinka powiem jedno
gdyby ktoś z moich bliskich wiedział o takim dla mnie ponizeniu - nie mówię juz o tak bliskiej nawet osobie jak córka i mimo, ze wie pozwolił dalej na to ponizenie nie mówiąc mi o tym bezpośrednio to DO KONCA ZYCIA nie wybaczyłabym tego jesli twoja matka jak piszesz jest inteligentną osoba ma prawo i chce napewno wiedzieć, ze jakiś cieć robi z niej idiotkę tylko głupie słabe baby nie radzą sobie w takich sytuacjach,a jesli Twoja matka taka nie jest na pewno chce i ma prawo wiedzieć jeśli jej nie powiesz, to zadna z ciebie córka :O

Gość 32185*45
malinka a zastanowiłas sie chwile nad tym ze moze mama się domysla , moze wie ale nie chce tej prawdy? moze bardziej ja tym zranisz?

Gość tosia 123
Facet - obserwator nieprawda że dzieciom jest wszystko jedno .Jeśli dzieci kochaja rodziców i są dobrze wychowane to nigdy nie będzie im wszystko jedno

Gość malinka82..
aha to sadzisz facet ze zdrada moze miec wplyw tylko na male dzieci? jak male? tak male ze niczego z tego by i tak nie zrozumialy ??

Tak się składa że znam dziewczyne która wychowuje samotnie dwójkę dzieci i jest bardzo dzielna, radzi sobie ze wszystkim i nie nazwałbym jej k**wą w żadnym wypadku. To że ją porzucił mąż, nie znaczy wcale że staje się przez to k**wą

Gość dziewucha__
Facet Ma, bo nawet dorosłe dziecko czuje się oszukane, odarte ze szczęścia. Niestety.

Gość 32185*45
prawda jest taka ze malinka sama nie moze sie uporac z tą wiedzą i z tym cierpieniem i teraz chce to zwalic na kogos , komus powiedziec -czyli matce a jednoczesnie nie zastanawia sie jaki to moze wywołac skutek, jeszcze raz podkreslam dzieci nie powinny ingerowac w takie sprawy

Gość sylwuska
32185*45 ty to pewnie kochanka jesteś że bronisz tak zaciekle takich szmat co rozwalają życie rodzinom i romansują z zonatymi. Zaden wolny cię nie chciał bidulko? żal mi cię bo przez takie lafiryndy niewinni ludzie cierpią a świat schodzi na psy.

facet ---> ale co dziewczyna ma tutaj do rzeczy ? dziewczyna kurwą nie jest kurwą jest ojciec autorki i matka powinna o tym wiedzieć

Gość malinka82..
czy ta dziewczyna ktora nie nazwalbys kurwa puszcza sie z zonatymi facetami w zamian za sponsoring?

Gość dziewucha__
Facet Nie próbuj się usprawiedliwiać. Nie wyjdzie ci to.

Gość tosia 123
Facet - obserwator wiesz co nie odwracaj kota do góry nogami oczywiście ze k***a to nie ta co ja mąż zostawi ale ta co sie prowadzi żle tak właśnie jak ta lafirynda z topiku

Gość sylwuska
Facet tu nikt nie mówi o porzuconej przez męża kobiecie, która wychowuje swoje dzieci. Czesć Jej i chwała za to.Szacunek też. tu jest mowa o panie z dwójką dzieci, każde z innym, która romansuje z żonatym gościem, który ją utrzymuje. Mówimy o pospolitej kurwie i utrzymance, którą sponsoruje starsz gość kosztem swojej rodziny.. Czytaj ze zrozumieniem

A czemu Malinka nie odpowiedziała na moje pytanie z początku wątku? Bo zorientowała się w wieku 25 lat że rodzice przed nią odstawiali cyrk. To nie możliwe żeby matka była tak głupia że nie zorientowała się że ojciec ma romans. po prostu udawali dla dobra dzieci

Gość 32185*45
sylwuska a co moj status ma tutaj do rzeczy? mam ci opowiedziec historie mojego zycia? pewnie gały by ci wyszły z orbit gdybys uslyszala nawet nie wiesz czy jestem mezczyzna czy kobieta a juz przyklejasz etykietke

Gość dziewucha__
malinka, narazie pogadaj z ojcem A matki mi szkoda, niestety takich matek oszukiwanych jest pełno :(. A prawdą jest, że matki tez mają prawo do szczęścia. To są trudne decyzje, czy powiedzieć.

malinka, ale dlaczego ty w ogóle zastanawiasz się nad kochanką ojca czy ma znaczenie jaka ona jest ? a gdyby była super święta i porządna i pierwszy raz zdarzyłaby jej sie taka sytuacja z Twoim ojcem tylko bez pieniędzy ? Sądzisz, ze to coś zmienia ? Ta kobieta nie jest istotna, istotny jest facet, który ZDRADZA, bo to on ZDRADZA i on jest mężem i żona powinna o tym wiedzieć, a kto ma jej powiedzieć, jesli nie osoba, na której na pewno najbardziej na świecie polega ?

Gość dziewucha__
Facet Otóż właśnie, kobiety tego co niby oczywiste, nie widzą. Ty tez jestes jakiś ograniczony, skoro tego nie wiesz.

Gość kiciorzyca
Wiem ze musisz sie z tym strasznie czuc ale na Twoim miejscu po prostu zebralabym sie raz, poszla do ojca, powiedzialabym spokojnie ze wiem i zapytala czy on woli zeby mama sie dowiedziala ode mnie czy po mesku woli jej to powiedziec sam. Twoja mama ma prawo wiedziec, wyobraz siebie na jej miejscu... Pozdrawiam

Gość 32185*45
kobiety widzą wiele , tylko nie chca widziec a tutaj ktos na sile chce przywrocic wzrok

Gość sylwuska
32185*45 jak tyle przeszłaś to powinnaś wiedzieć ile zła niesie zdrada i rozbicie rodziny, ale widać wnioski wyciągnęłaś nienajlepsze skoro tak zaciekle bronisz jakieś dziwki puszczającej się z zonatym gościem i usprawiedliwiasz takie zachowania. Widać niczego dobrego się nie nauczyłaś, a zło nazywasz dobrem i jeszcze oczekujesz by inni aprobowali takie kurestwo. Wstydż się za siebie

dziewucha ----> jak to nie widzą? Jeżeli nie całuje się z żoną, nie przytula, nie rozmawia, nie uprawia z nią seksu, nie wychodzi do kina czy na kawę, to ona tego nie widzi? No nie żartuj. Trzeba być chyba bardzo tępym

Gość dziewucha__
Tępy to Ty jesteś, bo na pewno nie pół kobiet w Polsce, które nie wiedzą właśnie.

Gość 32185*45
sylwuska- spojrzenie po drugiej linii nie jest przyzwoleniem na zdrade i kurestwo mam od razu przytaknac ze tamta jest kurwa bo ma dwoje dzieci i to nieslubnych? z innymi partnerami? ze sponsoring? przeciez jej nie znam , to tylko słowa malinki z jakis tam plotek caly czas trzymam sie tego ze nie powinno ingerowac sie w zycie swoich rodziców , bo nigdy nie ma sie pewnosci co do tego jak jest tam faktycznie moze maja układ i matka wi o wszystkim moze matka wie , ale udaje ze nie wie moze nie wie i nigdy nie chciałaby sie dowiedziec mało daje procent na to ze chce tej wiedzy...i to od własnej corki

Facet a od kiedy zdradzający \" nie całuje się z żoną, nie przytula, nie rozmawia, nie uprawia z nią seksu, nie wychodzi do kina czy na kawę,\"??????

Gość sylwuska
ajeśli caluje się z żoną, przytula, rozmawia, uprawia z nią seks, wychodzi do kina czy na kawę, to co ona ma widzieć? Moj ojciec tak robił, a mama jakimś siódmym zmysłem wyczuła zdradę. Facet, cienki Bolek jesteś, ty nie wiesz nic, zwłaszcza o dzieciach. Dobranoc

Gość malinka82..
facet ty uwazasz ze jak zdradza to musi sie z tym strasznie afiszowac i zaniedbywac zone zeby sie w koncuu domyslila bo mu na tym tak zalezy zenada

Gość tez corka
widzisz facecie tu nie kazda kobieta podola psychicznie takiej sytuacji i nie kazda nie zalamie się, zwlaszcza gdy czesto panowie zaczynaja bawic się w sponsora jesli kobieta miala nieszczescie wziac za meza zimnego sk..yna -z przeproszeniem - to pozostaje jej modlic sie, zeby ten pan choc wobec wlasnych dzieci mial skrupuly, bo nic oprocz tego zrobic nie moze juz w takim "zwiazku"