Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszę....

Dajcie jakieś opinie o mojej buzi

Polecane posty

Gość chooja prawda
ta dziewczyna z pierwszej fotki na pewno nie wrzucila tu swojego zdjęcia. Ma zbyt inteligentne spojrzenie. Pewnie jakaś zazdrosna koleżanka - szmata chce ją tu zbesztać.

setunia -> jeżeli jest młoda to naiwnie wierzy.. I zobacz - ta dziewczynka już tu nie zagląda. A oni będą się tu wyflaczać w nieskończoność. Zaraz ja umieszczę swą facjatę i temat rzeka na 3 miesiące

Gość zapytalska
Juz jestem Jasne jestem biedna i taplam sie w blocie masz racje

Gość ....ja
zapytalska SMIEJE SIE WAM W TWARZ A WY NAIWNE KROWY MYSLICIE ZE TO PRAWDA

Gość zapytalska
jasne napewno znam ja Poprostu chciala zeby ja ocenic no to ma

hehe to proste jak wlos mongoła. Dziewczyna z 1 fotki to kolezanka zapytalskiej. Zapytalska wrzuciła tu jej fotkę i się na niej wyżywa, bo w konfrontacji w realu pewnie nie mialaby nic do powiedzenia (z taką inteligencją) :P

Gość Jaka Krowa
ta pierwsza blee

Gość bez kitu
ta dziewczyna z foto jest naprawde nie piękna;/ Jak dla mnie to powinna przejsc jakąś dobra metamorfoze która odmieni ją o 180 stopni.... zapytalska zgadzam sie z Tobą!

Gość ....ja
Ale jaja niunia Przestan juz ubieraj sie i jedziemy na plaze Bede za 15 minut KOCHAM CIE MOJA zapytalska

Gość bez kitu
oczywiscie chodzi mi o zdjęcie nr 1 ;/;/

Gość zapytalska
Kochanie a tak mi dobrze szlo Wydales MNIe Zostaniesz ukarany

Jeżeli ta biedna dziewczyna ze zdjęcia zdaje sobie sprawę ze sprawy to niech lepiej zdejmie swoje zdjęcie z hostingu. I zakończy temat. Albo niech to pani Zapytalska zrobi, jak głosi Choooja prawda

Gość voulez vous coucher avec moi

Gość zapytalska
bez kitu Dziekuje za potwierdzenie mojego zdania Nadal uwazam ze nr 1 jest oblesna To narazie jade pograc w siatke I pozdrawiam wszystkich wkurwionych BUZIAKI

Gość zajebiscie
ZAJEBISTA JEST TA ZAPYTALSKA ZCHECIA JA POZNAM

Gość NO CZYTAM
I NIE MOGE WYROBIC ZE SMIECHU ALE TA zapytalska WAS W CHUJA ZROBILA WKURWILA WAS I POJECHALA Z FACETEM POGRAC SOBIE W SIATKE

Gość robota zazdrosnej koleżanki
na 100% to p. Zapytalska założyła ten temat i udzieliła prawie wszystkich lub wszystkich negatywnych komentarzy na temat tej dziewczyny :D obiektywnie patrząc to tej dziewczynie naprawdę nic nie brakuje. nie jest zapewne jakąś pięknością ale ma w sobie coś uroczego. pewnie tym czymś uroczym zdobyła chłopca, którego Zapytalska również pragnęła i teraz się mści biedaczka. porównywanie tej dziewczyny do tej drugiej pozującej m.in. na Dodę to głeboka pomyłka. bez obrazy, ale o ile ta pierwsza dziewczyna jest średnia to druga niestety jest już sehr hasslich. :)

Gość PINERKA
I to nie na plaże,a na ciężkie roboty,naprawdę żałosne.A ten pożal się Boże ....ja-CASANOVA barów mlecznych to dopiero ZLEWKI.Blee DZIADOSTWO.Przegrali i nogę dali,a PRACA NIE ZAJĄC NIE UCIEKNIE!! Ze niby na plaże-chyba śmieci zbierać,bo niby co oni tam robią-CIĘŻKO HARUJĄ!!!

Gość popierdolone
Jestescie i tyle zazdroscicie ZAPYTLSKIEJ ze ma faceta i osmiesz takie glupie laski jak wy ktore daja tutaj swoje zdjecia I prosza zeby je oceniac A Ona teraz ze swoim chlopakie na plazy w pilke gra i ma was w DUPIE

Gość PINERKA
.....ja---->twoja ortografia pozostawia wiele do życzenia -PORASZKA debilu?? Pisze się PORAŻKA ty głąbie,nic dziwnego,że jesteś na wygnaniu z tą debilką zapytalską,bo do niczego się nie nadajecie jak tylko do LIZANIA DUP OBCOKRAJOWCOM!!

Gość PINERKA
Pierdolony!! a ty poczyściłeś już wszystkie kible śmierdzący leniu-wynocha do roboty!

Nie chce mi się wszystkiego czytać, sorrrrrry:) Ale rozbawiła mnie wypowiedź o tym, ze jestem płaska, blada i nosze okulary, wiec zazdroszczę ładnym \"kobietą\":D Dla mnie ktoś, kto ma zniszczone, tlenione włosy, wieczną opaleniznę, nawet zimą, tipsy i wygląda jak tirówka, w ogóle nie jest kobietą:) I nikomu nie zazdroszczę. A na klona się nie nadaję🖐️

Gość deska jesteś spoko

Masz bardzo ładną, naturalnie ładną buźkę :) fajne kręcone włosy :) Pozdrawiam :)