Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jabłko

Barwo wazne pytanie prosze pomózcie Ci co latali już samolotem

Polecane posty

Mieliscie moze nadbagaż? ja mog emiec torbe do 18 kg... na mojej domowej wadze jest 17,6 ... boje sie że tam im wyskoczy ponad 18 ? co najlepiej zrobic itp.. czu u was bylo tak samo? ze w domu wazylo mniej a tam wyskoczylo wiecej ??

Gość lkingusiaaa
jak bedzie wiecej, to musisz doplacic!

a mieliscie tak że? na wadze wazylo inaczej a tam inaczej ?? ile sie dopłąca a woogle? jak pare deko wiecje to co ??

Gość latacz samolotem
Moim zdaniem to powinienes(w sumie to powinnos zadzwonic bo jablko:) ) zadzwonic na infolinie i sie zapytac. Skoro 18 kg to pewnie Central Wings:) Tak wiec instruuje .... - to co jest najbardziej oczywiste- bagaz nie tyje, jak teraz wazy 17,6 to nie bedzie wazyl wiecej.(chyba ze cos dolozysz) - unijna dyrektywa mowi o 25 kg dozwolonego bagazu, tanie linie specjalnie zanizaja. - na 2-3 kilo nadbagazu spokojnie przymykaja oko.Nie masz sie czym martwic.

jak ja lecialam to przekroczylam nadbagaz o 5 kg,ale moj chlopak ladnie sie usmiechnal do tej babki i nic nie zaplacilam:P

Wszystko oprucz tego co akurat do danego kraju nie wolno w wozić, broni i ostrych przedmioyów (pilniczek też się liczy)

wiec o kilo wiecej nic sie nie martw... ja raz przewiozlam 43 kilo ale bym mily chlopak i nic nie zaplacilam ;) a ostatnio jedza byla i musialam 3 razy przepakowywac :[ musialo byc 20,5 kg najwiecej - co za malpa :[

Gość a czy w podrecznym
mozna przewozic aparat cyfrowy? a w normalnym bagazu np. prostownice do wlosow i ladowarki do tel? zeby sie nie przyczepili jak przeswietla? mozna?