Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość igielka

dla mnie dziwne

Polecane posty

Gość igielka

kolega z pracy 47 lat wyrwal mi wlos z glowy, a na drugi dzien zobaczylam go oprawionego w antyramie, ktora zawisla nad jego biurkiem. Czy wam sie to wydaje normalne?

ech i co teraz? nie wiadomo czy to na poważnie czy ktoś se jaja robi :O najlepiej nie pisać nic no ale jeśli na poważnie: moze nie dziwne a dziecinne lub zboczone jeśli na jaja:idź spać:P

Gość igielka
nie moge bo jestem w pracy wlasnie. Ten gosciu mnie uwodzi po chamsku odkad pamietam i jak zobaczylam tego wlosa, to sobie pomyslalam o jakis czarach wudu. Serio

no to jak dla mnie jest zboczony, co innego uwodzic a co innego posuwać się do takich głupich gierek

Gość igielka
gierek? no ja jeszzce rozumie gierki, ale cos takiego? przed chwila spalilam tego wlosa

no chodziło o to że wyrywa ci włosy i wiesza na scianie :O dobrze ze spalilas ;)

zwlaszcza ze to facet jak mowisz 47 lat czyli powinien miec od \"jakiegos\" czasu w glowie poukladane a nie zachowywac sie jak gowniarz albo zbok :O

Gość igielka
spalilam, bo kurde w necie sa strony na temat rzucania klatw i tym podobnych rzeczy.

Hej, spokojnie, klątwy tak łatwo i tylko przy użyciu włosa sie nie rzuca... :) i przez osoby niewtajemniczone. Klątwę i tego typu podobne obrzędy nie rzuca również byle kto.

Gość igielka
no a ja mam 32, wiec chociazby ze wzgledu na roznice wieku on odpada w przedbiegach, ale on mimo mojej ozieblosci zrobil jeszcze cos gorszego moim zdaniem. A mianowicie przyjeli do pracy chlopaka i ten chlopak po rozpoznaniu terenu zaprosil mnie na kawe, poniewaz przydzielili go do dzialu, gdzie siedzi ten 47-latek ten ostatni dowiedzial sie o tym. Po kilku moich spotkaniach z nowym kolegą on wzial go na prywatna rozmowe i powiedzial mu, zeby mu nie robil kolo pióra cokolwiek to znaczy i skonczyly sie kawki z nowym kolega.

Gość igielka
Agressiva-Negativa ale mozna wyslac do autora strony prośbe taka. Ale dzieki, troche mnie uspokoilas. Moze faktycznie tylko zboczony

Moim zdaniem powinnaś z tym 47. latkiem normalnie porozmawiać. Skoro tak się sprawy mają. Nie masz nic do stracenia. Skoro jego zachowanie bezpośrednio Ciebie dotyczy i nie podoba Ci sie to, co on wyprawia, masz święte prawo się bronić/interweniować. Jest w końcu prawo do wolności osobistej, czy nie? :)

Gość igielka
ja z nim rozmawiam juz 10 lat. Naprawde wiele razy mu mowilam, ze jestesmy tylko kolegami z pracy. On na samym poczatku naszej wspolnej pracy wyskakiwal do mnie z lapami na powitanie i zawsze probowal mnie na powitane dotknac, poglaskac po dloni czy przytulic, ale tutaj twardo zareagowalam po czasie obserwacji czy moze sie domysli z mojego sugerowania, ze mi sie to nie podoba. Po rozmowie juz z lapami nigdy sie nie wychylal, ale za to pozniej rozne techniki stosowal, naciski, manipulacjem uzalanie sie nad soba, wjezdzanie mi na ambicje itp, tym wlosem w antyramie jednak przeszedl samego siebie

Gość igielka
Agressiva-Negativa Ty wiesz cos o czarach? nie to zebym chciala je wykorzystac, w zadnym wypadku, tylko z ciekawosci pytam, bo odebralam takie wrazenie, ze wiesz wiecej

Gość igielka
Dlaczego nie znajdzie w takim razie kobiety w zblizonym wieku, ktora da sie podrywac itp, ja sie nie daje i jemu nigdy nie dam.

Może powinnaś mu po prostu zniknąć z oczu, skoro to trwa już tak długo. Coś tam o czarach wiem, niejako. Znaczy raczej o magii. Bo czary to jej część jest. Ale to tylko wiedza dla mnie jest, nie na sprzedaż. Ale teraz spadam. Dobranoc.

Gość igielka
Ok dziekuje za rozmowe dobranoc !

Gość igielka
ponawiam temat w dzien. jakie moga byc powody takiego zachowania.