Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonim

Sprzedam suknie ślubną

Polecane posty

Gość anonim

Witam wszystkich serdecznie! SUKNIA ŚLUBNA Z SALONU CLASSA Rozmiar 38/40, wzrost 169 cm + obcas 4,5-5 cm. Sukienka jednoczęściowa z trenem w kolorze jasne ecru. Sukienka z organdyny z satynową halką oraz rękawem z koronki, bez koła, jedynie na halce, pięknie się układa. Gorset przyozdobiony koronką taką samą jak rękaw, natomiast spód gładki swobodnie opadający i lekko falujący na dole. Gorset zapinany z tyłu na zamek, który jest zakryty imitacją małych guziczków powleczonych organdyną. Sukienka w stanie idealnym, pięknie eksponuje figurę, tren podpinany jest w wygodny sposób od wewnętrznej strony halki, co lekko unosi tył sukienki w trzech miejscach (możliwość założenia na palec gdyż specjalnie w tym celu została wszyta efektywna pętelka). Bardzo skromna, a zarazem oryginalna, założona tylko przeze mnie (jestem pierwszym właścicielem - szyta w salonie na wymiar w bieżącym roku, gdyż ślub brałam w czerwcu). Mogę przesłać zainteresowanym zdjęcia na adres e-mail. Cena 1 000 zł (możliwość negocjacji). Sukienka wyprana, bez śladów użytkowania, gotowa do włożenia :) Do obejrzenia i odbioru osobistego w Żywcu, preferuję raczej odbiór osobisty. Kontakt 0 664 736 550 e-mail: slubna.suknia@wp.pl ZACHĘCAM DO OBEJRZENIA ORAZ ZAKUPU!!!!

Gość anonim
M_I_S_I_A Wysłałam Ci fotki :)