Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak na okopową

jak w gdańsku najszybciej dostać się na ul. Okopową do Urzędu Wojewódzkiego?

Polecane posty

Gość jak na okopową

pytam o drogę z dworca skm jechać tramwajem? autobusem? iść pieszo? gdzie się znajduje dokładnie ten Urząd? Kolarzę ul. Długą, LOT, skrzyżowanie z Ul. prowadzącą do Urzędu Mista, przystanek Hucisko ;) jestem blisko jakos?:)

Gość jak na okopową
ojj sorki miało być "kojarzę"

Gość jak matematyczka to
www.trojmiasto.pl masz tam mapę///

Gość jak matematyczka to
to jest w zasadzie niedaleko, ale trudno mi powiedzieć czym się dostać, bo centrum jest rozkopane, a poza tym poruszam sie samochodem. moze ktos z centrum by sie wypowiedzial? ;)

Gość jak na okopową
:) dzieki, wiem ale zastanawiam sie, jak to bedzie najpraktyczniej. Na mapie nie ma dokladnego oznaczenia miejsca, w którym znajduje się ten Urząd a Okopowa dość długą ulicą jest. Poza tym może są tu jacyś mieszkańcy Gdańska, którzy pokonuja tą drogę ostatnio. Słyszłam, że jest rozkopana i z komunikacja coś nie tak. Czekam na jakieś rady.

Gość jak matematyczka to
na pewno bedziesz musiala przejsc na przystanek przy dworcu autobusowym - spod pkp jedzie się tylko w stronę gdynie teraz.

Gość jak na okopową
yhyyy czyli tam górą coś może jechać w stronę Urzędu Miasta..chyba kiedys tam tramwaj 6 jeżdzil..a spod urzędu..no ciekawe

Gość sadkljas
Tak jak w kazdym duzym normalnym miescie....metrem:) A jak nie masz metra to taksowka:)

Gość hfhhjffhj
chciałam ci poradzić tramwaj ale jeśli teraz tam są roboty drogowe to zipa dumna, chyba zostaje ci przejść na piechotę (w stronę Lotu, dalej ulicą pod wiadukt i po drugiej stronie to już tylko kawałek, wzdłuż komendy i ABW i masz Urząd Wojewódzki) załóż coś na twarz żeby pyłu nie wdychać ;D

Gość jak na okopową
ojoj.. troszku daleko..:/ a może jakiś autobus jeździ tam teraz?

Gość Dzon Z Puszczy Niderlandzkiej
http://www.zumi.pl masz satelite i podglad na cale misato, kazda ulice!!!

Gość jak na okopową
świetna, racja:) ale i tak podnosze, bo to nie rozwiązuje mojego problemu czym tam dojechac spod dworca?

Gość zabłąkana owca
hejka, proponuję pojechać autobusem nr 121 lub 123 wziązku z tym że jest troche rozkowane przystanki tych autobusów są teraz w innym miejscu a mianowicie jak wyjdziesz z skm zejdz na dół do podziemi i kieruj się w prawo na końcu korytarza są ruchome schody i tymi schodami jedziesz do góry (jak zapytasz handlarzy to Cie na te schody na pewno pokierują) i wtedy jak już wiedziesz na górę to po prawej stronie są dwa wyjścia-Ty wychodzisz tym z lewej (bo to z prawej jest na tramwaj)

Gość zabłąkana owca
i te autobusy już Cię podwiozą w sumie pod sam urząd :-)

w sumie spod pks\'u większość autobusów by pasowała,tych,które pod LOT jadą...To jest jeden przystanek.A tam to już blisko,tzn tunelem do LOTu i już... Ale piechotą to też nie jest daleko. Chociaż fakt,że ostatnio kurzą tam okropnie.

a,bo one tam niżej jadą? tych nie znam,ja bardziej w tch w stronę traktu św wojciecha się orientuję :)

Gość Metr Metra
kup sobie mape miasta w kiosku infantylny baranie , tam są wszystkie linie

Gość GRZEŚ K.
Zadzwoń do Kuby Wojewódzkiego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Najlepiej będzie skorzystać z usług taxi. Ze swojej strony mogę polecić Neptun Taxi - zawsze korzystam z ich usług jak jestem w Trójmieście czy Gdańsku.