Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slodkamila

dzewczyny prosze o pomoc

Polecane posty

Gość slodkamila

KOCHANE DZIEWCZYNY MAM PROBLEM ... NIE MOGE PRZEZ TO SPAC JEść ... BARDZO SIę BOJę POWIEDZCIE MI PROSZE CZY MOZLIWE JEST BY PO 6 GODZINACH OD KONATKTU INTYMNEGO Z PARTNEREM / NIE BYł TO STUSUNEK ALE JEST MALA MOZLIWOść żE PLEMNIKI PZRENIOSłY SIę ZA POMOCA DłONI PARTNERA ... CHOC NIE BYłO PENETRACJI TYLKO DOTYKAł MNIE W TYHC OKILICACH/ BYłY JAKIEć OBJAMWY ZAPłODNIENIA - DOSTAłAM PLAMIENIA DELIKATNE TAKI SLUZ Z DOMIESZKą KRWI I BRAZOWYAWE PLAMEINIA POTEM UTRZYMUJA SIE DO DZIS TJ 2 DNI ... CZY MOZE TO OZNACZAC CIAZE W TAK SZYBKIM TEPIE SA MOZLIWE JEJ OZNAKI ?? 6 GODZIN PO KONTAKCIE ? I TO TAKIM JAK OPISALAM BEZ PENETRACJI ? PROSZE POMOZCIE MI BOJE SIE BARDZO .. :( W CZWARTEK IDE DO GINEKOLOGA ALE TO DLA MENI ZA DLUGO CHYBA ZWARIUJE ... :(((( MILKA

nie sądzę :O może przy pieszczotach zadrapał cię albo nadżerka się ujawniła

Gość ona111
Raczej nie może to swiadczyc o zapaleniu jkims albo o bakteriach przeniesionych na dłoniach..

Gość to pewnie
twoj chlopak cos rekami ci uszkodzil, i masz stan zapalny albo cos...

Gość slodkamilka
Dziewczyny dziękuję wam bardzo :) troche się przestraszyłam, bo to był mój pierwszy kontak intynmy więc same rozumiecie ... wiem że to nie odpowiedzialne ... najpierw coś zrobić a potem plakac .. ale na przyszlość będę mądrzejsza :) okazuję się ze to wcześniejsza miesiączka co szczerze też mnie dziwi ale dziś pojawił się okres ... choć powienin by ć za tydzień - słyszałam że może się tak zdarzyć przez wzgląd na ogromne emocje związane z 1 kontaktem intymnym a przezywalam to bardzo ... te plamienia pojawiły się 6 godzin po więc chyba wszystko się zgadza ... mam taką nadzieję :) jak uważacie ? dziękuję wam za odpowiedź :*