Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hm.....................

juz po sprawie alimentacyjnej

Polecane posty

wygralam!! pelnomocnik mnie nie przegadal i wyszlo na moje! 400zl na dziecko! :classic_cool:

Gość juzefina z mlyna
400zl prawie nic w dzisiejszych czasach ale gratuluje

Gość pełnomocnik
to sie ciesz - nic nie mówiłem bo mój mandant gotów był zapłacić 600 :P

:D dobre dobre:D no 400zl to niewiele ale jak na alimenty - i tak sporo, tymbardziej, ze dziecko nie chodzi jeszcze do szkoly:) ahh, jak mu dokopalam:D

Gość tylko zeby jeszcze placil

400zł to mało? Hehe w takim razie 150zł które przysądzili mojej matce, żeby płaciła to właściwie nic a ona i tak nie chce płacić. Ale już uporałam sie z tym problemem, byłam u komornika:classic_cool: Jeszcze nic nie przyszło, ale mam nadzieje, że niebawem przyjdą pieniążki.

no to powodzenia:) taaaa, chyba odkrylam swoje powolanie - zostane sedzia sadu rodzinnego i bede dopieprzac takim dupkom:) a swoja droga wszystko byloby prostrze gdyby przywrocono fundusze alimentacyjne:o

No i po nerwach, co?? Ja mam zasądzone 800zł na córkę, ale co z tego skoro on nie płaci. A komornik ma w dupie, najlepiej byłoby gdybym komornikowi podała adres jego pracy i numer konta. A w koncu po to są Ci komornicy aby ściągać ta kasę z dłużników, nie??

Gość zuzuu
Moja mama po starym dostała 250zł,a znajoma 400zł,bo jej ex okłamał są,że zyje z gachem,który zarabia 1000zł....a tymczasem ona juz z nikim nie była.

800 zl, to niezle sie musialas napocic zeby udowodnic potrzeby corki! ale w sadzie mozna zlozyc zazalenie na komornika, wtedy moga go zmienic! nic nie robilas w tej sprawie??