Frania_29 0 Napisano Czerwiec 19, 2007 Mam 29 lat.Od dłuższego dopadają mnie huśtawki nastrojow przeradzające sie wrecz w agresję.Wyobrażacie sobie jak meczace jest dla otoczenia moje wieczne jęczenie niewiadomo o co i gwałtowne reakcje na błahe sprawy.Męczę się z tym okrutnie.Stres w pracy wzmacania to męczace napięcie.Lekarze ginekolodzy, do ktorych sie udawałam mieli jedno szblonowe rozwiazanie - tabletki.Żaden z nich nie zaporoponował badania endokrynologicznego.Za kazdym razem przyjmowałam tabletki ale zawsze je źle tolerowałam.Konczyło sie silnymi bolami głowy,zawrotami a wrecz światlowstretem.Zreszta.. ..teraz nie ma o tym mowy, bo chciałabym urodzić dziecko.Chcialabym tez normalnie funkcjonować - bez napięc, stanow lekowych i niekontrolowanej agresji.Proszę o radę co mam zrobic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość flora bakteryjna Napisano Czerwiec 19, 2007 bardzo bym chciała Ci coś mądrego poradzić, ale nie umiem... w każdym razie życzę powodzenia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosia0605 Napisano Czerwiec 19, 2007 Radze Ci wybierz sie do dobrego ginekologa -endokrynologa.Zleci Ci caly szereg badan i napewno wszystko się unormuje.Życze powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marta1983 Napisano Czerwiec 19, 2007 Frania_29 masz problemy lękowe? Podaj jakiś namiar to pogadamy, bo możemy mieć ze sobą coś wspólnego. Też mam nagłe ataki agresji w stosunku do najbliższych ale spowodowane przez antykoncepcje. Jestem rozdrażniona i ciągle mi niedobrze.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Czerwiec 19, 2007 Znaleźć lekarza, który będzie się znał na NPR i pomoże Ci się w to wdrożyć. Tabletki nie są dla wszystkich. Ja męczyłam się 7 lat i powiedziałam STOP.Polecić mogę: http://www.npr.prolife.pl/metoda_podwojnego_wskaznika.htmoraz: http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=14906 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Czerwiec 19, 2007 Dlajasności dodam - po wykresach wiele da się powiedzieć, często da się rozpoznać który hormon (hormony) w organiźmie szwankują i na tej podstawie można zbadać poziom konkretnych hormonów a potem rozpocząć ew. leczenie.Tak czy siak najpewniej czeka Cię leczenie hormonalne (nieoniecznie tabletkami ale możliwe, że nimi - ale do tego potrzebne sa wyniki, żeby bardziej Ci nie zaszkodzić). A możliwe, że wystarczą specyfiki ziołowe.Od wizyty u dobrego lekarza jednak należałoby zacząć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach