Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedzisiejsze pytanie

Niedzisiejsze pytanie Czy bylibyście w stanie oddać życie za ojczyznę?

Polecane posty

Gość unijny liberal
za unie tak . za jej wspaniale idee , normy i tolerancje.

Gość Metr Metra
ja to tylko o seksie wyuzdanym myślę więc trudno mi odpowiedzieć na to pytanie

Gość *Dominika*
Dla takiej Polski jaka jest teraz to nigdy w życiu!! niech giertych, lepper i kaczyńscy je oddadza to wtedy moze bedzie tu lepiej, a jak nie to spierdzielam stad jak najdalej. takie pojecie jak "patriotyzm" w dzisiejszych czasach juz praktycznie nie istnieje. moze gdybym urodzila sie jakies 60 lat temu to co innego

pytanie bardzo ważne : kto tak spierdolil nasz piekny kraj? wbrew pozorom to jedno z najwazniejszych dzis pytan . bo jezeli sobie na to odpowiemy to wyeliminujemy tych , ktorzy nam zgotowali ten los.

spierdolila masa, ktora dorwala sie do wladzy, a niegy tam nie powinna sie znalezc. Inteligencje na wojnie nam zamordowano, wladze przejely osoby rzadne wladzy dla niej samej, byle nakrasc, dorobic sie i miec reszte gdzies. Tu zakombinowac, tam oklamac, gdzie indziej zataic... Takich ludzi mamy przy wladzy od poczatku \"Wolnej Polski\". Blazny dajace sie sprzedac dla mozliwosci polizania tylka \"mocarnym\" :O

Gość no ale pytanko ło
nigdy w życiu niby za co to życie oddać za ten kołhoz za ten syf i biede z debilizmem niech ci w rządzie nieroby zasrane ODDADZĄ SWOJE!!!! Jakbym mogła to bym się na inne obywatelstwo zamieniła

Gość mam wrażenie że nie rozumiecie
pojęć. Przeciez walka o ojczyznę to nie jest walka o Giertych czy Kaczyńskiego:O A ludzie za komuny walczyli o Polskę czy o Bieruta albo Gierka? Też mogli powiedzieć, ze spierdalają, a walczyli i teraz jesteśmy co by nie mówić wolni.

Gość mam wrażenie że nie rozumiecie
Obywatelstwo można zmienić przecież.

rozumiem pojecie oddania zycia za opjczycne, ale nie oddalabym go, bo mam przeczucie, ze mentalnosc polakow nie zmieni sie z dnia na dzien i do wladzy po jednych debilach nadejda drudzy i kolejni....

Gość *Dominika*
ale czym jest wtedy dla Ciebie ojczyzna?? bo dla mnie to miejsce gdzie sie urodzilam i skad pochodzą moi przodkowie, wraz z ludzmi ktorzy tu różwnież mieszkaja.ale także dla mnie pojecie ojczyzny ma zwiazek z mentalnością Polaków no i z władzami! i nikt tu nie mowi o walce o Giertycha czy Kaczyńskiego tylko o walke o Polske taka jaka jest dzisiaj

Gość malinkaa07
Bardzo ciekawe pytanie... Myslę, że moglabym oddac swoje zycie za ojczyznę, zwłaszcza jakbym żyła w czasach kiedy takie coś było bardzoej mozliwe, niż np. dzisiaj, kiedy nie ma narazie żadnych wojen ani nic. No ale poczekamy zobaczymy... w każdym razie taka smierć jest bardzo honorowa :) lepsze to niż np. zginąć w wypadku samochodowym po pijaku ;]