Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SDFSDFSD

OTO JAK WYGLĄDAJĄ MOJE PIERSITO JEST STRASZNY KOMPLEKS UWIERZCIE..

Polecane posty

Gość s fuuuuuu
A co do autorki - można by pomyślec że jesteś zakompleksioną małolatą. Takie problemy mają nieopierzone 20--tki. Kobieta w twoim wieku powinna już znać swoją wartość i nie cierpieć z powodu urojeń. Masz też swoje lata, to i ciała nie będziesz mieć modelki. Jak na swój wiek wygladasz całkiem ok.

Gość Kolorowaanka
Buaaaahaaha no ja nie mogę! Wystarczy jeden facet z jajami i wszystkie pustaczki - mitomanki nagle się gdzieś wymywają :classic_cool: Rrrrrrrrrrrrrrrrrrespekt, Łubudubu!

Gość zakompleksionaaaaa
chciałabym mieć taki rozmiar jak Ty masz. moje piersi mają okropny kształt-są stożkowate:( na dodatek mam wadę wciągającego się sutka oraz są lekko zwisłe bo za szybko schudłam, teraz nikt mnie nie przebije:(:(

Gość magnolia323
Dziewczyno, nie panikuj!!! Biust nie jest moze wielki, ale nie przesadzaj!!!Ja mam podobny wielkoscia, ale nosze push-upy i kazdy mysli ze mam wielki biust. A to tylko stanik. Jak spotkasz ospowiedniego faceta, nie bedzie wazny rozmiar stanika a inne twoje walory. Jestes ładna kobitka i nie decyduj sie na zadna operacje!Masz mało wiary w siebie i stad te twoje kompleksy. Nie rob nic- po prostu uwierz w siebie i ciesz sie zyciem.

Jak się dobierze właściwy rozmiar to nie trzeba puszapów. Ba, biust w dobrze dobranym miękkim staniku wygląda lepiej niż w przypadkowym (a niestety większość kobiet nosi rozmiary źle dobrane) pusiapku, co dobitnie widać tutaj: http://tnij.org/dk69

Gość swoją głupią odwagą
naraziłaś się na kpiny, ale to nic. Moim, skromnym zdaniem, jako mężczyzny, to lepsze mniejsze piersi niż duża duupa i potężne uda, oto takie: http://img402.imageshack.us/my.php?image=niezamaszyna130505gzjy6.jpg Na mój gust jesteś OK i tak dalej. Ale, żeby utrzymaź zdrowie, urodę i formę zadbaj o nią stosując się do wskazówek, a znajdziesz je w necie pod hasłem: "Vademecum zdrowia- jak żyć żeby żyć" Powodzenia i głowa do góry. 🌼 i 👄

Gość mniszkamiszka
Głupie jesteście wcale nie masz brzydkich ani małych piersi i jak na osobę po 30 to ciało też nie jest złe

Gość wg mnie jest ładna
zwłaszcza że bez makijażu i cycki ok tle że bez biustonosza i ta pozycja dziwna

Gość :))))))
matko!!!!ludzie!!! opanujcie się!!!! Jak dla mnie jesteś śliczna z twarzy, a biustu małego nie masz!!!! gdybyś dobrała dobry stanik miałabyś prześliczny biust. W aptece możesz kupić kremy podnoszące i ujędrniające biust. radze ci też iść do sklepu firmowego z stanikami, bo 99% kobiet na świecie ma źle dobrany biustonosz. Ja miałam rozmiar b , a gdy poszłam do sklepu z bielizną, to ekspedientki mi zmierzyły biust i mam teraz d;p