Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bojaca sie jak diabli

boje sie ze zajde w ciaze

Polecane posty

mam 20 kilka lat nadaljestem dziewica, chcialbym juz to zrobic ale boje sie bardzo ze nawet jesli zrobimy to z prezerwatywa to zajde w ciaze czy ja jestem jakas neinormalna?

tez sie na poczatku balam, ale zainwestowalam w pigulki i prezerwtywy. wiem, ze wiekszocs lasek ich nie laczy bo mysli, ze nie ma potrzeby,ale ja tak czulam sie pewniej;]

nie chce brac tabletek

tak czy siak idz do ginekologa i z nim pogadaj nich Ci cos doradzi. tabletki sa najpewniejsze i maloinwazyjne, ale nie jedyne. jest wiele metod i najlepiej jak lekarz ktoras Ci poleci.

Gość paszczucha
na pierwszy raz prezerwatywa to rzeczywiscie zły pomnysł , bo może pęknąć przy przerwaniu błony ja bym zastosowała jakies globulki czy inne rzeczy i wybrała na to dzień tuż przed miesiaczka , żeby zminimalizowac ryzyko

jestem zwolenniczka prezerwatyw aby zapobiegac chorobom wiec mimo wszystko je polecam plus cos jeszcze, zel czy globulki.

nie moge wybrac dnia przed miesiaczka bo nidgdy nie wiem kiedy ja dostane cykle mam nieregularneod 3 do 5 tygodni roznie:(

Gość buehehehee
bosh jak mnie smiesza takie laski jak ty. na twoim miejscu najbardziej balabym sie nie ciazy ale faceta z ktorym pojdziesz do lozka, bo bedzie musial byc naprawde stukniety zeby wybrac ciebie. tabletki nieee, prezerwatywa nieeee, gin nieeee... do ksiazek dziewczyno lepiej idz:o

Gość ok.ok.
Poczekaj aż dojrzejesz emocjonalnie. Póki co jeszcze nie osiagnełas dojrzałości w tej materii, bo trochę rozsąsdku i racjonalnego myślenia Ci brakuje...

Gość Terpeuta TZ
nicola27 Ci załatwi aborcje spokojnie

Gość Terapeuta TZ
Będzie git, wyrwą nóżki, wyciagną szczypcami glówke wywalą na śmietnik po co sie masz marwtić.Dziecko w łonie poczuje ból tylko przez pare sekund, puźniej następuje przerwanie rdzenia.

Gość ok.ok.
Terapeuta Ty masz jakiś problem na tym punkcie? Nie masz swojego życia i problemów, żeby tak zamotać się w jeden temat, nieszczególnie związany z problemem autorki? Jakaś potrzeba samorealizacji i wygłoszenia swoich poglądów bo w domu nikt nie słucha?

Gość Terapeuta TZ
Mam wspaniałych znajomych i kochaną dziewczyne, wiesz szanuje Ciebie ok.ok, czepiasz sie mnie ale w kulturalny sposób. Ps. Tak dla jasności nie jestem całkowitym zwolenikiem zakazu aborcji,a le myśle że ona powinna mieć jakieś swoje ograniczenia. Ale to już jest temat na inną dyskusje. Zresztą aborcja jest tematem na długie polemiki. ale nie podoba mi sie usowanie dziecka dla wygody, bo zaniedługo może babcie uśpimy dla wygody bo zawadza w domu.

Gość ok.ok.
Ciesze się, że masz udane życie:) I mam nadzieję, że akceptujesz to, że inni mogą mieć mniej lub bardziej udane swoje... Nikt tutaj nie propaguje abrocji dla wygody ani jak antykoncpecji, bo od tak łatwo usunąć... Ale są rożne sytuacje, różne podejścia do życia i nich to pozostanie w sferze wolnych wyborów a nie narzucania komuś czyjejś woli... O to tylko chodzi. pozdrawiam:)

Gość Terapeuta TZ
dodam jedno, wiem ze inni mogą mnie traktowac tutaj, jako giertychowskiego WP. Niestety psiząc na necie, nie mozna zaznaczać emocji, psize naprawde w sposob wyluzowany, niechce nikogo obrażac, chce zwrucić uwage na epwne mentalności ktorymi karmią ludzi w mediach, a czasami to się mija z faktami. Pozdrawiam Ciebie :) Mam nadzieje że kiedyś może sklikamy sie w bardziej przyjaznych okolicznościach.

Gość zz
biore tabletki juz 6 lat boje sie ze bede bezplodna

Gość zz
czy mogłby sie ktos wypowiedziec na ten temat. niby to metoda odwracalna ale ja ostatni ciagle o tym myśle

Gość ok.ok.
Uwierz, że mam dużo dystansu do tego co pisze:) tolerancyjna jestem i tyle, a jedyne czego bym chciała to nauczyć tej tolerancji innych...tylko tyle:)