Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zgniłek

Czy gdyby nagle w polsce zabrakło prezydenta.

Polecane posty

Gość
Lola-kto jest twoim faworytem politycznym?Moich znasz ale ja twoich tak nie do konca...

nie czytuje NIE. Postaraj sie nie szufladkowac mnie wedlug kryteriow: albo popiera rzad albo jest komuchem, czytajacym NIE. kategoryzacja i stereotypizacja nie sprzyja konstruktywnej dyskusji, o ktora ciezko, bo jakos nie odpowiadasz na pytania, a twoje zarzuty sa niemerytoryczne

Gość
dyskusja z toba nie ma sensu.Przeczytaj moja stopke.Nie mam zamiaru bawic sie z toba w ciuciubabke,ani sie z toba klocic.Niestety nie mozemy dyskutowac roztrzasajac kazdy wymyslony przez ciebie problem po kolei.To do niczego nie prowadzi procz klotni.Wiedzy merytorycznej nadajacej sie do jakiejs polemiki nie widze,wiec nie widze tez sensu prowadzenia takiej pseudokonwersacji.

yagon, nie podales ANI jednego rzeczowego argumentu, nie odpowiedziales na zadne pytanie. Mowisz o bogatych lekarzach, o propagowaniu \"homosi\" w szkolach, o lobby gejowskim, a nie podajesz zadnych zrodel. Ja podaje konkrety fakty, publikacje. Jestes dosyc zalosnym rozmowca, od ktorgo niczego sie nie dowiem. Szkoda mojego czasu.

mala uwaga do yagona - o ile mi wiadomo, choroba jest stanem, w którym 1. chory zazwyczaj czuje się źle (pomijam fazy utajone) 2. nieleczona prowadzi do poważnych zaburzeń funkcji ustroju i niekiedy do śmierci 3. najczesciej okresla zaburzenie funkcji, deficyt lub uszkodzenie danej struktury organizmu Hm, jakos ci jawni homoseksualisci nie czuja sie zle ze swoja orientacja, nie umieraja z powodu homoseksualizmu i nie dostaja od niego skretu kiszek :O. Poza tym, juz widze, jak twoje sokole oko wylapuje w tlumie kazdego PEDALA i LESBE, bo przeciez ty ich na kilometr rozpoznasz, right?

Gość
szkoda gadac-to nie wymiana pogladow tylko klotnia.Napisalem tobie juz powyzej ze trudno mi odpowiadac na problemy wymyslane przez ciebie itd. Odpowiadac na coraz to nowe zarzuty.Poslugujesz sie jezykiem demagogii.Nie chcesz wyjawic swoich sympatii politycznych,a wiec jak ja mam z toba dyskutowac?Na jakiej plaszczyznie?Jakiejs nienawisci?Sprzeczki? Twierdzisz ze to ty podajesz fakty i tu wymieniasz pensje lekarza ktorej wysokosc raczej wszyscy znamy.To jest dowod na to iz poslugujesz sie tylko tymi faktami ktore sa dla ciebie wygodne,poniewaz wszyscy wiemy ze lekarze w Polsce nie sa biedni,mieszkaja w willach itd.etc.Zadasz zebym tobie udowadnial takie rzeczy.A sama dobrze wiesz ze wykorzystuja oni nasze(panstwowe)gabinety i sprzet do prywatnych celow.Sama dobrze wiesz ze chyba w kazdym szpitalu jest tak,iz kazdy lekarz ma na oddziale na ktorym pracuje kilka lozek na prywatne cele itd,itd.Czy ty tego nie wiesz?wiesz dobrze,ale jestes w tej pseudodyskusji nieuczciwa kazac mi to wszystko sobie udowadniac.Oczywiscie ja moge to zrobic,co jednak zajmuje znacznie wiecej czasu niz rzeczowa polemika.Ja nie stosuje tego typu zabiegow wiec uwazam ze nie ma sensu dalej prowadzic tych podchodow.

Gość pomysl o
jak widac po wypowiedziach niektorych, jednak kaczynksim udalo ise zrobic pranie mozgu na czesc spoleczenstwa nie chce oceniac, ale podejrzewam, ze jest ta czesc scisle nalezy do ich elektoratu- niewyksztalceni, prosci ludzie, nieznajacy historii polski winszuje

Gość
Jeszcze zeby to zakonczyc-lektura dla o ile pamietam Iszej gimnazjum wprowadzona przez K.Lybacka pt.\"Buszujacy w zbozu\".To jest jawne propagowanie pedalstwa wsrod mlodziezy.

Gość
pomysl o -piszac swoj tekst oczywiscie mialas na mysli siebie?

Gość pomysl o
yagon uderzyc w stol... a skoro mowisz o rzeczowej dyskusji, przytocz te fragmenty ksiazki, ktore wg ciebie promuja homoseksualizm

Gość z Yagonem się nie dyskutuje
Kochane, ponieważ on ma spiskową teorię dziejów, jest nawiedzony i przez to wie wszystko najlepiej, poza tym jest skrajnie nietolerancyjny i wszędzie węszy podstęp. Dyskusji nie potrafi prowadzić. To indywiduum bardzo przypomina kolegę Summaries aka Tomuś aka TMT aka coś tam... Szkoda na nich słów. Naprawdę. Podpisano Front obrony Kafe przez takimi jak Yagon i Summaries

yagonie, \"wszyscy wiemy\"? ja nie wiem. Znam fakty, a twoje insynuacje czy jednostkowe przypadki nie sa dla mnie dowodem. Lekarze wykorzystuja panstwowy sprzet do prywatnych celow? To NFZ finansuje tylko czesc zabiegow w gabinetach (podstawowe), a za inne kaze placic, i nie sa to pieniadze dla lekarzy! wiedziales/las o tym? ja nie znam lekarzy, ktorzy maja wille i auta. Wiem, ze ci ktorzy pracuja w panstowowej sluzbie zdrowia ciezko haruja na jako taki poziom zycia. Widze natomiast, jak sa traktowani, jak odrzuca sie ich postulaty, straszy obowiazkowymi szkoleniami wojskowymi, zakuwa strajkujacych lekarzy w kajdanki i robi z nich mordercow, ku uciesze gawiedzi. To jest merytoryczna polityka? Moim zdaniem, to jest wlasnie kalanie wlasnego gniazda! Niedlugo lekarze wyjada za granice, w kraju zostanie garstka emerytow i stazystow (moze). W sprawie propagowania homoseksualizmu, uwazasz, ze z programu lektur nalezu usunac wiedze o staozytnosci, dziela Platona, Arystotelesa, wszystkie dziela Szekspira, ktory wszakze byl gejem?

Oni nie mają bladego pojęcia o tym, co mówią. Mądrzą się na prawo i lewo, rzucają niby argumenty... ale nie mają tak naprawdę nic do powiedzenia. Nie wiem co robić. To jest kobiece forum, teoretycznie. Ja nie zabraniam uczestniczenia w rozmowach, ale do jasnej cholery, niech sobie chłopaczki zdają sprawę, że z ludźmi rozmawiają - mimo że siedzą przed komputerem. W większości rozmawiają z kobietami... szacunku żadnego nie posiadając do płci przeciwnej. Naprawdę. Coś trzeba z nimi zrobić. Tylko co? Podpisano Front obrony Kafe przez Yagonem i Summaries

z yagonem sie nie dyskutuje, to chyba jedyne wyjscie, ale obaiwam sie, ze jesli nie bedziemy sie glosno sprzeciwiac, zaleje nas fala oszolomstwa

Yagon, a co powiesz na teorię spiskową zawartą w Kodzie Leonarda da Vinci?

ja już czasami nie mam siły, naprawdę chciałam normalnie porozmawiać z ludźmi na kafe, a tutaj co jakis czas takie coś wyskakuje. A to Yagon, a to Summaries... Dobra, niech sobie założą kącik wzajemnej adoracji i będzie spokój.

Gość
pomysl o-jesli o mnie chodzi legitymuje sie wyksztalceniem wyzszym,technicznym.Reszta to moja sprawa.Co do innych wypowiedzi-szkoda czasu na odpowiedzi na bzdurne ataki-podkreslam po raz n-ty:nie moich pogladow czy opinii ale mojej osoby,jak np powyzsza pomaranczka.Po raz kolejny tez mowie niektorym:nie bede nikomu udowadnial,ze nie jestem wielbladem.Swoich patriotycznych pogladow nigdy nie zmienie tak jak przynaleznosci do Kosciola Katolickiego.Czas pokaze kto ma racje:ja?czy niektorzy z was?...

Gość pomysl o
mozna zglaszac profile do usuwania i blokowanie wejscia na kafe, tylko nie orientuje sie w jakich przypadkach:) (na pewno w uzasadnionych )

yagonie, bardzo sprytnie jest nie odpowiadac na pytanie, ktore tobie nie pasuja, ale ta taktyka nie zdaje egzaminu na dluzsza mete.

Gość
Najlepiej jakby tych kilka osob lewicowcow mnie zlinczowalo.Opluliscie mnie juz wystarczajaco.Teraz lincz.

yagon, caly czas mowisz o sobie. Mnie to nie interesuje. Pytam o konkrety, a slysze, ze cie opluwam. jak z toba rozmawiac?