Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zgniłek

Czy gdyby nagle w polsce zabrakło prezydenta.

Polecane posty

Gość z Yagonem się nie dyskutuje
Summaries ciągle zgłasza niepodobające mu się wypowiedzi do moderatorów, żeby skasowali oraz daje losowi szansę do 30 września na to, żeby LOS dał mu miłość wielką i od razu zesłał boginię wenus. Niekorzystnie - według niego - brzmiących użtkowników kafe (w tym użytkowniczki) wyzywa, Natomiast Yagon siedzi w klerykalno-politycznym sosie, przytacza pseudo-agumenty, ciągle powołuje się na swoją "stopkę" i ma o wszystkim OSTATECZNĄ wiedzę... a szczególnie posiada wiedzę na tematy takie jak: aborcja, homoseksualizm, Jezus i jego Fanklub, Szatan, Politycy, komunizm, ekonomia państwowa, SPISKOWA TEORIA DZIEJÓW, BÓG i BÓG i BÓG. Obaj panowie oczywiście mają się za cuda świata i nie posiadają bladego pojęcia dlaczego wszyscy WSZYSCY na kafe się ich czepiają, nie posiadają również pojęcia dlaczego nie mają kobiety...

yagon - ja cie nie oplulam. poddalam w watpliwosc twoja teze jakoby homoseksualizm jednak yl choroba. i co? moge do usranej smierci czekac, a ty sie nie ustosunkujesz, bo BRAK CI ARGUMENTOW, wiec nie gadaj, ze to my zle, niedobre nie potrafimy dyskusji prowadzic:O

z yagonem sie nie dyskutuje, a moze sporzadzic spis kafeteryjnych indywiduow i przedstawic moderatorom do rozwagi? ewentulanie opracowac system rozmawiania z nimi jako zalacznik do regulaminu? np. \"potakiwac\", \"nie odpowiadac\", \"nie poruszac tematu:..\". co ty na to? ;)

Gość pomysl o
moze to jedna i ta sama osoba?: schizofrenai by tu pasowala jak ulała;)

Gość
Lola-wypraszam sobie te twoje ataki na mnie .OK?Po raz kolejny zreszta.Niedawno kilka postow temu mnie zapytalas gdzie to zrobilas.Teraz za chwile tez zapytasz?

co utwierdza mnie (nas?) w przekonaniu, ze albo nie wiesz, o czym mowisz tudziesz za mal orientujesz sie w temacie, albo po prostu szukasz guza tlumaczac to patriotyzmem

Ja miałam cichą nadzieję, że im przejdzie. Albo się znudzą. Ale jak się dowiedziałam od koleżanek, że oni tutaj są już długo i sie im pogarsza... to zgłupialam. Nie wiem czy to da się jakoś ograniczyć, to ogólnodostępne forum. Co innego gdyby było moderowane, to zblokowałoby się IP czy jakoś... Nie wiem. Ale pomysł dobry i myślę, że jeżeli zrobi się zbiorową akcję bojkotowania Yagona oraz Summaries to efekt możliwy. Coś musimy wymyśleć, dziewczyny, bo takie jałowe dyskusje z nimi... no są bez sensu i tylko człowiek się zdenerwuje.

ja tez już spadam zaatakuje ich jeszcze jutro, jak czas pozwoli :) dobranoc

prezentowanie pogladow odmiennych od yagona to atakowanie yagona. Mozna jedynie potakiwac.

Gość pomysl o
po prostu go ignorujcie kobietki:)

Gość postaram się
:)

Gość bez przesady bez przesady
lekarze to normalni ludzie, tzn. tacy, którzy maja na wyżywieniu rodziny i jak mają możliwość dorobienia to psich pensji, to będą to robić, tak jak kazdy z nas :) - problm polega na tym żeby stworzyc im odpowiednie warunki, żeby mogli skupić się na jednej pracy, a nie dorabiać po godzinach i wyciąć przez pomyłkę ze zmęcznia pacjentowi nie tą nerkę :) co do argumentów na temat gejów - u nas w spoeczestwie są takie jak zwykle, nic mnie juz nie zdziwi, szkoda, że preciętny katolik kieruje w swym osądzie opinią kościoła, a ten niestey głosi co mu wygodne i to prawda znana od wieków :o

Gość
Nie mam zamiaru z niektorymi z was dyskutowac.Mnie sie tez nie podobaja poglady niektorych osob,ale nigdy by mi nie przyszlo do glowy np.uciszac ich w jakikolwiek sposob.Co do odpowiedzi na pytania niektorych z was:rozmawialismy juz na te tematy przy innych okazjach dlatego nie widze sensu sie powtarzac.Dla mnie to co piszecie na moj temat od trzech stron,to istny szok.czysta szkola tolerancji,szanowania pogladow innych,urzywania wersalskiego ba!-kobiecego jezyka.Porownajcie sobie ten wasz kobiecy z tym moim niby okrutnym(nie wiem jakim) meskim.Wy chcecie mnie uciszyc tylko dlatego,iz nie podobaja sie wam moje poglady...nie moge w to uwierzyc.I wy tu szermujecie takimi pojeciami jak:tolerancja,wolnosc,rownosc.Tylko sie mozna z tego smiac.Wasze zarzuty wobec mnie moga byc w dwojnasob skierowane przeciw wam.W dwojnasob!! Moja jedyna wina jest trwanie przy swoich pogladach.To naprawde porazka...brak slow...

Gość pomysl o
do bez przesady: popieram twoje zdanie odnosnie lekarzy jak i co do kondyci kosciola w polsce.

yagon, jedynie co mamy ci do zarzucenia to brak umiejetnosci prowadzenia rozmowy. nie odpowiadasz na argumenty, a swoich wypowiedziach powolujesz sie na to, co \"wszyscy wiedza\". Zapytany o konkrety obrazasz sie, czujesz urazony itd. Probowalam z toba rozmawiac merytorycznie, ale skonczylo sie na twoich zalach, ze jestes atakowany. Taka osoba, ktora w kolko powtarza swoje opinie, nie odpowidajac na kontrargumenty nie spelnia kryteriow komunikacji na forum WYMIANY mysli i opinii. Zorganizuj wiec i przemawiaj, napisz odezwe i zamiesc w internecie, ale jesli chcesz rozmawiac z ludzmi, przygotuj sie na wymiane pogladow. To jest moj osttani post do ciebie.

Gość bez przesady bez przesady
yagon ---> twoje pogłady to pogądy kościoła. Nie twoje własne. Dlaczego dwoje ludzi którzy sie kochają to coś złego nawet jeśli są tej samej płci? No nie beda mieli razem dzieci ale od kiedy to przestępstwo. Może powinnismy zdelegalizować wszystkie bedzietne małżeństwa? :) Nie produkują dzieci!!!! Podobno chrzescijanie powinni miłować sie nawzajem. Więc co Ci tak przeszkadza jak 2 kobiety/mężczyżni chcą byc razem . Ich sprawa. Czy się narzucają? Wez pod uwage, że ich parady to reakcja na postawe społeczenstwa przez dziesiątki lat. Sufrażystki też kiedys wyszły na ulicę, żeby domagać się swoich praw. Spróbuj uczyć w szkole, albo zostac politykiem, gdy publicznie przyznasz się do swojego homesualizmu. I co, to jest powszechna tolerancja? Chyba nie. I nigdy nie była. A zdanie kościoła to nie zdanie katolików. To zdanie organizcji, która od zawsze troszczyła się wyłącznie o własne interesy i boi się, że wreszcie wszystkie jej kłamstwa wyja na jaw. Twierdzili że ziemia jest płaska i mylili się, spalili ma stosie mnóstwo ofiar, które głosiły poglądy inne niż te po ich myśli. Prawda jest taka, że KK najchętniej widziałby ludzi jedynie w legalnych K związkach i płądzących legalne dzieci, które to z koleji spłodza kolejne lagalne dzieci. Dlaczego KK tak protestuje przeciwko gejom żyjącym w wolnym związkach? A no dlatego, że wg KK to nie po jego myśli - nie będą produkowac legalnych katolików w legalnch małżebstwach, wrecz przeciwnie, gdyby dało im się możlowość adopcji dzieci (tak jak w niekórych krajach) pewnie przyczynia sie do wychowywania ludzi o wyjątkowo otwartch poglądach, a to juz zupełnie nie na rekę KK. "Kurde, inteligentny katolik zakwestionuje większość naszych dogmatów (bo większość niestety da się zakwestionowac używając inteligentnych argumentów). Nie możemy do tego dopuścić!!!" :) Każdy walczy o swoje. Tyko moje pytanie: poznałeś chociaż jednego człowieka o orientacji homoseksualnej, żeby wyrobic sobie zdanie o całej mniejszości, czy tylko słuchasz co ksiądz na niedzielnym kazaniu klepie? :)

yagon - a ja nadal twierzde, ze odwracasz kota ogonem, czytaj: odbijasz pileczke. nie chcesz gadac (bo brak argumentow...)to nie gadaj, ale nie pisz, ze o tym juz bylo, bo nie bylo. szkoda. ide spac 😴

Gość
Lola Lu-i znowu klamstwa z twojej strony,jak juz to pisalem wczesniej.Tam wyzej sa na to dowody.Ja zszokowany waszymi oskarzeniami kierowanymi do mnie,przeczytalem wszystko od a-z.Podkreslam ponownie moja wypowiedz sprzed chwili:jedyne co mozna mi zarzucic,to trwanie przy swoich pogladach.Przeczytajcie swoje wypowiedzi pod moim adresem pelne wyzwisk,inwektyw,pomowien,bezpodstawnych oskarzen.To was sie powinno uciszyc,nie mnie.Ja nie mam sobie nic do zarzucenia.Stawilem wam kilku naraz czolo.Szczegolnie ty Lola Lu masz perfidne metody dyskusji.Wlaczylas sie do dyskusji o 00:47 (zapytasz kiedy,wiec uprzedzam)To twoje pierwsze slowa nawet nie skierowane do mnie ale od razu atak przy pomocy drugiej osoby(Kuraiko):\"Kuraiko.yagon mysli wedlug prostej zasady...;Nastepny twoj atak:00:56-...tylko osoby twojego pokroju...;nastepny atak1:02-...homo beda istniec ....panow w garniturach,oraz jednostek twojego pokroju... I tak w kolko.Po moich protestach:pytasz naiwnie a gdzie ja cie zaatakowalam?To utrudnia dyskusje bo zmusza mnie do cofniecia sie o iles tam postow i wylapywania innych niz biazace rzeczy.Ale caly czas zarzucasz mi ze nie odpowiadam na pytania.Metoda sprytna,ale czy uczciwa?W efekcie zorganizowalyscie na mnie nagonke to mnie oskarzajac o niecne postepowanie...To jest po prostu smieszne.Charakterystyczne dla wlasnie pewnego elektoratu.Komunistyczno-liberalnego.Jezeli ktos nie zgadza sie z waszymi pogladami:\"uciszyc,wyrzucic,czy jest jakis sposob na niego?To kobiece forum,chce nieraz pogadac ale nie moge bo TAKIE COS wyskakuje.TAKIE COS-\"to o mnie (przypominam ze jeszcze jestem czlowiekiem)To wszystko wasze slowa!...Ciekaw jestem czy ktoras z was zadala sobie tez trud i rowniez przeczytala wszystko.Ciekawi mnie czy po tym macie takie samo zdanie na ten temat jak przedtem?Jesli tak,to moje pelne kondolencje.Nie widze promyka nadzieji,ale juz nigdy nie uzywajcie tych wszystkich wznioslych slow.W waszych ustach one nic nie znacza...

Gość
dodam na koniec,ze bede nadal pisal to co mysle i wypowiadal moje poglady kiedy uznam to za stosowne.Nikt mi tego nie zabroni.Wolny czlowiek w wolnym kraju.Podkreslam-SWOJE WLASNE POGLADY.A nie Kosciola Katolickiego.A ze sa podobne,no coz-staram sie byc wiernym zasadom,wiernym Bogu.Nie ludziom. A propos: Te wszystkie rzeczy o ktorych pisze powyzej pomaranczka-to zasady Boze a nie Koscielne.O tym jest w Biblii.

Gość pomysl o
hellishbloodystorm dobranoc:)

Ten rząd to nieszczęście dla Polski. To kuriozalny konglomerat partii zachłannych tępych chłopów, żądnych władzy małostkowych ignorantów oraz przesiąkniętych ideami rodem z Wielkiej Inkwizycji fanatyków. O paradoxie ten rząd stał się wyrazicielem uczuć i pragnień ludzi którzy w jakimś stopniu przegrali zycie, ludzi nieszczęśliwych i zepchnietych na margines. Polowanie na tych którym wiedzie się wg nich lepiej ( lekarze), szukanie winnych własnej przegranej w jakimś wyimaginowanym układzie (komuchy, agenci, mafia), niechęć do inteligencji i innych (pedały, feministki, wykształciuchy) to tylko niektóre przejawy grania na uczuciach tych którym w zyciu nie wyszło i którzy chcą widzieć przyczyny swych niepowodzeń czy niepowodzeń Polski nie u siebie ale w działaniu innych - najlepiej wyimaginowanych wrogich sił np Niemiec czy Rosji. Błędy popełnione przez poprzednie rządy - pewne że wolny rynek załatwi wszystkie bolaczki, ze uruchomione po 1989 r mechanizmy gopodarcze wolność i demokracja same uzdrowią postkomunistyczny spadek w postaci biedy i spaczonej mentalnosci - wyniosły obecnych układ rządzący do władzy. Przykre to ale wybrali ich ci co nie poszli na wybory. Ci którzy odwrócili się i olali dali pierwszeństwo moherom i nieudacznikom którzy na wybory chodzą zawsze tak jak chodzili oni i ich ojcowie za komuny. Teraz niestety ci co nie poszli na wybory - nie mają prawa narzekać. Cóż może trzeba było takich u władzy, może trzeba było zmarnować 4 lata by nauczyć że na nastepne wybory jednak pójść trzeba ?

Twanik >> Nie zgadzam się, że komuchy to \'wyimaginowany układ\'. Oni istnieją, mają się dobrze i nadal w baardzo dużym stopniu wpływają na to, co się dzieje w kraju. I uważam, że trzeba dobrac się do nich - najwyższych funkconariuszy, Sbeków, UBeków, w pierwszej kolejności. Jakoś nikt nie miał pretensji do Procesów Norymberskich po II Wojnie. U nas komunizm trwał dłużej niż wojna i, co najgorsze, wiele osób nie chce przyjąć do wiadomości, że to była zwyczajna okupacja sowiecka. I ówczesnych rządzących trzeba traktować jak reprezentantów okupantów.