Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rubia1

dziwne ruchy dziecka

Polecane posty

Gość rubia1

ja juz nie wiem czy moje dziecko kopie mnie normalnie...czasem tak jaby trzepotalo mi cos w brzuchu. Mojego dziecka ruchy nie zawsze są takie płynne lub gwaltowne - nie jest to też czkawka- czy to normalne. Tak jakby chwilowe drżenia luż trzpotania czasem czuje.( nie cały czas oczywiście)

też tak miałam!!!! jak tłumaczyłam to gince, to nie wiedziała o co mi chodzi, dopiero tu gdzieś na forum przeczytałam, że jakaś dziewczyna też tak miała, i jej lekarz powiedział że dziecko się plącze podczas zabawy pępowiną i stąd to dziwne uczucie. Robiłam potem USG i było wszystko OK z dzidzią więc przyjęłam że tamten lekarz miał rację.

aha, ja tak miałam od około 5-6 mies. do 7-8, teraz już nie mam (końcówka 9go).

Ja jestem w 6 mies. i też tak mam. Tak jakby coś drżało pod skórą. Jakby sie trzęsło.... tiki takie jakby.... :)Czasem jest stukanie i pukanie, a czasem takie drżenie wlasnie. A poza tym - to czasami mam tez tak, że brzuch zamiast podskakiwac w jakims miejscu od kopniaczka, to on się... wciąga... nie wiem jak to nazwać ... :P takie wklęśnięcie sie robi na sekunde w jakims miejscu., I tego to juz w ogole nie rozumiem :-0

Gość rubia1
no właśnie cos takiego mam. Lekarka powiedziała mi że nie dobrze jest jak jest takie trzepotanie jak ptak w sidłach. Trudno powiedzieć bo nie zawsze tak jest.

Gość arbuzka1
a jestem w 30 tyg. ciąży

Gość arbuzka1
i mam to samo- też moje dziecko dziwnie ruchliwe.