Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pseudonimmmm

Ostatnio byl reportaz o 18 osob.rodzienie, zyjacej w biedzie

Polecane posty

Gość pseudonimmmm

Ludzie z Polski zaczeli wysylac paczki, sasiedzi pomagac, teraz dom dla niech buduja a ja sie pytam.. Jak mozna dopuscic do tego,ze majac juz conajmniej 5-6 dzieci, zyjac w biedzie ploidzic je dalej? Jestem za tym by pomagac ludziom, ale w tym wypadku po prostu mnie to zdenerwowalo. I ten obraz jak matka sie wypowiada jacy to ludzie dobrzy i trzyma roczne dziecko na rece!

Gość uppppppppppppppppp

Gość pseudonimmmmmmmmmmm
no skoro uwierzyli :D to niech teraz skladaja rece do rzadu o pomoc. Co za bezmysnosc , sredniowiecze

No bo tak jest najłatwiej: prosić o pomoc. Ja nie mam kasy powiedzmy na nowe buty - poproszę w telewizji ludzie dadzą, ty nie masz na budowę domu, poprosisz, ludzie dadzą... Wkurza mnie takie chodzenie na łatwiznę! Dawać d..y ile wlezie, a jak bieda przyciśnie, to lament... Trzeba było być mądrym wcześniej.

Gość nie lubie q
Na moim kochanym osiedlu zyla sobie rodzinka matka ojciec i 12 ich pociech. Kobieta pierwszy raz zaszla w ciaze w wieku 16 lat dzis ma ok 35, ubiera sie jak nastolatka, twierdzi, ze ja na to stac w koncu opieka placi. Na kazdym kroku prowokuje mezczyzn, jakis rok temu odsawila meza dla niec ponad dwudziestoletniego chlopca. Oczywiscie wszyscy wspolczuli dzieciom, do czasu, juz zaczynaja sie z nich robic menele, margines itp. Rzygac sie chce patrzac na to

Mam dokladnie takie same odczucia. Ostatnio byl w pytaniu na sniadanie jakis temat dot. rodzin wielodzietnych. I przyszla taka rodzina. Fajna ladnie ubrana rodzice calkiem do rzeczy. Mial byc to pokaz ze rodzina wielodzietna to nie patologia ale oczywiscie gdy przyszlo pytanie o finanse to sie zaczelo ze jest bardzo ciezko ze mamy male mieszkanie i ze moze ktos z telewidzow chcialby pomoc. No ludzie! Ja nie mam jeszcze mieszkania ale czy to znaczy ze jak sobie zrobie 10 dzieci i mnie zaprosza do tv to dostane? Bez rozumu sa ci ludzie.

mam trójkę dzieci ale stać mnie na to , nie pojmuję jak można tak po prostu płodzić te dzieci, przecież one najbardziej na tym cierpią :O czemu tacy ludzię się nie zabezpieczają wystarczy gumka która kosztuje o wiele mniej niż wychowanie dziecka

Tez tego nie pojmuje. Jedyna odpowiedzia moze byc dla mnie ze facet gwalci zone po pojaku a ta nie ma wyjscia. Ale to juz chyba jakas skrajna patologia.Chociaz co ja tam wiem.

Gość malinkaa07
Czego można sie spodziewać po prostych tępych ludziach? Wszystkiego ale na pewno nie myslenia i wyobraźni! pozdrawiam