Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zona_mundurowego

SCHUDŁAM W 31 tc. któraś tak miała ?

Polecane posty

Dziewczyny byłam dziś u lekarza mam zaczęty 31 tc., po ważeniu okazało się, że waga spadła mi o 1, 5 kg w ciągu 2 tyg. Od razu zaznaczam, że się nie głodzę i nie stosuję żadnych diet. Jem normalne śniadanko ciemna bułeczka albo płatki z mlekiem, później jakiś jogurt, obiad też normalny nie wybrzydzam jem wszystko, na podwieczorek jakiś owoc i na kolację najczęściej też ciemna bułeczka. Do tego, kiedy mam ochotę jem loda albo jakieś słodycze. Trochę mnie to martwi czy któraś też tak miała? Jeszcze do tego wszystkiego okazuje się, że skraca mi się szyjka najpierw było 2-0-0 później 1, 5-0, 5-0 a teraz 1-1-0. Któraś to potrafi rozszyfrować, bo lekarz powiedział tylko, że znów się skróciła. Skurczy niby nie ma tak wykazuje KTG, ale lekarz mówi, że zagrożenie istnieje. Do tego po dzisiejszym badaniu poleciał mi jakiś różowy śluz, czego wcześniej nie było. Mam nadzieję, że to tylko z powodu badania.

Termin mam na 21 sierpnia, ale sie modle żeby chociaż jeszcze te 5 tygodni tam moja malpka posiedziała, bo coś sie pcha juz na świat. Ja ogólnie mówiąc dużo też nie przytyłam najgorsze były pierwsze trzy miesiące wtedy mi skoczyło ładnie. Wagę wyjściową miałam 68 kg pod koniec trzeciego miesiąca ważyłam 72 kg, w 15 tyg. - już 75 :D, ale za to w 18 - 73,5 w 25 - 74,5 w 28 - 75,9 no i dziś 74,4 kg. Ja mam ciągle wrażenie że rosnę tym bardziej że mam ładny wystający okrąglutki brzuszek który z dnia na dzień się powiększa. Byłam przekonana że przytyłam i to sporo a tu sie okazuje że jeszcze 1,5 kg w plecy.

ja mam termin na 20 sierpnia i tez brzunio rośnie a ja nic nie przytyłam ide jutro do gina to sie dowiem a jak sie juz pcha masz jakies oznaki produ jest nas wiecej w topiku a my rodzimy w sierpniu 2007 zapraszam

w 28 tc miałam dość częste skurcze i dosyć mocno i często gęsto twardniał mi brzuszek, nie było to bolesne ale bardzo nieprzyjemne. Do tego zaczeła mi się skracać szyjka. Lekarz przepisał mi NO-SPĘ forte , leżenie i odwyk od mężą. Skurcze ustały miałam już trzy razy KTG wszystko było w porządku. Ale po dzisiejszym badaniu okazało się że szyjka znów się skróciła. Trochę mnie to martwi

Gość arbuzka1
no właśnie ...ja jestem w 30 tyg i waga jakby 1 kg mi spadłą- staram się naprawde jeść więcej- już się martwie że dziecko nie rośnie. Może dlatego że w lecie naprawde jemy lżejsze posiłki więcej warzyw i owoców? Przytyłam w sumie 6 kg

Gość A ja do
6-go m-ca schudlam 18 kg..to byla moja dieta cud:D