Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kosmata kicia

Kosmetyki przeznaczone do prostowania wlosow-z jakiej firmy i gdzie mozna kupic?

Polecane posty

Po wyprostowaniu wlosow mam ladne gladkie,prosciutkie jak nitki a za jakis czas zaczynaja sie puszyc (zaznaczam,ze mam krecone wlosy :) ).Slyszalam,ze sa jakies specjalne kosmetyki i rowniez o jedwabiu.Bylam z ciekawosci w jednej z drogerii i niestety nie bylo.Nie mozliwe,zebym tylko w salonach fryzjerskich dostala.... Czekam na odpowiedzi i pozdrawiam

Gość tylko oriflame
Ja też miałam taki problem bo teżmam krecone włosy ale od kiedy zaczęłam stosować szampon i odżywkę firmy oriflame, moje włosy są po wyprostowaniu proste aż do kolejnego mycia. Masz znajomą konsultantkę??

Wlasnie nie i w tym jest problem :-/ Moze na allegro cos znajde.A uzywalas jedwabiu???Jak bylam u fryzjera to fryzjerka polecala mi jedwab

Gość ulaaas
Dobre promocje na oryginalne kosmetyki takich marek jak Loreal, czy Londa mają na stronie www.twojauroda24.pl . Zdarza mi się tutaj ostatnio kupować dość często, bo nawet doliczając wysyłkę i tak jest taniej niż w takim Rossmanie, czy innym stacjonarnym.