Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kathashisha

Cola light , czy wiecie?

Polecane posty

Gość no jak moze tuczyc
skoro ma tak mało kalori? nie tuczy!

coca cola light zamiast cukru, zawiera Aspartam- środek słodzący, który w niewielkiej ilości daje bardzo słodki \"efekt\" i zawiera śladowe ilości kalorii... dlatego \"nie tuczy\", ale nie jest zdrowy- w nadmiernych ilościach...

Gość MoDeLkA-19
kochana cola light nie tuczy nie mam nic przeciwko niej ale tylko raz na jakis czas najlepiej ja pic np.raz na miesiac bo inaczej szkodzi zdrowiu bo w duzych ilosciach jest bardzo niezdrowa :O niestety... :)

W takim razie kup sobie dzis Cole Light i zobacz czy rzeczywiscie te 2 Kalorie sa w calym litrze ... kiedys sprawdzalam i czulam sie jak idiotka bo wierzylam w cuda, tak jak ty teraz ... kolo napisu \"tylko 2 Kalorie\" jest mala gwiazda, a gdzie z tylu opakowania malutkie literki, bierz lupe i szukaj

Gość MoDeLkA-19
co do kalorii to jest prawda ze chyba na cala puszke wyjda ok 3 kalorie bo pisze z w 100ml ma tam 0,2calorie ! wiec tio nie jest pic na wode tylko nie pijcie jej duzo bo jest niezdrowa!!!!!!!!

Gość Meeeee
Nie ma moze kalorii, ale jak każdy napój gazowy bardzo rozszerza sciany żołądka.. Więc nie mozna jej naduzywac.

Gość Bleeeeeeeeeee
Wiec to woda, aspartam i farba dla koloru? A fuj...

Gość no fuj fuj
taka niezdrowa ale cola ma cos w sobie ze ja lubie. raz na jakis czas mam na taka zimna cole straszna ochote. i oczywiscie pije light. normalna mi nie smakuje. ma taki inny strasznie słodki smak. potraficie odroznic po smaku light od zwykłej?

Gość Grysik
jakas modelka kiedys sie odchudzala pijac tylko cole light, bylo o tym nawey glosno bo sie zaglodzila na smierc

jejku, może i ma mało kalorii, ale na wypłukującej wapń coli nie ma sensu jechać. ja wolę zupki - przynajmniej odżywcze i sycące :) nawet jak nie mam wytchnienia w pracy, knorr do kubka 70 kcal i już się czuję najedzona

Gość bombkaa
no rzeczywsicie super zupka z paczki z konserwantami

Gość no zupka zdrowa
nie ma co! tyle w niej zupy i warzyw co nic. cola przynajmniej przyspiesza przemiane materii.