Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milla00

Apel do nierozsądnych kierowców!!!

Polecane posty

Gość Milla00

Mimo to, że skasowali nam topik z linkiem krzyczącym głębiej do naszych uczuc i emocji. Ja jednak niemam zamiaru tu wklejac takich linkow,ale powiedziec musze. Uwazajcie wszyscy na siebie. Nie wsiadajcie po spozyciu alkoholu, narkotykow, będąc sennym, zmęczonym. I gdy gdzies jakas sprawa nagli i nas wzywa nie spieszmy sie jak wariaci. SPIESZMY SIE POWOLI!!! I jesli te slowa nie potraktujecie jak jakis zmudny paciez, a skloni was to do glebszej refleksji to moze was to uchronic przed nieszczęsciami. Pisze z wlasnych przezyc. Pozdrawiam kierowcow i tych ktorzy mają zamiar nimi być.

Gość ouke
wiesz, mnie zastanawia jedno nie znam osoby ktora nie ma chociaz jakiegos znajomego ktory mial wypadek samochodowy w wiekszosci przypadkow dosc ciezki ale i tak codziennie widze takich idiotow ze sie w glowie nie miesci nawet najlepszy kierowca nie uniknie wypadku jesli z drugiej strony jedzie taki idiota takze jak ktos jest madry, to mysli za siebie, i za tego z naprzeciwka ale - to trzeba miec troche wyobrazni

Gość Milla00
Dokładnie ouke. Ale trzeba miec troche wyobraźni. I tu widać jej przesmutny brak.

Gość i co z tego że my
będziemy uważać????? Rozejrzyjcie ile oszołomów wjeżdża na przystanek w ludzi............:( ile dzieci ginie idąc poboczem, bo jakiś ochlany kretyn wsiada za kółko??? A "fur-wypasów" przybywa stale przybywa.:o i niestety matołów - szpanerów też:(:(:(

Gość ouke
co z tego? :o mozesz tez nie uwazac i podbijac statystyki 🖐️

Gość i co z tego że my
nie jestem kierowcą.Patrzę na to okiem przechodnia, uzytkownika pasów po których ponoć dobrze się narozgladając mogę przejść:o, często gęsto musze spierniczać z pasów NA ZIIELONYM dla mnie świetle bo widzę jak oszołom gna i nie ma bola żeby wyhamował - śpi ? naćpany ? zamyślony?????????????????

Gość AHA...........
Rzeczywiście - wspaniałe podejście "co z tego, skoro inni...". Zmienianie świata zacznijmy od siebie.

Gość Milla2000
i co z tego że my- ????? no niezle podejscie masz. Gratuluje :(