Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anty policjantka

zamiast tak traktować pielęgniarki mogliby latać za przestępcami...

Polecane posty

szczegolnie luboia pielegniarki gdy rodzina wyzywa sie na nich, gdy sa traktowane jak sluzace, gdy sa buforem pretensji pacjentow na swiat, gdy sa szarpane przez pacjentow, rodziny tych pacjentow.... taaaak, bardzo to lubia a dziwisz sie ze sa traktowane w ten spsob????? sa traktowane tak jak na to zasługuja wiezr mi ze sa pielegniarki ktore nie skarza sie na swoj los pielegniarstwo to wyjatkowa słuzba i widocznie nie kazdy moze wykonywac ten zawod po co robic cos wbrew sobie? ja sie do tego nie nadaje wiec nie jestem pielegniarka proste

która niestety wbrew pozorom nie tylko -> takie same pozory tkwia w glowach ludzi o pracy pielegniarek dokladnie te same. Jezeli oburzasz sie na pozory swojej pracy - to wiedz, ze o pielegniarki sa dokladnie w takiej samej sytuacji jak ty ;)

sa traktowane tak jak na to zasługuja -> wszystkie? w takim razie cala twoja rodzine powinnam wystrzelac :P:P:P bo znalazla sie taka jedna glupiutka terri, to moze wystrzelajmy cala rodzine by geny zanikly? co? Znasz pielegniarki, ktore nie narzekaja? Ja znam takie, co narzekaja. Uwazam, ze zasluguja na wiecej. Znam pielegniarki, ktore opiekuja sie pacjentem jak wlasnymi dziecmi! i takie zasluguja na szacunek! Ale przyjdzie taka terri, zacznie chamowato do nich sakakac - wiec co maja robic?

co maja pielegniarki do kolejek? To one wymyslily NFZ? To one zarzadzaja systemem, ktory finansuje zabiegi? Buahahaha, teraz to pojechalas po bandzie, ile masz lat i jakie wyksztalcenie?

zlosliwa ciupaga czy tobie wydaje sie ze nikt z nas nie widział pielegniarki w pracy ?? my wiemy jak one powinny sie zachowywac i jak sie zachowuja / czasem karygodnie pamietasz panie ktore nosiły dzieciaczki w kieszeniach ?? czy to wina systemu ze je tam wkładały a 1 potem zmarło??

KOLEJKI TO WINA SYSTEMU a nie pielegniarek :O terri, nie chcialam tego mowic, ale jestes glupia, bardzo glupia. Szkoda mi czasu na rozmowe z kims tak glupim. Bo ty i tak nie zrozumiesz. Skoro to pielegniarki obciazasz beznadziejnym systemem iopracowanym przez poprzednie rzady i nieudolnosc tego - to... Jestes glupia. Kopncze rozmowe z toba, bo mi ciebie zal :O

nie jestem pielegniarka, ale glupiutka terri nie potrafi czytac :) no coz, jak uwaza wine pielegniarek za zly system, to... Szkoda mi ciebie, bardzo mi ciebie szkoda. twierdze, ze jeszcze na dobre w zycie nie weszlas, skoro takie gafy strzeklasz, a jak weszlas - to wspolczuje.

Ci co noszą hamburgery i róże może coś zmienią:) Jestem zawiedziony, myslałem że Jola da kilka rad pielęgniarkom w stylu :jak poukładać śpiwory w namiocie lub w jakie torebki powkładać kosmetyki:) zawód na całej linii:)

ty wciaz o systemie a ja o paniach z plastikowymi butelkami pisze nie zakumałas jednak trudno PIelegniarkom brakuje ludzkich odruchów Gdyby je miały cały naród wstawiłby sie za nimi jak za SIOSTRAMI a jednak tak nie jest ,zauwaz i im dłuzej trwa ten strajk tym wiecej przeciwników wam przybywa \"Piniondze to nie fszysko\" i skoncz z tymi epitetami bo robisz sie smieszna jak komus brakuje argumentów zaczyna uzywac dziwnych okreslen na zenujacym poziomie

* to, ze tatus placze na forum, ze dziecko czeka w kolejce tyle czasu to wina pan z plastikowymi butelkami? Gubi sie terri, gubi i stara zachowac twarz :D

Wszystkie te Kalisze, Olejniczaki i inne Jarugi są tak przejęci problemami prostych ludzi, noszą im kanapki, wspierają medialnie, po czym po spełnionym obowiązku idą na lunch do Gesler.:)A zaprosiliby by wszystkie głodne kobiety pracy:)

czy miejsce pan z butelkami jest na ulicy? czy one sa ulicznicami ? gdyby nie było strajku tatus by nie płakał co jest wazniejsze dla nich ?zdrowie dziecka czy ich zadania ? gdzie powinna byc pielegniarka?

pielegniarki są tylko ogniwem całego łańcucha służby zdrowia, z jednej strony je rozumiem, bo każdy chce miec dobrą płacę ale z drugiej strony niedługo wszyscy wyjdą na ulicę i będą strajkować...może księża też że parafianie dają za mało na tace, albo panie grzybiarki, że benzyna droga i mniej samochodów jeździ a więc mniej klientów...

Gość pielegniarki sa na panstwowym
więc do kogo pójdą jak nie do premiera? Jak ksiądz ma pretensje, to niech strajkuje w watykanie, jak ma pani pretensje do szefa - niech strajkuje, wolny kraj!

Gość maniaczka bazarowa
ciiiiiii bo naprawde zaraz wyjdą kasjerki biedronek i teska strajkowac.

No własnie niech pielęgniarki ida do premiera a nie blokuja ulice innym obywatelom

Gość beeznadziejny.
a mi się marzy by na ulicę wyszli...emeryci,bo nie ulega chyba wątpliwości,że mieliby rację??? Do UK raczej nie mają szans:O... i zaraz ciupaga nawyzywa mnie od tępych i ograniczonych:P wolę argumenty i owe poproszę, w pracy z ludzmi potrzeba cierpliwości..nie każdy się nadaje.... do nadawania

A może wszyscy wyjdziemy na ulice Zróbmy jedem zbiorowy ogólnonarodowy protest Tylko w innym miescie

Gość beeznadziejny.
najlepiej w innym kraju:D

Od dłuższego czasu obserwuje urbanistyczny zastój w dziedzinie projektowania nowych założen miejskich. Proponuję budowę miasta słuzącego protestom ogólnonarodowym, urbaniści,architekci do kalek:)

Gość beeznadziejny.
realia są takie ,że w budżetówce nigdy się dobrze nie zarabiało,trzeba było drugi etat mieć na boku...pani z U .Skarbowego robiła księgowość po godzinach,pielegniarka -zastrzyki,nauczyciel-korepetycje,lekarz miał prywatną praktykę........zaczyna to powoli normalnieć...Urząd Miejski w Poznaniu gdy uciekli fachowcy,dokłada pakiet socjalny w postaci dodatkowego ubezp. zdrow. by związać z miejscem pracy:(

Gość beeznadziejny.
wystarczy teren pod 'PAłACEM"

jesli ktorakolwiek z pielegniarek liczyła na to ze zarobi fortune była i jest w błedzie jak chcecie zarabiac kokosy to nalezy zmienic zawod rzad jest niugiety i mam nadzieje ze to sie nie zmieni szkoda mi tylko tych warszawaików ktorzy nie moga normalnie funkcjonowac ze wzgledu na zablokowane \"butelkarkami\"ulice