Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vfvbb b

Czy znacie przypadek gdzie ktoś nie obronił PRACY MAGISTERSKIEJ??

Polecane posty

Gość vfvbb b

podchodził do obrony ale niestety nie dał rady?? pozdrawiam

taki temat był ostatnio na forum tak,nie obroni sie ten kto nie wiem co ma w swojej pracy albo nie odpowie na żadne pytanie.Płaci kase i ma kolejny termin obrony

Gość vfvbb b
hmmm... moj brat gdy sie bronil mial tylko jeden termin obrony to był "jeden strzal" nie wiem czemu, ja tez nie znam przypadkow gdzie ktos nie obronil sie, pytam z ciekawosci bo tyle jest zachodu i krzyku "obrona obrona" a prawde mówiac cięższe rzeczy zazwyczaj studenci mają już za sobia

Ja też mam nadzieję, że nie ma takich przypadków, bo sama mam za niedługo obronę:D

Gość koszuleczka
a ja znam moja przyjaciółka nie obroniła... musiała czekać do stycznia.. takie cyrki na uniwersytecie wrocławskim

Gość a moze na stronie
niestety u mnie na uczelni (panstwowa :P) zdarzaly sie takie przypadki ... glowny powod to nie znanie odpowiedzi na pytania z toku studiow zadawane przez komisje... i ludzie do tej pory (ja sie bronilam w 2005 r.) sie nie obronili jeszcze.... czyli juz po ptakach ... ;)

ja mam obrone jutro...pytania nie beda dotyczyly mojej pracy dyplomowej i dlatego troche sie boje....a nawet bardzo sie boje..bo dopiero zaczynam sie uczyc...pisanie pracy tak mnie wykonczylo, ze teraz gdy otwieram jakas ksiazke to zaraz zasypiam:O trzymajcie kcuki...boje sie ze bede jedna z pierwszych ktore obleja:( pozdrawiam autorke..wiem co czujesz

Gość vfvbb b
a może na stronie--> czemu po ptakach?? :) myślisz ze juz sie nie obronia?