Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

samotna56

jestem kobietą i kocham kobiety czy to źle??

Polecane posty

jestem 24-lenią kobietą i pociągają mnie kobiety... czy to źle??? co o tym myślicie??

Gość ajcik
nie rozumiem Twoich pytan. Czy to zle? Dla kogo zle? Ja Ci do lozka nie zagladam i nie powinien tego robic nikt inny. Mi to rybka. Pociagaja mnie faceci - czy to zle? - nie ma uniwersalnych odpowiedzi na takie pytania. Jesli Tobie z tym dobrze, to dobrze, jesli Tobie z tym zle, to zle.

Gość fddd
A mnie pociaga tylko jeden facet :)

Więc zamiast sie zastanawiać nad tym czy to dobrze, czy zle, zacznij szukać jakiejś dziewczyny. Jestem przeciwnikiem małżeństw jednej płaci z prawem do adopcji. Ale to z kim sobie zamieszkasz i co będziecie robić to wasza sprawa. Życze osocnych poszukiwań kobiety, które pokochasz.

wiesz to że zadajesz takie pytanie to znak, ze nie wiesz do konca czy to dobre bo.. naokolo masz kobiety ktore nie chca kobiet a faceta:) i juz czujesz sie inna, czujesz sie zle, mylisz ze cos nie tak.. masz 56 lat? jelsi tak.. u ciebie moze byc tak, ze.. nie spotkałas tego faceta masz syndrom nie, zreszta w tym wielku wielu ma rodizny moze nie chcesz je rozbijac i zostały ci tylko samotne kobiety takie jak ty.. wiec siła rzczy łayczycie sie w pary.. a pryz okazji jets sex, to tez jets znane dosyc :)

rzecz w tym że większość ludzi uważa to za nienormalne i ciężko się żyje z kobietą w takich warunkach... jestem kim jestem i dobrze mi z tym...

Gość ajcik
prawdą jest to, ze zyjemy w popapranym spoleczenstwie, z klapkami na oczach, bez tolerancji i ogromnej mierze z brakami w rozumach. ale - nie to najwazniejsze, najwazniejsze, zeby wybierac droge w ktorej Ty sama bedziesz czula sie szczesliwa (o ile kogos nie krzywdzisz tym samym). W Twoim wypadku nie krzywdzisz - wiec czemu mialabys rezygnowac ze swojego szczescia? Bo pani kazia z panem heniem spojrza krzywo? No tak - ciezej sie zyje w zwiazku homo, niz w zwiazku hetero - trudno zaprzeczyc. Ale mozna. Pewnikiem raczej jest dla mnie fakt, ze szczesliwsza bedziesz w zgodzie ze soba - a przeciwko czesci spoleczenstwa, niz odwrotnie - w zgodzie ze spoleczenstwem, ale sprzecznie z sama soba.

Gość homo mowie STOP

Gość ajcik
o wlasnie wlasnie - o tej powyzszej czesci spoleczenstwa mowilam!

pytam bo kiedys kiedy homo nie było tak powszechne słuchałam swiadectwa naworcenia osoby co miała 51 lat.. kobiety iw wiem o mowiła wlasnie to.. ze nie chciała byc sama.. chciala kogos miec w domu, czułosc itp i skierowała sie na kobiety bo faceci wokol zajcie, rodizny itp. Człowiek jets egoistą zawsze wybierze droge w ktorej bedzie mu dobrze. Ale czetso bywa tak, ze potem okazuje sie ze nie była to wcale dobra droga. W naturze człowieka jets dogadzac sobie. Ja chce to i bede to miec. Tylko potem okazuje sie czy faktycznie mu z tym dobrze. Homo nie jest czyms normlanym bo z 2 kobiet nie ma 3 kobiety ktora jets homo.. a skoro tak natura nie przewidziała ciągłosci gatunku.. wiec aby teh gatunek trwał musi sie komus cos odwidziec by z hetero byc homo.. ciaglosc gatunku to wydawnaie potomstwa.

Gość homo mowie STOP
ajcik--> przeciez to choroba, to nie jest normalne! takie cos powinno sie leczyc, ciesze sie ze w polsce jeszcze tego nie akceptuja i mam nadzieje ze NIGDY nie zaakceptuja. pozdro

Gość tamma
dla mnie to jest "o jeden krok za daleko". Coś nie gra i tyle.

jestem osobą w pełni zdrową na ciele i umyśle moja oriętacja seksualna nie jest chorobą od dawna homoseksualizm przestał widnieć w rejestrze chorób... wiem że żyjąc z kobietą nie zapewniam ciągłości gatunku no bo niby jak... ale każdy z nas prawo do Miłości i Kochania bo człowiek jest stworzony do Miłości... jedni Kochają płeć przeciwną inni tacy jak ja płeć tą samą ale nie robimy tym nikomu żadnej krzywdy... znam ludzi, którzy powtarzali że nigdy nie zaakceptują homo a nie wiedzieli są ich najbliższa przyjaciółka jest les jak się dowiedzieli zmienili zdanie bo człowieka lubi się za to jaki jest a nie za to kim jest....

Gość asinus
tamma-a dokładnie, to co nie gra ???? Jeżeli kochasz i jesteś kochana-to chyba wszystko gra. Miłość to wielkie uczucie i nie należy go sprowadzać do poziomu łóżka. Takie jest moje zdanie.

jestem osobą w pełni zdrową na ciele i umyśle moja oriętacja seksualna nie jest chorobą od dawna homoseksualizm przestał widnieć w rejestrze chorób... - tak ale to wykonali ludzie. Wiesz dla wygody wpiszą wktórce, że sex z ze zwierzetami tez jest ok, bo obie strony czuja sie kochane... Człowiek aby wytłumaczyc samego siebie zmieni prawo. ABy zaspokoic swoje zachcianki. Zobacz na Henryka Vi on zabijał żony aby miec co chce. W koncu stworzył nowy koscioł bo nasz był przeciwny rozowdom. Wykaz chorów tworzą ludzie, z wygody. Coś jets nie tak.. bo gatunku nie ma, a zatem natura nie przewidziała homo a tylko hetero. Mysle ze ludzie homo staja sie z wielu pobudek bo czuja sie sami, bo faceci zajeci itp. Mysle ze kazdego trzeba by \"leczyc\" ale słowme, analiza jego zycia. Ze wielu wyszło by z homo. Co robi człowiek jak czuje sie zle w miescie X? ucieka do miasta Y. to samo z homo, zle im hetero ida na strone homo. wiem że żyjąc z kobietą nie zapewniam ciągłości gatunku no bo niby jak... ale każdy z nas prawo do Miłości i Kochania bo człowiek jest stworzony do Miłości... - Każdy ma prawo. przemawia tu egoizm. Ja chce kogos kochac a skoro facetów nie moge, bo zajeci bo nie ci bede miec kobiete ale bede miec czułosc i sex. jedni Kochają płeć przeciwną inni tacy jak ja płeć tą samą ale nie robimy tym nikomu żadnej krzywdy... - w wielu przypadkach robi sie krzywde sobie...naprawde sobie.. tacy ludzie gubia sie, czuja sie zle.. nie sa szczesliwi. czesto homo wynika z doswiadczen zyciowych. Z ucieczki itp. znam ludzi, którzy powtarzali że nigdy nie zaakceptują homo a nie wiedzieli są ich najbliższa przyjaciółka jest les jak się dowiedzieli zmienili zdanie bo człowieka lubi się za to jaki jest a nie za to kim jest.... - zgadzam sie. Ale tu chodiz oto aby oni siebie nie klrzywdzili. Jak widze ze sie krzywdza bo ktos im wmawia, ze to dobre ze to ok i moga sobie tak zyc to jestem przecwi nie homo a takiemu wmawiamu tym ludziom takch rzeczy., jestem za analizą ich zycia, bo w wielu przypadkahc to homo tak sie z nikad nie wzieło a własnie z braku akcpetacji, z samotnosci z tego ze chce miec kogos itp.

Gość ajcik
do "homo mowie" - chore to jest podejscie spoleczenstwa, ze odmiennosc seksualna jest choroba! Chore jest krzywdzenie innych, dewiacje typu - pedofilia, zoofilia itd - to sa choroby. Homoseksualizm jest odmienny od stereotypu, jest mniejszoscia w spoleczenstwach - i co z tego? Czyjas krzywda? Nie. Pora czlowieczku zdjac klapki z oczu i zaczac myslec. Samotna, masz takie samo - dokladnie takie samo prawo do milosci, jak kazdy inny czlowiek na ziemi

Gość asinus
Jeżeli spotkają się i pokochają dwie osoby tej samej płci-ale naprawdę pokochają, a nie patrzą na siebie tylko przez pryzmat łóżka-to wszystko jest ok.

do \"homo mowie\" - chore to jest podejscie spoleczenstwa, ze odmiennosc seksualna jest choroba! Chore jest krzywdzenie innych, dewiacje typu - pedofilia, zoofilia itd - to sa choroby. -- wiesz jeszcze nie tak dawno dewiacją okreslane\\o włąsnie homo, pedofilie i zoofilie dzis puszczono luzy, jak mysle ze za duże, że krzywdzą tych ludzi..że homo jets ok itp. Poczekaj pare lat a zobaczysz napis zoofilia jets ok a moze i pedofilia..skoro 14 latki spia z facetami to czemu facet co lubi chłopcpw a chlopiec ma pociag do facetow i ma 14 lat nie moze sobie sypiac z nim? widzisz jak łatwo mozna puscisz luzy? ale to nie jets dobre. ale tak sie dzieje, bo ludzie sa bardzo wygodni. Cos chca co jets zakazane, co najlpiej zrobic? usunac nakaz i wmawiac ze to jets dobre superip:) cała natura ludzka.

Gość homo mowie STOP
no to mi pojechalas ajcik, akceptuj sobie to cale gowno jakim jest homo, az sie rzygac chce. z homo nie bedzie dzieci :O

Gość homo mowie STOP
moze i wulgarnie tonazwalam, ale az mi sie wlos na glowie jezy jak ktos broni homoiseksualistow, zawsze bede zdania ze to nie jest normalne, ze to jest choroba. to tyle

ja jestem przeciwko krzywdzeniu tych ludzi, a nie przeciw homo jesli do mnie przyszedł by człowiek z wahniame.. bo skoro pyta to znak ze nie jest pewny cyz dobra droga idzie.. i mowi; wiesz chce kobiet a jestem kobieta dobre to/ Powiedziałabym to co tu napisałam I wiem, ze ten człowiek sam w zaciszu serca i domu zastanowilby sie nad soba nad zyciem, mozeby przyszedł jeszcze raz i znow bysmy pogadali itp Wiem, ze w koncu poszełby droga własciwa hetero A u nas co zrobiono? tv, media, czesto ludzie na pytanie -wahanie człowieka- czy homo jets ok? - odpowiedzili tak tak rob co chesz zaraz ustawe damy itp. I co robi czlowiek. Aj jets spoleczne przyzwolenie jets ok robie. ANi sie nie zastanowil nie przeanalizowla zycia itp. Mysle ze jesli homo jets ok to pedofilie tez musza dac ok o zoofilie. Jak wszyscy to wszysyc czemu dyskryminuja pedofilie i zoofilie? Kiedys homo, pedofilia i zoofilia byly dyskryminowaen, homo dali na luz- jets przyzwolenie ze to super i bog wie co. Czekam kiedy pedofilie tez zaakaceptuja tak dla wygody. ej ludziska egoizm ludzki nie zna granic, tak samo jak sięganie po to co chcę.

Gość asinus
Nie każdy musi to akceptować. Ale jest takie piękne słowo- TOLERANCJA. Której wszystkim życzę :)

Gość realnie i rozsadnie
kochaj sobie milosc jest slepa, tylko blagam nie rob z siebie wariatki na tych glupawych paradach rownosci, Love parade.

Gość ajcik
Iryssa - prosze Cie, nie chwiej moja wiara w ludzi i nie mow mi, ze nie dostrzegalna jest dla Ciebie roznica pomiedzy homoseksualizmem a pedofilia, zoofilia???? Czemu facet nie moze sobie sypiac z 14to latkiem? Z jednego prostego powodu - 14to latek nie jest dorosla osoba, ktora umie i powinna sama o sobie w takich kwestiach decydowac, z tego powodu chroni go prawo. Jesli 40to latek znajdzie drugiego 40to latka i obydwaj zgodnie przyznaja, ze czuja do siebie wzajemnie pociag - kogo krzywdza? Obserwatorow? Taaa.... Absolutnie nie zgadzam sie z Toba, ze w takich kwestiach latwo puszcza sie luzy. Dopoki podejmowane decyzje sa suwerenna wola dwojga doroslych, odpowiedzialnych za siebie ludzi i te decyzje nie naruszaja niczyjej wolnosci i suwerennosci - nie robia krzywdy - nikomu nic do tego. Z chwila, kiedy podejmujac decyzje dzieje sie krzywda komus - komukolwiek - dziecku, zwierzakowi, itd - to juz jest i bedzie zabronione - i byc powinno. I nikt nie rozplywa sie nad tym, ze zycie w zwiazku homoseksualnym jest super, dobre - nie, jest bardzo trudne - przynajmniej w Polsce, gdzie brakuje tolerancji dla wszelkiej odmiennosci, dozwolony jest jedynie heteroseksualny białoskóry katolik (przez duze K). Ale nie Ty te trudny nosisz na swoich plecach, nosi je autorka i Jej podobni. "homo mowie" - z Toba skonczylam dyskusje - nie ten poziom.

A Ty nie chwiej moja wiarę w odczytywanie irnii;) pisałam z dożą ironii pokazałam, że ludzie dla wygody zmienią ustawę, religie itp. Tolrencja ok. jak spotkam homo nie rzucam kamieniem, nie wyklinam ale wspolczuję ze ktos krzywdzi te osobe, ze ona sama sie krzywdzi, ze na pytanie czy homo jets dobre, na jej wahania ktos rzekl taka tak tak.. szkoda takich ludzi szkoda homo.. i tym koncze:)

Gość homo mowie STOP
tolerancja mowisz, spoko jak ktos z tym walczy i chce to zmienic, wie ze jest chory i sie z tym nie obnosi - takie zachowanie mozna tolerowac. ale dla ludzi na roznego rodzaju paradach rownosci to zero tolerancji:O

Gość homo mowie STOP
no tak pewnie sama jestes homo:O nara homo mowie STOP homo mowie STOP homo mowie STOP homo mowie STOP

Gość ajcik
zgadzam sie z Toba, ze w wielu przypadkach homoseksualizm wynika z chwilowego 'zagubienia sie' w zyciu, przezytych rozczarowan i krzywd ze strony partnera - ale nie wolno absolutnie generalizowac. Nie jest to zasada. Jest wielu homoseksualistow, ktorzy nimi po prostu sa i beda. I raz jeszcze - czemu dyskryminuja zoofilie i pedofilie - z powodu wyrzadzania tym krzywdy komus innemu. TWierdzisz, ze homoseksualisci krzywdza samych siebie - wiesz, wiele osob podejmuje w zyciu duzo glupsze decyzje, krzywdzace ich samych - i nikt ich za to nie linczuje. Malo dookola widac rodzin, w ktorych 'stary' leje 'stara', a ona pozwala mu na to - uwazasz, ze powinno sie ja obrzucic kamieniami - podjela przeciez bledna, krzywdzaca ją decyzje. Tego typu analogicznych przykladow mozna by wymieniac bez liku.

własnie zauwazyliscie ze geje sa bardzo agresywni? czemu tak sie obnosza z tym ze sa gejami? wiedza ze sa tacy co tego nie lubia wiec tym bardziej kreca tylkiem, wyciagaja jezyk itp po co? prowokuja, zaczepiaja.. pokazuja my my geje! czy to nie postawa zanznaczania tego ze jestem, pokazywania innym ze jestem? w posychologii ma to swoje nazwe dziecko jak chce byc zauwazone bije sie, pluje, zaczepia sie, prowokuje.. zatem ma jakis probmlem czuje sie zle, itp to samo geje ich zachowanie tez potwierdza ze nie sa szczesliwi bedac z homo, dalej podrztymuje ze krzywdzi sie tych ludzi