Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asia71

szukam bratniej duszy/znajomych

Polecane posty

Cholera...Był informatyk, zakładał mi pocztę moją...Straciłam swoje ggf chwilowo...nie pamiętam numeru. Moje strony ulubione też poszły w kosmos. Poza ty miałam zapisane ulubione strony kafeterii...Ech...:( No dobra...Zaczynam na nowo :)

Zimno jak diabli brrrr Zrobiłam sobie ciepłej herbatki, wiszę nad papierzyskami i się trzęsę. Cienką koszulę dziś tylko mam. W marynarce niewygodnie się siedzi, więc narzekam ;) Poproszę troszeczkę słoneczka :)

hej dziewczyny i chłopaki :-) U mnie słonko a u was? Anka wisisz mi fotkę ;-) Grzesi a jak w górach? Pozazdrościć takiego otoczenia... pracujcie jak mróweczki... tak jak ja ;-) 🌼

Aha... byłam kupić se śniadanko i... kupiłam sobie bluzeczkie taką sexy... dzieczyny i jeden chłopak, którzy pracują u mnie tak mówią... i siedze se teraz w tej nówce... i humor mam lepszy... mała rzecz a cieszy :-)

No Kalinka...zachowanie typowo kobiece..Mam to samo. Kupiłam sobie dzis bransoletkę pod kolor koszuli i jestem kontenta ;) Nie ma to jak samemu poprawic sobie humorek :)A jeszcze do tego jak ktos pochwali...uuuu.Mozna byc happy :D:D:D Fotka wisi ale będzie...Tylko czas...gdzieś wciąż ucieka jak szalony...Mam kawkę, chce ktoś...Wolne filiżanki czekają. Tylko zrzutka na coś słodkiego ;)

Ryczeć raczej nie...musiałabym zmienić postać ;) Ale kawa nie ucieknie...więcej się nagadamy jak się spotkamy :) CZasem i tam fajnie...W końcu ludzka rzecz...nie mężu ? :P