Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asia71

szukam bratniej duszy/znajomych

Polecane posty

Wieczorową porą macham do Was 🖐️ Padam ale musiałam zrobić przelewy. Dlatego tez pojawiłam się na kafe. Popijam gorąca hewrbatkę, ale skusze się pewnie na zimne piwko z pianą :) Bella Wista ( klaczka na której jeżdżę) wyczuła dziś, że ma twardszy charaterek niż ja. Nie dała sobą kierować; próbowała mną zawładnąć. W pewnym momencie byłam gotowa zrezygnować, bo strach mnie omotał. Ale jakoś przeszło. Nawet kłusowałam przez kilka minut, co spowodowało pewne małe znamionka :P Ale co tam. Kalinka, właśnie wysyłam fotkę, mając nadzieję, że dojdzie. Gdyby cos dasz znać, wyslę jutro z pracy ponownie. Przeżucam ją też na skrzynkę z pracy. Wesołej starczyło pewnie sił jedynie na pomachanie łapką :) Mąż zapewne w rodzinnym gronie. Prawdziw mąż swojej żony :) Tymczasem oddalę się w celach rodzinnych, i odpocząć przy promilach niewielkich :) 🖐️ Spokojnej nocki stosunkowo życzę :P

🖐️ O poranku witam wszystkich z pieknym aromatem kawy inoszącej się dookoła. Zapraszam. Pomimo niesprzyjającej pogody i przesądnego piątku 13 u nas będzie radośnie i miło :) Bufet otwarto, tak więc proszę wpadać ze swoimimi filiżankami i kubkami, stawiam też herbatkę zieloną i malinową, do wyboru. Mam też placek z jagodami, bo kawa bez ciasta...;) Byle do weekendu :):D:)

Cześć Anka (wesoła) 🌻 \\_/> Kubas dla Ciebie....ech...mniamusna kawa...Wypije drugi dla towarzystwa . I kawa placka, a co tam...

Jutro...noooidę na zakupy rano, zaopatrzenie, bo przecież kiedy ? A potem imprezka rodzinna, gdzieś w trakcie porządki jeszcze. I kiedy się lenić ?

Witajcie kochani :-) pyszna kawusia u mnie... no i wyjątkowo drożdżóweczka... :-) mam dzisiaj znowu dużo pracy ale zajrzę na pewno miłego dnia i obyście się nie przepracowali 👄 🌼 aha... dziękuję za fotki Grzesiowi i egipcjance :-)... chyba czytała Coehlo bo taki pikny nick ma w poczcie :-)

Kalinka 🖐️ sloneczko nasze :) Czytała, czytała...nick ma też coś odnośnie moejej osoby niskiej...:) Nie przepracuj się i zaglądnij do Nas. Będzie Nam miło. No dobra...do kompletu brak Nam mężą i Agi 69...ale Ona wypoczywa. A nasz męski przodownik ? Ale zwabi Go aromat kawy...poczekajmy...