Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asia71

szukam bratniej duszy/znajomych

Polecane posty

hej egipcjanka a Ty na koniki? a ostatnio nie obiłaś tyłeczka? Hej mężu śliczne kwiatki dziewczynom nosisz 👄 ... Ja humorek mam dobry, tylko ta jesienna pogoda... ale jeszcze jutro do pracy, dwa dni wolne, potem dwa dni w pracy i znowu wolne do końca lipca :-)))) 🌼 👄 🌼 👄 🌼 👄 🌼 a zaraz a gdzie znowu wesoła? toż to pędziwiatr, pełno jej pewnie wszędzie ;-)

Klainka...tyłeczka nie, ale uda od przyciskania mnie bolą :P Ale czego sie nie robi dla przyjemności ? To wielka frajda... Chciałabym mieć swoją stajnię...i tą karczmę... Ech :)

Gość wesola anka
jestem,jestem,jestem 🌻

Anka to super,że miło czas spędziłaś 🌻 Mężu jak dobrze,że zdrowiejesz :D Kalina a Ty nie przesadzaj z tą pracą :P zaraz,zaraz....a 69 kiedy wraca ?

gdzieście się dziewczyny podziały... ja haruję jak byczek... a wam się oczka kleją ;-) Mężu wszystkie Anki Halinki i Kalinki są debeściarki ;-) 🌼 👄

Ja jestem, podczytuję, ale oko smao leci...Nawet kawa mi nie pomaga..;) Kalina..piekne, część miałam, ale podoba mi się pomimo to. Zawsze można jakiś pomysł zaczerpnąć. :)

No to ja kończę, życzę miłego popołudnia :-))))) może zajrzę wieczorem i poczytam sobie... A fotki Anki ciągle nie mam... Grześ nie znalazłeś? Grzesiu do jutra a dziewczyny może do wieczora 👄 🌼

Kalina...sorki, ale ja ciągle poza domem. A jak wracam to padam. Ale pamiętam...może dziś uda mi się dopaść kompa wieczorkiem po koniach i coś tam zmeiluję ;) Tobie również miłego popołudnia i wieczorka. 🌻