Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka85

Pomocy ! zele sun flower

Polecane posty

Gość anka85

wiatam pracuje na zelach sf i zel bonder +budujacy nie chce sie dobrze trzymac a blysk uv peka . czy ktos ma podobne doswiadczenia i moze sie ze mna tym podzielic ? prosze o dobre rady .:)

Gość Marta1983
a jak robisz? NApisz po kolei od momentu zmatowienia naturalnej płytki:D

Gość anka_k
Mam podobne doświadczenie i z tego co widzę ma je również wiele innych osób.. Ten żel to totalny bubel.Sama nie wiem, co mam teraz zrobić.Moze ktoś zna jakiś sposób

Gość alibabka..
a ja właśnie go kupiłam!!!myślałam, że jest dobry, a tu mówicie, że bubel. Wkurzyłam się, 75 zł wywalone prawdopodobnie do kosza :-((((((

Witam nie kupujcie tego żelu. Ja zawsze pracowałam na clear i jest świetny, teraz coś mnie pokusiło i kupiłam żel budujący + bonder i powiem wam jest beznadziejny. Bardzo ciężko się utwardza zostaje taki miękki do tego okropnie kurczy się w lampie. Totalna porażka

Witam serdecznie :) Ja używam żelu budującego+bonder Sun Flower, od ok. pół roku i jestem z niego bardzo zadowolona, mi kompletnie nic złego z nim się nie dzieje. Pozdrawiam cieplutko

Gość matina66
Witajcie.Ja właśnie go zamówiłam i przesyłka będzie po 2 stycznia.Jak go sprawdzę ,to wam napiszę swoja opinie.Ja pracuję na różnych żelach i nie jeden raz musiałam pokazywać koleżanką kosmetyczką nakładanie danego żelu,bo sądziły że taki czy inny jest kiepski a tu się okazywało ,że robiły jakiś bład i to była przyczyna ,,porażki".Jestem ciekawa tego żelku BB,więc dlatego go zamówiłam.Zobaczymy?!