Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość farbowanka

WYPADAJA MI WLOSY !!!! HELP !!!!!!!!! farbowane

Polecane posty

Gość farbowanka

mam 17 lat. od 2 lat farbuje sie na blond (naturalnie ciemny braz). codziennie uzywam prostownicy na 230 stopni. nie mam juz 1/3 wlosow :( znacie jakies dobre odzywki albo cos w tym stylu? moga byc drogie ,wszystko mi jedna tylko dobre zeby byly.

Gość paczka
jestes młoda, nie masz siwych włosów nie wiem, po co się farbujesz nie wiem tez , po co prostujesz włosy na pewno masz jakies swoje powodyale dopóki bedziesz tak maltretować włosy, to bedą wypadac i żadne odżywki nie pomogą

Gość najlepszą
odżywka jest zaprzestanie farbowania i przede wszystkim używania prostownicy... możesz przeprowadzć kurację jakimiś witaminami (zestawy ze skrzypem np), ale przypuszczam że niewiele to pomoże, jeżeli bedziesz w dalszym ciągu tak maltretować włosy

Gość farbowanka
przynajmniej chce jakos wygladac ;/nie tak jak wy zaniedbne dziewice ;/

Gość Blondynka z centrum
Farbowanka ja farbuje ponad 10 lat (od 12 roku życia) najpierw troche, pasemka potem z czasem całość na blond. Włosy BARDZO się osłabiły,ale jeszcze nie jest tragicznie. Najgorsza ta prostownica. Zrezygnuj z tego koniecznie. Po każdym myciu dobrym szamponem (można kupić w zakładach fryzjerskich, doradzą Ci) używaj odżywki. Susz z daleka, najlepiej naturalnie.

Gość farbowanka
włosy łonowe też sobie farbuje i mi tan nie wypadają

Gość szampon_dermena
Kup Szampon Dermena! Nasz Polski dermokosmetyk naprawde skuteczny. Zapytaj dermatologa jak nie wierzysz.

przynajmniej chce jakos wygladac ;/nie tak jak wy zaniedbne dziewice ;/ tym to mnie rozwaliłaś:D wpróbuj Alpikort jest bardzo skuteczny, wypisywany na receptę, chamuje wypadanie wosów, przyspiesza ich porost, butelka starcza na ok miesiąc kosztuje ok 53 zł:)