Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EverForeverMe...

To zdanie nie jest tytulem....

Polecane posty

Gość EverForeverMe...

Jestem z nim,kocham Go, niedługo zostanę Jego żoną.... Czasami wydaję mi się ze zrobiła bym dla niego wszystko,że to właśnie on jest tym jedynym.... Ale czasami....Czasami wydaje mi się , że jesteśmy z dwóch różnych planet,mamy inne poglądy,inne gusta, odmienne zdanie na każdy temat... Przez cały ten czas kiedy jestem z nim ,zmieniłam się-podporządkowałam się jego sposobowi myślenia,przestałam spotykać się ze znajomymi,odcięłam się od wszystkiego co kiedyś tak bardzo lubiłam.... Czasami czuję ze już nie wytrzymam.... On też zmienił sie pod moim wpływem-zmienił się wydaje mi sie na lepsze-ubiera sie tak jak ja chcę,ma taką fryzurę jaka mnie się podoba... Czy to normalne ,że w związku ludzi którzy zamierzają sie pobrać,że nie ma tu indywidualnosci bo jedno narzuca swój tok myślenia drugiemu?

szczerze mówiąc to strasznie mnie dziwi, że przyjęłaś jego tok myślenia i przestałas się spotykać z własnymi przyjaciólmi. Chyba nie tędy droga. Byłam w takim związku - dla mnie toksyczny! teraz jestem w zupełnie innym związku - przyjaciel i chłopak, ale to nie jedyny człowiek na świecie, z którym spędzam wolny czas - mam przyjaciół rodzinę, z których nie mam zamiaru zrezygnować i On też mi na to nie pozwala! to samo oczywiście idzie w drugą stronę. to moje zdanie. pozdrawiam!

Gość Juz gdzieś o tym pisałaś
Nie znudziło ci się?

Gość anonim
Nie jest to chyba najlepszy układ nie uważasz? Skoro inne pary potrafią sie cieszyć zarówno sobą, jak i swoimi wspólnymi znajomymi (dzięki Niemu powinien się poszerzyć Twój krąg znajomych i odwrotnie dzięki Tobie powinien sie poszerzyć Jego krąg znajomych) zastanawia mnie ile tak można? Czy kiedyś nie powiesz, ze Ci to nie wystarcza? Ja wyszłam za mąż 02.06.2007r. i nie miałam wątpliwości mimo, ze czasami mamy odmienne zdania, ale mamy także rodzinę i znajomych (nie zamknęliśmy się sam na sam w złotej klatce) Miałam "przyjaciółkę", która przez swojego chłopaka zerwała ze mną kontakt, bo był już On i reszta jej była niepotrzebna. Oczywiście są już małżeństwem i jestem ciekawa czy Jej to wystarcza? Zero znajomych tylko On...?????? Cóż życzę powodzenia :)