Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwinka malinka

nie potrafie sie kochać z mężem gdy małe dziecko śpi z nami w pokoju

Polecane posty

Gość malwinka malinka

poprostu jestem strasznie spięta. a czy orgazm osiągacie tylko podczas stosunku? bo mi sprawia przyjemność sex z mężem ale orgazm osiągne tylko wtedy kiedy pieści mnie ręką a ja zaciskam uda. czy to jest nienormalne ? czy ktoras z was tez tak ma?

Gość jak z mężem nie potrafisz
to listonosz da radę

Gość malwinka malinka
tak małe że przez lupę oglądam

Gość jurgen pruchnow
idz sie leczyć jesteś głupia i tyle dzieci od najmłodszego trzeba przyzwyczajać do sexu kłupia pinda

Gość nie zgadzam sie z toba
Nie zgadzam sie z Jurgenem i wiem co mówię - ja niestety widziałam sex moich rodziców, mieliśmy tylko 1 pokój, a ja nigdy nie mogłam usnąć wieczorem... myśleli że jak zaczną godzinę po tym jak położę się spać to śpię i mogą robić co chcą... widziałam to 6 czy 8 razy, to było straszne, bo za 1 to był szok co oni w ogóle robią, potem już wiedziałam, ale nigdy nie mogłam im powiedzieć że widzę albo że nie śpię, bo nie chcialam zeby sie domysleli ze widzialam wczesniejsze razy... Przeprowadzilismy sie gdy mialam 11 lat i dopiero wtedy dostalam swoj pokoj i nie musialam bac sie wieczorami ze bede musiala to ogladac... zapewniam was ze mnie to nie cieszylo, tylko obrzydzalo i najczesciej zamykalam oczy, chyba ze bylam tak sparalizowana ze nie bylam w stanie sie ruszyc, to tez sie zdarzało... a do tego strasznie sie stresowalam ze sie domysla ze nie spie... I jak było "po", to juz byłam ledwo żywa z tego strachu pomieszanego z obrzydzeniem... Do dzis pamiętam jak mialam sucho w gardle ale musialam odczekac duzo czasu zeby wstac i wziac sobie wodę, zeby sie nie domyslili że już wtedy nie spałam... Malwinka, nie funduj tego swojemu dziecku, wiem co mówię... Teraz mam 22 lata i wypaczone podejście do sexu, nie jestem w stanie tego robic bo na samą myśl jest mi niedobrze... myślę o wizycie u seksuologa...

Gość nie zgadzam sie z toba
I z powodu tego obrzydzenia do seksu przesiaduję na forum erotycznym. Bo ja taka masochistka jestem 🖐️

Gość to twoi starzy
przez 11 lat uprawiali seks tylko 6 czy 8 razy ????

Gość malwinka malinka
dlaczego moj maz wali mala w kolysce a mnie nie chce

Zasrani podszywacze jestessta zalosni ! malwinka malinka dlaczego moj maz wali mala w kolysce a mnie nie chce 15:30 malwinka malinka ale z dzieckiem się kocham bez oporów cymbaly do potegi :(

Gość pomasuj sie sama
a ile dzieicak ma lat?

Gość malwinka malinka
ale za to mam na imie Stefan obciagam i daje dupska!