Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _Kocimiętka_

DLA TYCH CO SIę NA KOMóRACH ZNAJą- doradźcie laikowi

Polecane posty

Gość _Kocimiętka_

Hej:) Mam pytanie, chcę się wybrać do komisu z telefonami, zeby wymienić mój nowy telefon na starszy model. Więc tak...ten, który teraz mam to sony ericsson k510i wygląda on tak: http://www.handys-mobile.de/img/sony_ericsson_k510i.jpg a chciałabym mieć model T630: http://img212.imageshack.us/img212/3750/t6309va.jpg ,on jest sporo starszy i wiem, że jak w komisie zamienię to powinni mi dopłacić, tylko nie wiem ile, dodam, ze do tego telefonu mam wszystkie gadżety pudełko i gwarancję a poza tym on ma dopiero pół roku. Ile waszym zdaniem powinni mi dopłacić? koło 100zł? nie mam pojęcia o tym i nie chce, żeby mnie w konia zrobiono:(

Gość _Kocimiętka_
up:D nie ma tu żadnych znawców tematu?:(

Gość _Kocimiętka_
no domyślam się, tylko, ze mi bardzo na czasie zależy, muszę po prostu ten telefon sprzedać jak najszybciej:( inaczej pewnie bym go wystawiła na allegro

Gość groszek pachnacy
no, moze stówe zarobisz na tym...w sumie też sie nie znam

po pierwsze, to jak wstawiasz do komisu, to nie dostajesz kasy od razu, tylko jak telefon sie sprzeda po drugie, możesz sprzedać do komisu, ale wtedy cena jest o dużo niższa, np. o 50%, bo komis bierze na siebie ryzyko niesprzedania się telefonu co do cen.. nie znam obecnych, najlepiej zajdź do komisu i zapyaj, zamiast siedzieć przed kompem i liczyć na to, że siedzi tu też jakiś sprzedawaca z komisu, bo tylko on wyceni Ci oba telefony

Gość _Kocimiętka_
no cóż...dzięki za rade, ale nie moge sobie pójsć tylko muszę siedzieć przed kompem...bo jestem w pracy:|

Gość kwach ma pojecie o czym mówi
nie dopłacą Ci