Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak to zwykle jest

Czy dziewczyna spokojna, ułożona, rozsądna i z zasadami ma szansę na miłość?

Polecane posty

charakter charakter, ale też jest właściwe zachowywanie się stosownie do wieku ważne. podejrzewam, że masz te 20 lat, albo i więcej, w takim wieku powinnaś bez żenady potrafic porozmawiac z facetem, zaczepic go nawet szczegolnie w jakims klubie...

Gość kanapka z serem
Ktoś kto stwierdził to wczesniej miał racje - wieje od ciebie zawiścia i zazrością. Ile jeszcze razy będziesz wałkować ten temat, ze dziewczyna siada okrakiem chłopakowi na kolanach. Też takie znam, nawet ładna, zgrabna, ale niesamowicie głośna i irytująca. Owszem ma powodzenie, ale tylko wśród facetów, którym podoba sie typ "w sam raz na jeden raz". Też tego chcesz? Bo z twoich wypowiedzi wynika, ze brakuje ci zainteresowania ze strony takich właśnie buraków, a normalny facet nie będzie za toba latał jak za księżnkiczką.

Gość izoldinha
Taka dziewczyna jaką opisałaś ma szansę na miłość i nawet jest bardzo poszukiwana przez facetów, tylko pojawia się pytanie jak taką dorwać. Mam takiego najlepszego kolegę, który za bardzo nie ma szczęścia w miłości. To typ hałaśliwy, który lubi się bawić i owszem ogląda się za lampucarami, ale tylko na 1 raz, jednak nie wiąże z takimi przyszłości. Na pytanie moje czemu nie poszuka dziewczyny normalnej ( taką jak opisałaś) powiedział mi " Bardzo chętnie bym taką chciał, ale gdzie ja mam taką znaleść" No właśnie to jest problem. Takie dziewczyny jak Ty nie rozbijają się raczej po dyskotekach, a faceci, którzy chcieliby taką dziewczynę właściwie tylko tam ich szukają. Poradziłam mu aby rozejrzł się po Internecie bo to w zasadzie jedyne miejsce gdzie ludzie z różnych środowisk mogą na sibie trafić. Ja swojego chłopaka również spotkałam na necie kilka lat temu. No bo gdzie ja bym go miała spotkać? Po knajpach raczej nie chodził ( typ naukowca). Gdyby nie net, nigdy byśmy się nie spotkali Pozdrawiam

Gość tak to zwykle jest
Do nie masz szans gdyz godz. 14:08: cytuję: "ludzie na ogol sympatycznie nie stwierdzaja swojej sympatycznosci, tylko byc moze formuluja to jako pytanie retoryczne" Odp: przecież mówię wyraźnie : "wydaje mi się (...)", a nie stwierdzam ponad wszelką wątpliwość. Do Sedzia Dreedddd: "księżniczką" na pewno nie jestem, ale znam takie, i to właśnie te mają największe powodzenie (faceci kochają zołzy, miłe dziewczyny mają w dupie). Poza tym, cytuję: "Mozna nawet skromnie usiasc na kolanach, umiesz tylko okrakiem ?" Odp: Gdzie ja powiedziałam że siadam okrakiem? A poza tym co, rajcuje cię jak dziewczyny na tobie siadają, dostajesz wzwodu? Może nie każda dziewczyna lubi być aż taka natarczywa i zdesperowana? Do krateczka, Nuan, izoldinha: Dzięki, przynajmniej ktoś tu rozumie o ci mi chodzi.

Gość prawie_A
do cech wymienionych w temacie topiku nalze dodac jeszzce nudna... to nieodlaczny element :) czy taka dziewczyna ma szanse wyjsc dobrze za maż ? serio pytam :P

Gość zaraz padnę ze śmiechu
No jeśli dla ciebie ciekawe są tylko lampucery to gratuluję wyboru! Pewnie nigdy się nie znudzisz jej opowieściami o malowaniu paznokci i o tym jak się schlała na ostatniej imprezie. A potem będziesz wychowywać dzieci listonosza w słodkiej nieświadomości :D :D :D .

Gość Une
izoldinha - co ty niby chcesz zaproponowac? Zeby ten twoj kolega, ktory jest ruchaczem, ktory zaliczyl wiele dziewczyn, nagle chcial sie ustatkowac i znalezc sobie taka dziewczyne, jak autorka? Najlepiej, najpierw sobie pouzywac a potem znalezc cnotliwa. Zalosne. Niech zwiaze sie z ktoras z tych jego dziwek, to ten sam poziom.

Gość prawie_A
hę ? pzreczytaj jeszcze raz... ochlon troche i odpowiedz :P napisalam,ze pytam serio... a pytam bo sama uwazam sie za taka wlasnie osobe...

Gość No właśnie to śmieszne
Najpierw szukają dziweczek i łatwych panienek, a potem nagle coś im się odmienia i chcą żonę-dziewicę. Niech się wreszcie na coś decydują, a potem nie płaczą. Znałam taką jedną co się z facetami spoufalała, każdego kolegą obejmowała, puszczała oczko, powodzenie miała oczywiście jak stąd do księżyca. A potem jak się już z takim jednym kolesiem związała na stałe, to chociaż są już razem 3 lata, on zawsze w kłótni wyzywa ją od dziwek i pyta z iloma wcześniej się "ruchała" (dosłowny cytat z koleżanki jak mi to potem opowiadała i się żaliła).

Do prawie_A: sorry, ale wkurzyło mnie to "nudna". Też jestem taka jak autorka tematu a bynajmniej za nudną się nie uważam: mam mnóstwo zainteresowań.

ja jestem ułożona, rozsądna i z zasadami ma szansę na miłość? i nikt mnie nie chce...moze dlatego ze spokojna nie jestem...

Gość om87
dlatego ze nie jesteś dziewicą:p

Gość prawie_A
ok :) ja tez mam ale co mam gadac z facetem non stop o moich zaintereswoaniach... chodzi mi o zwykla normalna luzacka gadke- nie umiem za chłolere :)

No to zupełnie tak jak ja :)

Gość ciekawe jak ty wygladasz jacek

Gość prawie_A
to u mnie w grupie na studiach mialbys pelne rece roboty :P

Gość prawie_A
przeleć mnie jacusiu:p

Gość prawie_A
naprawde chcecie takie poznawać... oj chopy :)

to ja spotkalem wlasnie taka kobiete... jak bylem na urlopie.. no spoko duzo gadalismy duzo i na kazdy temat.. zaprosilem ja kiedys na wesele bawilismy sie dobrze dosc szybko zgralismy sie nawet w tancu.. po weselu zostala ze mna na jeszcze na dwa dni.. w lozku nie bylo seksu.. bo ona nie chciala.. za to przyjemnie i do rana nam sie rozmawialo.. calowalo.. pozniej spedzilismy jeszcze pare dni.. i koniec mojego urlopu i z powrotem wyjazd za granice.. nadal utrzymywalismy kontakt.. ale zaczela sie lamac czy ona moze jeszcze tyle czekac.. bo miala zaczekac pol roku.. myslalem ze naprawde sie rozumiemy.. i ze moze to juz ta jedna.. wiec dal niej wrocilem wczesniej.. zeby po 2 tygodniach spedzonych szczesliwie chwil uslyszec od niej przez tel. ze to nie to.. i uslyszec to w taki sposob.. ze sie zapytalem jej czemu sie tak unosi.. czy cos jej zrobilem.. pozniej jak znalazlem dobra jak na Polskie realia prace.. kupilem sobie samochod.. a ona trafiala na samych facetow ktorzy jak uslyszeli ze po 2 randce nie chce isc z nimi do lozka.. to znikali bez sladu.. zmienila zdanie ze z nia cos jest nie tak ze ma jakas blokade na uczucia.. zaproponowala spotkanie.. na ktorym znowu byla ta mila kobieta.. sypiaca pochlebstwami jaki to nie jestem... i z checia spotkala by sie jeszcze.. zauwazylem wtedy ze cala ta spokojna.. ulozona i rozsadna konieta z zasadami to jeden wielki falsz..

Gość takie kobiety
unikają pojebów, dlatego nie można ich normalnie spotkać kryją się, żeby nie paść ofiarą... a kogo ofiarą? no, właaaaśnie

jacekkkkkkk: z taką właśnie dziewczyną będziesz wychowywać dzieci mleczarza ;-) Myślisz że takie dyskotekowe dziewuchy są wierne i dbają o swoich facetów (nie mówię o gotowaniu obiadków czy prasowaniu gaci, ale o zwykłe zrozumienie, życzliwość). Taka dziewczyna puści cię kantem zanim zdążysz policzyć do dziesięciu...

Gość prawie_A
masa jest takich kobiet, tylko jak ktos zauwazyl chowaja sie po katach :) trzeba miec oczy i uszy szeroko otwarte :D

Takie kobiety istnieją ale faceci i tak wolą blachary. Do czasu aż się roztyją, wtedy szukają nowej.

Gość prawie_A
wiadomo,ze nie mozna generalizowac ale cos w tym jest... ta jedna dyskotekowa dziewczyna jest z jednym kocha innego... po prostu to tak glupio byc samej... :P

Ale kto chciałby mieć takiego faceta.