Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z lekka załamana i zdenerowana

dziewczyny,pomocy!!!!!!!!! Jaka pogoda na 16.08.08 ???

Polecane posty

ta mysl nie daje mi spokoju.Wprawdzie slub za ponad rok ale moze wiecie jak pogoda bedzie w ten ,tak wazny dla mnie,dzień 16.08.08 ? Plizzzzzzzz,pomózcie!!!!!

Gość _ _ _ _ _ _ _ _
pioruny, gradobicie, śniezyca i nawałnica przykro mi to mówic, ale taka jest prawda;)

A skąd my mamy wiedzieć jaka pogoda będzie w przyszłym roku? Będzie albo słonecznie, albo pochmurnie, burzowo i deszczowo.

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha sorka, ale jest tylko jedna prawidlowa reakcja na ten topik- powyższa :D:D:

Gość chyba laske ochujalo...
moze obudz Nostradamusa???

Gość pogode mozna
z jakas tam dokladnoscia przewidziec na nastepny dzien. Na dwa dni do przodu - juz ledwo ledwo. Na tydzien do przodu - nie mozna. Taka jest prawda :)

Ze wstępnych obliczeń wynika, że w dniu 16.08.08 pogoda dostosuje się do Twych oczekiwań: Nad ranem, od 00-06.30 temperatura wyniesie 15 °C, ciśnienie atmosferyczne 1020 hPa, wiatr wschodni, umiarkowany 8 km/h bez opadów. Przed południem temperatura podniesie się nieco, do 16 °C, ciśnienie spadnie do 1015 hPa, wiatr zmienny, ok 7 km/h. Po południu, od 12-18.15 temperatura wzrośnie do 30 °C, co podniesie zarówno temperaturę imprezy, jak poziom spożycia napojów wśród gości weselnych. Ciśnienie wzrosnie do 1016 hPa, wiatr 4 km/h. Wieczór przyniesie ochłodzenie, być może związane z faktem, iż babcia dowie się, że noc poślubna nie będzie pierwszą, którą młoda para spędzi razem. Mimo to noc będzie pogodna i pełna wzruszeń :)

Gość może jeszcze jakieś prognozy
chciałabym mieć z czego wybrać...

ja pierdsole taaaaa wiem nawet jaka pogoada bedzie w czasie euro 2012:o !!!!!!!

Gość nie wierzę że takie
idiotki istnieją!!!! brak słów!!!

a jednak istnieja!!!!!!11 ja nie wierzylam , ze istnieja w Polandii takie \"slodkie idiotki\" jak z tych kultopwych \"hamerykanskich\" filmow mlodziezowych!!!!takie \"puste blondi\"i przezylam po prostu szok:D;)

wszystkim z serca dziekuję :) a teraz zeby przetrwać ten rok z okladem,nanizam na sznurek od bielizny pare młodych ziemniaków i w efekcie wykonam wspaniałe dopochwowe kulki rozkoszy,którymi zacznę zadowalać sie kuż dzis nad ranem :classic_cool:

Gość 15.08.08
nastąpi koniec świata....

Gość pzrecież to są jaja
a wy zamiast sie pośmić to przezywacie i wyzywacie! GŁupie!

Gość gfhfhgfhgfhfh
ma prawdopodobnie padac :( tez mam tego dnia slub

Gość mimolek
tak ma padac:( ale jestem zla no akurat w ten dzien

a jakie to ma znaczenie? w dniu slubu raczej nie bedziesz sie przjmowala pogoda, no chyba ze masz przyjecie na swiezym powietrzu.

Gość gfhfhgfhgfhfh
no akurat w moim przypadku to bedzie mialo duze znaczenie bo chce zrobic plener na powietrzu a jak bedzie padac to nie wiem jak to zrobie :((

Gość fernerka
bo chce zrobic plener na powietrzu a jak bedzie padac to nie wiem jak to zrobie hahahahhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość gfhfhgfhgfhfh
zebys sie nie posikala ze smiechu !!!!

Gość ytreretdeht
tez mam slub tego dnia i jestem zalamana:(:(:(

Gość molly25
no chyba dopiero teraz Twoje pytanie ma sens bo mozna cos powiedziec...na Onet.pl nie wyglada to za ciekawie...burze, deszcz..przynajmniej w moim wojewodztwie....liczy sie atmosfera poamietaj, pozdrawiam

Gość czarownicaaa
lap strone to strona na ktora zagladaja piloci szybowcow :) nie wiem z jakiego miasta jestes wiec nie moglam sprawdzic www.meteo.icm.ude.pl klikinij w 3 okienko