Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zla-kobietaa

Orange-MultiBox - sms za granice..problem!

Polecane posty

Gość zla-kobietaa

Czy ktos z Was uzywa moze z bramki Orange - MultiBox do wysylania smsow za granice? Od jakiegos czasu nie mialam z tym problemow, a od dwoch dni przy probie wyslania smsa za granice pojawia sie komunikat "Serwis chwilowo niedostepny . Sprobuj za chwile". Probuje tak od 2 dni i NIC. SPotkal sie ktos z czyms podobnym?

Ja tak kiedys mialam i pozniej wrocilo do normy. Niestety teraz Tobie nie sprawdze bo juz wykorzystalam moje 30 :)

Gość zla-kobietaa
Dziekuje za odpowiedz:) Mam nadzieje, ze to szybko wroci do normy, bo w koncu zbankrutuje na smsach:)

Ja płace w orange 20 gr za smsa - na karte. I karta 25 zł nie starcza mi na cały miesiąc niestety ..hi..hi..(na same smsy!) dobrze ze mam jeszcze msn i skype

Gość zla-kobietaa
Ja mam telefon w Erze, a tam jest tak "inteligentnie" zrobione, ze chociaz oplacam abonament 60 zl, to smsy za granice liczone sa poza nim, wiec za kazdego place dodatkowe 60 groszy. trzeba bylo znalezc rozwiazanie, wiec sie zarejestrowalam na Orange, zaplacilam chyba 6 zl i mam 100 esow do wyslania. Zeby nie bylo za pieknie to sie co zbziulało:)

A to ja nie wiedzialam, ze tam moge doplacic 6 zl do smsów. Wlasciwie tez mam zawsze dostep do neta to moglabym skorzystac. Zaraz sobie sprawdze. Z Era to wiem bo drugi tel tez mam w Erze i place tez 61 gr, za to jak jestem za granica to jest odwrotnie bo z Ery do Polski place kolo 1 zł a z orange najmniej 2 zł!

Gość zla-kobietaa
Hmmm...to faktycznie sobie to sprawdz, a jesli chodzi o smsy z zagranicy do Polski to az tak drogo chyba nie jest. Moj chlopak jest w Irlandii, nigdy nie pytalam ile placi za smsa, ale ma w Orange i watie zeby to byly 2 zl za jednego esa.

Niestety jest tak drogo. Gdzie bys nie pojechala i na jaki kontynent. W Anglii tez placilam 2 zł z orange na karte. Moze on ma na abonament i ma taniej tak jak ja mam w Erze.

Gość zla-kobietaa
Ma telefon na karte. Nie wiem o co tam dokladnie chodzilo, ale kupil ta telefon z nowym numerem i iles tam ma do wykorzystania, ale dokladnie CI nie powiem bo nie wiem o co tam chodzi.

Gość zla-kobietaa

Gość zla-kobietaa
Nie, na irlandzki numer. Do tej pory nie bylo problemow, a teraz do Polski moge, a do Nieo juz nie.