studentka7 0 Napisano Czerwiec 22, 2007 i inne które powinno sie wykonac na 1 wizzyte? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maleńkka 0 Napisano Czerwiec 22, 2007 zapewne badanie ginekologiczne i skierowanie na badanie hormonów (niestety płatne, ilość hormonow zależy od lekarza, a każdy hormon ok 20zł). Mnie wyszło ok 130zł jakieś 3 lata temu. A i tak dostałam jak wiekszosć luteine. Ale zawsze lepiej sprawdzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
studentka7 0 Napisano Czerwiec 23, 2007 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
studentka7 0 Napisano Czerwiec 24, 2007 czy ktoś może mi odp.?jaki hormony pod jakim kąte badania?czy mocz też trzeba? czy sa jakieś oznaczenia jaki hormony powin no sie wykonać? ja nie mam pojęcia i nic przez wyszukiwarke nie znalazłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niah niah Napisano Czerwiec 24, 2007 Chyba nikt tu biologii nie kończył, żeby rzuać fachowymi terminami. Poprosisz lekarza to Ci zleci właściwe. Trudno, żeby pacejnt sam się we wszystkim orientował. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czasami wystarczy Napisano Czerwiec 24, 2007 normalne badanie ginekologiczne i wywiad słowny z lekarzem. Jeśli dowie się, że chorowałaś na przykład na żółtaczkę zakażną to wyśle cię na badanie krwi pod tym kątem. Wszystkiego dowiesz się podczas wizyty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marta1983 Napisano Czerwiec 24, 2007 przed wizytą żadnych badań nie rób bo każde powinno się wykonywać w danym dniu cyklu. Ty nie wiesz jakie badanie w którym dniu więc nie rób zresztą może być to niepotrzebne jeżeli masz wszystko w pożądku z hormonami i już kiedyś miałaś te badania. Myślę że jeżeli ginekologa coś zaniepokoi to cię skieruje na badania hormonalne. Mnie skierował i zapłaciłam 360 zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach