Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asiaaaa

czy jestem a wciazy?

Polecane posty

mam pytanko...z moim chlopakiem uprawialismy petting. i czy jesli mial wytrysk i dotknal spermy reka a potem mi palca wlozyl...to czy moge zajsc? ja jeszcze niewspolzylam i jestem dziewica ale jak mi palca wlozyl to moglo dojsc do jakiegos uszkodzenia blony? bo niekrawilam ale troche mnie kłuło to. I jeszcze jedno pytanko rowniez o ciaze...czy jesli byl bez majtek bardzo blisko mnie a ja w majtkach to przez takie cos moge tez zajsc?? prosze o odpowiedz

Gość sonkasun
tak, możesz zajść w ciąże przez wkładanie palca, błonę tez mozna uszkodzic ale niekoniecznie rozerwać a przez majtki raczej sie nie zachodzi.

Gość mysle ze tak
przeciez plemniki przeskakuja swobodnie przez majtki, spodnie i reczniki. Bierzesz sie za seks i nie wiedzialas o tym???

Gość mysle ze tak
to na palcu mogl przejsc tez jakis plemnik...:o

no mogl...mam nadzieje ze niejestem, tym bardziej ze ju z tym chlopakiem niejestem

odpowie ale wstydze sie go kupic...jestem za mloda a zadna z moich kumpeli sie nieodwazy,zrezta za wczesne jeszcze aby wykryc to bylo pare dni temu

Gość kapucha
parę dni temu i już z tym chłopakiem nie jesteś??????????????????????????? dzisiejsze dzieci mnie dobijają swoją głupotą.. :/

kapucha jak cos ci sie nepodoba to poco piszesz? widoczne cos sie stalo,e niejestem.nieeste w temacie wiec niemow

Gość ile razy jeszcze
założysz ten topik?!

Gość grochuwa
lol, żal :/

Gość matka-chrzestna
proponuje najpierw się doedukować i poczytać różne rzeczy na temat seksu i związanych z tym konsekwencji. myśl dziecko !!!!!!!!!

Gość i dobrze ci tak
bawiłas się w dorosłą to teraz ponieś odpowiedzialność jak dorosła i uródź dziecko.

Gość jak dla mnie
to szansa zajscia w ciaze jest bardzo duza. badania dowiodly ze plemniki przetrwaja w trudnych warunkach do 7 dni. wiec skoro mial je na palcu i boli cie brzuch...:o :o :o

bo niektorzy mowią ze jestem glupia i przez takie cos nie da sie zajsc.wiec sama nieewiem juz komu wierzyc.

Gość ok.ok.
Plemnika nie interesuje jak trafi do pochwy i dalej do szyjki... Czy zostanie przeniesiony na palcu czy tradycyjnie to nie ma większego znaczenia. Ważne, że znalazł się w sprzyjającym środowisku i zapłodnienie gotowe.Oczywiście ważne też, czy miałaś dni płodne no i czy masz pecha...

Gość no napewno
musisz uwierzyc w to, ze jestes glupia. to na bank. a z ciaza, to sie jeszcze zobaczy

bylam przed okresem wiec jest taka mozliwosc zajscia? a po tymzdarzeniu okresu niemialam

Gość danone
watpie zebys byla takie cuda sie nie zdarzaja. plemniki nie maja nog mimo wszystko a kiedy wprowadzi sie nawet jakis przez palec to przeciez nie doprowadzi sie go do komorki jajowej a sam jak ma tam dojsc ;| pewnie teoretycznie mozesz byc ale to sie nie zdarza !! kobiety swiadomie chca zajsc w ciaze i im sie nie udaje a tu przez palec ciaza ? niee napewno

Gość ok.ok.
Danone, a penis wprowadza do komórki jajowej plemnik? No też nie. Tak czy siak ląduje w pochwie i dalej brnie do jajeczka dość długą drogą.. Także nie ważne jak się znajdzie na starcie, ważne, że jest w środku. I często właśnie jest taki pech..

Gość Marta1983
JA specjalistą nie jestem ale ta dziewczyna nie może być w ciąży i tyle..

Gość kiwi kiwi
haha wiec dziekujesz za odpowiedz ktora jest dla Ciebie korzystna ;> przyjmij do wiadomosci ze jesli miał sperme na palcu i włozył Ci go do pochwy to jednak mogło sie udac ;)

\"nie\" z czasownikami pisze sie osobno :P - to tak na marginesie...

masz racje kiwi kiwi.dziekuje za odpowiedz ktora jest korzystna.ale musze rowniez brac do swiadomosci te niekorzystne odpowiedzi

Gość phi......
Specjalistą to jest lekarz, a nie jakaś nastolatka z drugiego końca Polski, która Ci powie to co chcesz usłyszeć... Prawdopodobieństwo jest zawsze, jeśli plemniki znalazły się w pochwie. Nie ważne czy przez członek, przez palce, wibrator czy inseminację. Są we właściwym miejscu. Kwestia szczęscia czy im się powiedzie dalsza wędrówka czy nie. Ale wierz w to co Ci wygodne, na pewno daleko zajdziesz...