Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asiaaaa

czy jestem a wciazy?

Polecane posty

mam 16. on niechce ze mna gadac niewiem czemu. masz moze nr gg? to bysmy pogadaly sobie. bylam z nim 2 razy. co prawda nie tak dlugo ale bardzo przywiazana

Gość kochana asiuuua asiu
trzeba się szanować... trzeba w życiu odnaleźć miłość: MIŁOŚĆ- I WTEDY TEŻ CIELESNOŚĆ a nie tylko sex tzn.....jestes przywiązana,,,...ale kochasz go? dziecko jeśli ty nie szanujesz sama siebie- to nikt cię nie bedzie sznował w życiu. nikt. pewnie masz kompleksy- każdy je ma. jakbyś sie czuła cudną laską- nie byłabys taka łatwa... wystarczy się sznować- a trafisz na kogos kto cie bedzie szanował, kochał, zaspakajał sexsualnie. dzieckodziecko sex to nie jest robienie kupki.... to cos co powinno sie wiązać z uczuciem, oddaniem, zaufaniem, pewnością, ale taka pewnością 100-% inaczej zostaniesz osiedlową dziwką- nikim innym masz jeszcze czas by wszystko zmienić jesteś młodziutka wszystko przed tobą- tyko chęci..

smallgirl sluchaj jak chcesz to podlacz sie pod nr gg:8819545 to pogsadamy bo to jest moj nr zapasowy to ci dam prawdziwy potem.

tylko ze my siebie szanowalismy i wogole wszystko super. tylko nagle to on mi to powiedzial ze koniec i niewiem czemu.pewnie juz sie niedowiem

Gość do założycielki topiku
zacznij życie na nowo w ciąży na pewno nie jesteś ten chłopak pewnie był nie wart ciebie jest jednak pewne że: JEŚLI CHŁOPAK COS ŁATWO DOSTAJE TO TEGO NIE SZANUJE!!!! jeśli to CIEBIE CHŁOPAK PODERWIE, zdobywa, wyzna że kocha- możesz mieć nadzieje- że to jest warte zachodu, inaczej- niestety chłopcy sobie nawzajem przekazują opinie o dziewczynach- i faktycznie bedziesz uchodzić za łatwą panienkę i puszczalską ale tylko na 1 raz...

prawie jestem pewna że ten sex to był przypadek- że nie odróżniłaś tego że chłopcy niestety mają popęd- nie związany z uczuciem... on pewnie NIC do ciebie nie czuł...ale że nie musiał cie długo namawiać...skorzystał z darmowego numerka.... kurde ale nie myślisz o aids? aids- zabija ludzi- a jak ten twój chłopak ma takie podejście- to moze już z niejedną zarażoną dziewczyną uprawiał petting no a ciąża???? nie myślisz o tym???? wiesz co to znaczy urodzić dziecko???? przeraża cie to???? to wiedz że usunąć ciąże jest dużo gorzej kochanie....zmień swoje zycie i otrząśnij się

no a jak spotkasz kiedyś tego jedynego- to co - zataisz przed nim przeszłość?

Gość dziewczyno.....
nawt jak twoja mama pije a tata cie pije nawet jak jestes z marginesu a bracia kradna co popadną- TY mozesz jeszcze wyjśc na ludzi....masz CAŁE ŻYCIE przed sobą....wytycz sobie cele.....osiągaj je i nie łam sie

o to chodzi,że walczyl o mnie mowil ze kochal i szanowal i nagle niewiem, odwrocilo mu sie.