Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asiaaaa

czy jestem a wciazy?

Polecane posty

Gość jupiii
zrob sobie najlepiej termin u ginekologa (jesli tam jeszcze nie bylas i sie wstydzisz to nich idzie z Toba jakas bliska kolezanka). Tylko zapisz sobie na kartce pytania, na ktore chcialabys znac odpowiedz, bo ze stresu wszystko zapomnisz. Mozesz poprosic o rade i pamietaj: lekarz ginekolog, to tez czlowiek i nie masz sie czego bac!!! Wiec ODWAGI! I nastepnym razem z glowa!!! Nawet przez takie zabawy mozesz zostac mamusia...

a co do tego pytania mojego o te zajscie w ciąże. strasznie boli mnie lewy jajnik zy to tez moze byc jakas dolegliwosc??

Gość kiwi kiwi
no moją kumpele bolał jajnik w ciązy, na samym początku jak jeszcze nie wiedziała ze jest. ale wiesz w Twoim przypadku to ciąza nie jest tak prawdopodobna jak to bylo u niej... dawno to bylo? moze zrob test?

Gość papapjka
jestes

Gość jupiii
5 dni to za malo zeby stwierdzic ciaze.

Gość kiwi kiwi
raczej nie

Gość ty jestes
naprawde taka glupia, czy tylko udajesz??? :o :o :o

Gość smallgirl
Nie jesteś w ciązy a jezeli bys byla musialabys miec strasznego pecha.zrobisz sobie test i wszystko sie wyjaśni spokojnie.Ja mam poważniejszy problem niz Ty i większe powody do obaw.

Gość hahahahahahahhahhahahahhaha
przyjedź do nas:BURDEL, WROCŁAW UL. JARSKA 1/1 MY CIE PRZEBADAMY I POWIEMY CZYŚ ZAPLODNIONA CZY NIE HAHAHAHHAHAHHHHA HHAHHAHHAHAHAHAHA HAHAHHAAHHAHAHAH A DZIURĘ MASZ MAŁĄ HAHAHAHHAHAHA BO JAK NIE TO ZACERUJEMY HAHAHAHHAHA

Gość hahahahahahahhahhahahahhaha
CO SIE MARTWISZ SKROBANKE CI ZROBIMY- GRATIS! TO TYLKO PLÓD- ZAKWALIFIKOWANY DO USUNIĘCIA HAHHAHHAHHAHAHHA JAK SIE MYŚLI CIPUCHA TO TAK JEST HAHHAHAHAH

Gość POWIESZ DZIECKU...
wiesz.., jak cie urodsziłam to bylam dziewicą..., tata cie palcem zmajstrował..

Gość smallgirl
tak, tak z ciąża... miałam skrobanke4, potem krwotok, a teraz prokuratora na karku bo moj ex zrobił mi koło dupy. Najpierw był niepocieszony że wpadliśmy, myślalam że się ucieszy na wieść o zabiegu, a teraz sie okazało że " nastawił"sie na to dziecko- jest już za późno... no i najchętniej by mnie zabił

Gość smallgirl
wg., mnie nie jesteś w ciąży.. na 100% ale jakby było inaczej to: zastanów sie porządnie nim "coś"negatywnego zrobisz- bo czasu sie nie da cofnąc..... ja bym chciała... teraz jestem tylko strzępkiem człowieka, czuję się gorzej niz śmieć

Gość smallgirl
ale serio wg. mnie nie masz się czym zamartwiać i nie czytaj wypowiedzi dziewczyn które nie wiedzą o czym piszą- bo w ciąze tak łatwo sie nie zachodzi. ....ja ...może to głupie...ale chciałabym być znowu- jednak w ciąży....już nie mogę sobie z tym poradzić..

zobaczysz jeszcze bedziesz.a ten chlopak co z nim bylam mnie zostawil...wiesz i niemoge byc w ciazy

Gość smallgirl
jak to? 5 dni temu sie kochaliscie i zostawił Cię?

Gość smallgirl
a kiedy masz dostać okres?, bo jak kochaliście sie tuż przed okresem to byłaś na 99,9% niepłodna

Gość smallgirl
ale nie kumam!!!!!!!! jak to cie zostawił? przeciez jak sie pokłóciliście- to nie znaczy od razu rozstanie, ludzie sie kłocą, obrażają, ale w takiej sytuacji- chyba wiedział co i z kim robił ? uszy do góry, na pewno cie przeprosi- jak sie pokłóciliście i jeszcze będziecie razem

Gość dzieccbioooko
jak cie wybzykał brat, tata, wujek czy psi chuj- za twoim przyzwoleniem - to i tak masz obowiązek zgłosić to na polcję ba nawet jak to był twój chłopak a ty nie masz 18 lat- to mozesz to zgłosic jako gwałt niech skurwysyn ponosi konsekwenvje

Gość smallgirl
a ile masz lat? bo ja też jestem młodziutka? współczuję Ci serdercznie, ale na prawdę ty sie nie masz czym zamartwiać

Gość smallgirl
eeeeeeeeee no co ty i ty na tej podstawie sądzisz że Cię zostawi? a ile razem byliscie czasu?

Gość smallgirl
zawsze możecie sie gdzieś spotkać i wszystko sobie wyjaśnić ale w sumie to świnia z niego- jak to był twój pierwszy raz tak blisko z chłopakiem- petting itp a on zamiast cię uspokoic i wspierać- tak sie zachowuje

Gość smallgirl
ile masz lat?- jak nie chcesz to nie podawaj. ja mam 17, a mój ex 23