Monika017 0 Napisano Czerwiec 22, 2007 Dlaczego tak jest brzuch mnie pobolewa robi sie nabrzmialy czy to normalne zbliza sie okres?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Delicious_ 0 Napisano Czerwiec 22, 2007 Raczej tak ... sama powinnas wiedziec jakie mas zobjawy kiedy zbliza sie okres :O ale zazwyczaj tak jest ze kiedy zbliza sie termin miesiaczki to brzuszek zaczyna bolec i robi sie wiekszy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika017 0 Napisano Czerwiec 22, 2007 No wlasnie boje sie i nie wiem co jestr poprostu tez nie moge okreslic keidy dostane okres bo w ostatnim miesiacu dziwnie mi sie przestawil mialam 18kwietnia potem dostalam 29maja i teraz juz sama nie wiem keidy powinnien nastapic:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika017 0 Napisano Czerwiec 22, 2007 Jakie macie najczesciej objawy przed zblizajaca sie miesiaczka?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kochanka_swojego_kochanka Napisano Czerwiec 22, 2007 zawsze bolą mnie piersi..to znak , że za 5-7 dni dostanę okres na pewno.Do tego białe, matowe nierozciągliwe upławy, nabrzmiały brzuch i zwiększony apetyt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artianka 0 Napisano Czerwiec 22, 2007 ja mam ochote na czekolade. Kochane przed okresem i w czasie nasz organizm magazynuje wiecej wody, mamy zwiekszony apetyt, dlatego brzuszki nabrzmiale i twarde. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lornetka Napisano Czerwiec 22, 2007 ja ok 3-4 dni przed mam zawsze spadek nastroju. typowa chandra, wszystko mnie wkurza - zawsze wiem ze niedługo dostane okres! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika017 0 Napisano Czerwiec 22, 2007 MNie za to nigdy nie bola piersi moze dlatego ze mam takie male:Postatnio taki brzuch mi sie zrobil nabrzmialy a ostatnio podczas stosunku i po bolal mnie jeszcze bardziej dlatego tak sie wystraszylam nie wiedzialam co mi jest:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika017 0 Napisano Czerwiec 22, 2007 Jajniki znacznie sie powiekszyly wiec tak za ile powinnam dostac okres odpowie mi moze ktos? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika017 0 Napisano Czerwiec 22, 2007 Nie wiem co z Tym okresem:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Surfitka 1 Napisano Czerwiec 23, 2007 Monika, a skad wiesz ze jajniki znacznie sie powiekszyly? Skoro masz nieregularne @ to ciezko stwierdzic kiedy sie pojawi. A jak dlugo masz te problemy? Moze warto zasiegnac porady lekarza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika017 0 Napisano Czerwiec 23, 2007 Dotykajac brzucha czuje sie to przeciez a brzuch mnie boli przeciez przez to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika017 0 Napisano Czerwiec 23, 2007 Pozatym teraz to jest 27 dzien wiec zbliza sie mysle choc nie wiem do konca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spa_cja 0 Napisano Czerwiec 23, 2007 ja na tydzień przed miesiączką jestem strasznie wkurwiona :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magro 0 Napisano Czerwiec 23, 2007 przed okresem zbiera sie woda w organizmie wiec mozesz miec wrazenie ze brzuch masz nabrzmialy i bolesny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika017 0 Napisano Czerwiec 23, 2007 Hmm no tak ale keidy powinnien nastapic bo to mnie martwi:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magro 0 Napisano Czerwiec 23, 2007 tego to ci raczej nikt nie powie skoro miewasz nieregularne... moze do ginekologa powinnas isc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika017 0 Napisano Czerwiec 23, 2007 Narazie dam sobie spokoj z ginekologiem poczekam kilka dni ale jesli pojawiaja sie objawty to za kilka dni powinnien pojawic sie etz okres Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach