Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Monika017

Co z okresem?

Polecane posty

Dlaczego tak jest brzuch mnie pobolewa robi sie nabrzmialy czy to normalne zbliza sie okres??

Raczej tak ... sama powinnas wiedziec jakie mas zobjawy kiedy zbliza sie okres :O ale zazwyczaj tak jest ze kiedy zbliza sie termin miesiaczki to brzuszek zaczyna bolec i robi sie wiekszy :D

No wlasnie boje sie i nie wiem co jestr poprostu tez nie moge okreslic keidy dostane okres bo w ostatnim miesiacu dziwnie mi sie przestawil mialam 18kwietnia potem dostalam 29maja i teraz juz sama nie wiem keidy powinnien nastapic:(

Gość Kochanka_swojego_kochanka
zawsze bolą mnie piersi..to znak , że za 5-7 dni dostanę okres na pewno.Do tego białe, matowe nierozciągliwe upławy, nabrzmiały brzuch i zwiększony apetyt.

ja mam ochote na czekolade. Kochane przed okresem i w czasie nasz organizm magazynuje wiecej wody, mamy zwiekszony apetyt, dlatego brzuszki nabrzmiale i twarde.

Gość lornetka
ja ok 3-4 dni przed mam zawsze spadek nastroju. typowa chandra, wszystko mnie wkurza - zawsze wiem ze niedługo dostane okres!

MNie za to nigdy nie bola piersi moze dlatego ze mam takie male:Postatnio taki brzuch mi sie zrobil nabrzmialy a ostatnio podczas stosunku i po bolal mnie jeszcze bardziej dlatego tak sie wystraszylam nie wiedzialam co mi jest:(

Jajniki znacznie sie powiekszyly wiec tak za ile powinnam dostac okres odpowie mi moze ktos?

Monika, a skad wiesz ze jajniki znacznie sie powiekszyly? Skoro masz nieregularne @ to ciezko stwierdzic kiedy sie pojawi. A jak dlugo masz te problemy? Moze warto zasiegnac porady lekarza?

przed okresem zbiera sie woda w organizmie wiec mozesz miec wrazenie ze brzuch masz nabrzmialy i bolesny

tego to ci raczej nikt nie powie skoro miewasz nieregularne... moze do ginekologa powinnas isc?

Narazie dam sobie spokoj z ginekologiem poczekam kilka dni ale jesli pojawiaja sie objawty to za kilka dni powinnien pojawic sie etz okres