Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olenka pipi

w ktorym tygodniu lekarz powiedzial wam co bedzie ch/dz

Polecane posty

Gość olenka pipi

Hej! O tym że istotka mieszkająca w moim brzuszku jest dziewczynką dowiedziałam się w 23 tygodniu na drugim USG.

Gość bebe_30
mi lekarz powiedzial w 20 tygodniu ze malenstwo wyglada na dziewczynke, ale ze to nie jest pewne na 100 procent. czekamy wiec do nastepnego usg w 30 tygodniu,aby raz jeszcze przyjrzec sie dzieciatku.

mi również w 14 tc lekarz powiedział że będzie \"księżniczka\", w 23 tc powtórzył to co powiedział za pierwszym razem, a 19 kwietnia zobaczyłam swoją córcię w całej okazałości:)

mi w 17stym zaznaczył ze jest pewien na 100% ale powiedział tez ze BARDZO RZADKO tak wczesnie mowi z taka 100%ą pewnoscia

ja jestem teraz w 22 tygodniu i wciąż nie wiem bo maleństwo się tak wierciło na USG że nie bylismy w stanie zobaczyc:) Ale skoro nie chciał (chciała) rozłożyć nóżek to może bedzie dziewczynka:P:P:P

hej:) mi lekarz chciał powiedziec tak w ok 26 tyg, na 2 usg, ale ja nie chciałam .. tak było przy obu ciazach i maiałam dwie niespodzianki:) mam córeczki:)/nie blizniaczki!/

Gość mama olka
W 12 tygodniu. Mam nawet zdjęcie z usg z widocznym siusiakiem. W 16 tygodniu potwierdził płeć.