Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blond_Lady

K L U B C H C ą C Y C H U R O S N ą ć

Polecane posty

Gość Blond_Lady

więc niska na100latko, tak jak mówiłyśmy, tu będzie nasz klub :) ja mam 161cm i chce urosnąc jak najwięcej i jak najprędzej, najlepiej przez wakacje, 5 cm to by była rewelacja, ale wiem ze moge pomarzyć. :( będziesz to zaklikaj na tym topiku, ktoś jeszcze rośnie z nami?:P:PP

Gość to mozna wplywac
na wzrost ?

Gość Blond_Lady
nie wiem czy można, poprostu będziemy zapisywać co jakiś czas czy urosłyśmy itp, ja od dziś będę się rozciągac, każdą partię ciała, bo zależy mi na każdym milimetrze.

Gość lol lol lol
i po zakładasz 5 topików i zaśmiecasz kafe lepiej idź dziecko bajki odlądać a nie włazisz tam gdzie nie powinnaś

Gość abozeboze
rozciaganie na wzrost ?? to nic nie da,ale na miesnie i sciegna na pewno pomoze :D

Gość MoDeLkA-19
ja zawsze bylam niska i w pewnym momencie (to bylo w 3 klasie gim) podroslam 6 cm w ciagu roku !:) zawsze mialam ok 164cm a teraz mam 173 i jeszcze rosneeeee jupi :):)

Gość Niska na100lata
Ludzie jeżeli nie interesuje was ten temat to nie zaśmiecajcie nam klubu.... No więc Lady blond ,proponuję ,od tej pory będziemy mierzyć się co 3 tygodnie i zapisywać wyniki. Ok? No więc obecny wzrost: 166,5 cm

Gość ahaa
pewnie jestes jakas malolata co ma jeszcze mleko pod nosem i marzysz zeby urosnac dziewczyno nie masz moze wiekszych problemow??????????????? co za glupia dziewucha

Gość Niska na100lata
Powtarzam Ci człowieku: jeżeli masz dosyć to piców to po prostu na nie nie wchodź i nie żaśmiecaj swoimi komentarzami...

Gość Niska na100lata
nie umiem sie ruchac :(

Gość ahaa
czasem fajnie jest sie posmiac z takich idiotek jak ty!!

Gość Niska na100lata
To,że nie umiem się ruchać ,to nie ja napisałam! Ktoś się pode mnie podszył!

Gość Niska na100Iata
a wogole to mnie juz nudzi kafeteria .. wole isc do gej klubu i potanczyc z sexi chlopcami

tak naprawde to jestem cnotka niewydymka wychowalam sie u amiszów ogladam programy prof.miodka a najgorszym slowem jakie potrafie wymowic jest \"moszna\" gorsze nie przechodza mi przez gardlo zapalczyczywie penetrowane przez kolegow z kolka oazowego nienawidze podszywaczy odkad kiedys w nocy na \"przystanku jezus\" taki jeden podszyl sie pode mnie i to dosyc mocno skutkiem czego jestem teraz mloda matka

czemu podszywacie się pode mnie? Pewnie domyśliliście się hasła bo brzmiało ono \"wysoki wzrost\"?Teraz zmieniłam hasło i na pewno nie zganiesz mojego hasłą podszywaczu!Czemu piszesz takie zbereźne rzeczy posługując się moim nickiem ? Nie masz innej rozrywki?

Gość nie no ...
glupszego pomyslu nie widzialem ...moze dziewczyna zaraz zaloza klub chcacych miec dluzsze wlosy,paznokcie ... i co wy tu bedzieci pisac ... ze uroslyscie 1 cm na rok ... wowo ...

Gość ahaa
gowniary maja wakacje i nie wiedza co zrobic z wolnym czasem wiec siedza na kafe i wypisuja bzdury!!!!!!!!!!!!!!!!! nie macie nic innego do roboty

Gość a c....

Gość a czy sa jakies

Gość uuuuuuuuu