Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rybcia24

co mam o tym myslec

Polecane posty

hej wszystkim:) poznalam fajnego faceta, spotkalismy sie na piwku:) on kilka razy pozniej zapraszal mnie gdzies, przychodzil po pracy,wyciagal na obiad:) ale nie mialam czasu i duzo pracy wiec zawsze odmawialam:(a teraz on nie pisze,ja nie zachowalam jego numeru telefonu:(ale zobacze go w poniedzialek,jak dac mu do zrozumienia ze chetnie z nim wyjde:) pozdrawiam

po prostu powiedz \'\'wiesz, ostatnio odnioslam wrazenie jakbym cie zbyla, a to nieprawda po prostu mialam duzo pracy, ale w ramach rewanzu zapraszam cie ...do wyboru: piwko, obiad, kolacje, pizze...\'\' ;) powodzenia ;)

gorzej jesli odmowi:P odnosze wrazenie ze jest zainteresowany ale czemu mi nic nie napisze,jest weekend mozna gdzies wyjsc a tu telefon milczy:( moze rzeczywiscie go zapr0osze teraz ja

Gość upppppppppppppppppppppp

Gość do rybcia 24
Ty zadzwoń! A co Ty myslisz że facet będzie Cię w nieskończonośc zapraszał skoro Ty odmawiasz? Może troszkę się zniechęcił, sporo tych odmów było. Nie zna przyczyny więc tym bardziej może czuc się odzrzucony. Więc łap za telefon i dzwoń. Na pewno nie odmówi Powodzenia:)

wlasnie nie zapisalam numeru telefonu:(a skrzynke z smsami oproznilam;/ i nie mam jak zadzownic:P