Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to nie ja_

tylko do faceow

Polecane posty

Gość to nie ja_

odpowiedzcie cz mam jakies szanse po tym jak wszlam z randki, ktora zakonczla sie seksem, a potem jak zasnal ucieklam. skonakowalam sie z nim ale nie chce mnie znac. Zrobilam to bo sama ze soba tam sie strasznie żle poczulam, mialam strasznego kaca moralnego, a teraz tak zaluje, bo mi bardzo na nim zalezy To powazny chlopak i chcial powaznego zwiazku, a ja wszystko zepsulam. Jak moge zrobic cokolwiek zeby mi wybaczyl ?

Gość jak s obrazil to jest palantem
i tyle

Gość buty
PO PROSTU MU WYTŁUMACZ

Gość to nie ja_
niby tak ale w takiej sytuacji chyba mial prawo. Chcialam z nim rozmawiac ale mnie zgasil. Kombinuje co zrobic, ale nie mam pomyslu. My sie poznalismy na randkach, on ciagle tam jest i szuka

Gość to nie ja_
wytlumaczylam mu wszystko w 3 mailach, na zaden nie odpowiedzial, wiec zaczepilam go na gg to mi odpowiedzial, ze nie chce mu sie o tym gadac i zebym juz nie pisala do niego !

Gość buty
JESLI TAM CIĄLE SZUKA TO UWAŻA ŻE NIE ZNALAZŁ, DAJ SOBIE SPOKÓJ... ZACZNIJ SZUKAĆ SAMA. NIE CHCE GADAC TO NIECH SPADA, TEGO KWIATU PÓŁ ŚWIATU

Gość czyli ma cie dosc
i po prostu mu sie narzucasz

Gość to nie ja_
nie wiem jakby to sie skonczylo gdybym zostala do konca ta nieswiadomosc mnie strasznie meczy, ja sie zaangazowalam.

Gość Boshhhhhhhhhh
ile macie lat? 15? ;|

Gość buty
TO JUZ PRZESZŁOŚĆ, A MYSLI TYPU "CO BY BYLO GDYBY ZIEMIA BYŁA PLASKA NIC CI NIE POMOGA". WIDOCZNIE TAK MIALO BYC, WIDOCZNIE TO NIE FACET DLA CIEBIE. PRZEJDZIE CIE NIEDLUGO

Gość to nie ja_
jak sie poznawalismy bylo wszystko dobrze, pokazywal mi, ze mu zalezy, w tym czasie nie zagladal juz na randki. Poprostu zepsulam wszytsko, a ja nie moge szukac, nikt nie wydaje mi sie taki odpowiedni jak tamten.

Gość to nie ja_
rozmawialam z nim na temat ewentualnego seksu, bo dzielila nas dosc spora odleglosc, powiedzial, ze nie spotyka sie ze mna dla seksu, bo to by bylo bez sensu jechac tyle km tylko po to kiedy na miejscu nie ma problemu. Ale moze macie racje.

Gość weweweweeeeeeee
czy to byla pierwsza randka?

Gość buty
MOZE NIE BYLO TO NAJLEPSZYM POMYSLEM ZEBY ZNIKAC ZARAZ PO SEKSIE, ALE NAPISALAS MAILE ZEBY MU WYTLUMACZYC I PRZEPROSIC - TO POWINNO WYSTARCZYC, NIC WIECEJ NIE MOGLAS ZROBIC. JESLI NIE CHCE ZEBYS DO NIEGO PISAŁA TO NIE PISZ, NIE MOZNA SIE STARAĆ W NIESKOŃCZONOŚĆ

Gość to nie ja_
tak, to byla pierwsza, ale nie bede sie tlumaczyc dlaczego odrazu seks, poprostu stalo sie. Liczylam, ze jak mu przejda emocje skontaktuje sie ze mna, ale minal juz miesiac i nic.

Gość tez bym focha strzelil
skonczylo sie seksem i powazny zwiazek???hmmm tez bym strzelil focha

Gość weweweweeeeeeee
no to po ptokach, za jakis czas zrozumiesz

twoj podstawowy blad to seks na pierwszej randce ,moj brat poznal przez internet dziewczyne rozmawial znia moze miesiac na czacie spotkali sie i po d20 minutach spotkania wrabala mu sie do lozka jak przyjechal z radnki powiedzial: łatwa byla i tyle ,pewnie kazdemu tak daje i sobie odpuscil dziewczyno szanuj sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo bedziesz spostrzegana jako ...nie powiem co a jak facet madry to pewnie sobie ciebie odpuscil bo sobie juz ywrobil zdanie na twoj temat ,teraz tylko pokaz mu ze bedziesz za nim latac niedosc ze cie oleje to bedzie chodzil w skowronkach ze ma wielkie powodzenie

Gość to nie ja_
a czy 33 letni facet musi siebie i oklamywac i chodzic za raczke z dziewczyna, zeby mozna bylo uznac, ze ma powazne zamiary, ja tak nie uwazam.

Gość fdafdsf
zgadzam się z hakuną

Gość to nie ja_
ok rozumiem :(

Gość buty
WNIOSKI SIE NASUWAJĄ SIE SAME, NA PEWNO JUZ O TYM WIESZ TYLKO JESZCZE SIE BRONISZ, ZE FACETOWI CHODZILO TYLKO O SEKS. MOWISZ 33 LATA, PEWNIE JEST ZONATY I DLATEGO NIE CHCE ZEBYS DO NIEGO PISALA. NIE BADZ NAIWNA, ZYCIE NIESTETY JEST BRUTALNE

masz nauczke teraz przynamiej bedziesz wiedziec czego nie robic a co robic zeby byc szanowana przez faceta, bo faceta najpredzej utrzymasz przy sobie swoja niedostepnoscia ...bo jak dostanie odrazu to nie szanuje sama wiesz jak jest jak cos nam szybko przychodzi to i latwo odchodzi ,ale jak sie o cos starasz ubiegasz to szanujesz i tak szybko nie odpuszczasz

Gość draska
nie jest zonaty, jest rozwiedziony, ma coreczke, a w zasadzie kawaler, zyl z kobieta poprostu.

Gość buty
nowa346- A TY CO TAK MORALIZUJESZ, DZIEWCZYNA DOBRZE WIE ZE POPELNILA BLAD, A TEGO TYPU KOMENTARZE JAKIE TY UPRAWIASZ TO RODEM Z RADIA MARYJA

buty dobrej rady nigdy nie za malo ,trzeba ostrzegac ludzi przed robieniem glupstw

Gość emocjonalny
gówniarz to określenie, które w tym układzie raczej pasuje do autorki opuszczającej faceta wśrodku nocy po co to robiła jeśli nie była pewna czy chce.... dzieci nie powinny sie bawić w takie "gry" a może on zwyczajnie czuł się wykorzystany? laska się zabawiła i zwyczajnie sobie wyszła bez słowa.

Gość to nie ja_
emocjonalny tez masz racje, ja mu jeszcze zostawilam kase symbolicznie za to co wydal na mnie tego dnia. Musze sie juz chyba tylko pogodzic z tym, choc wierzcie mi, duzo bym zrobila, zeby mi wybaczyl

Gość to nie ja_
najgorsze, ze byl tez seks analny, a na ten rodzaj seksu rzadko sie zgadzam :( Matko, jak mi źle

Gość buty
HMMMM...to nie ja_ RZECZYWISCIE BARDZO PO DZIECINNEMU, BARDZO. JA CHYBA TEZ BYM SIE NIE ODEZWALA