Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pan Rysiekk

poznam miłą młodzież

Polecane posty

Gość Pan Rysiekk

Mam duże serce pełne miłości i pieszczotek, chcę poznac miłą młodzież (od 18 lat) do namiętnych spotkań. Mam 59 lat, ale ciało spragnione młodzieży, jestem namiętny i zwinny jak gepard. Lubię się mocno całować z duża ilością ślinki. Proszę o maile z prośbami na maila panrysiek@go.pl Całuję młodzież szanowną!

Gość zboczony staruch
kijem cie nie tkne!!!!

Gość ikjj
bleeeeeeeeeeee

Gość Graaaaaaaaaaaaaa
spadaj dziadek

Gość Pan Rysiekk
byłem w czasie burzy robiony, więc w czasie burzy czuję natchnienie do maglowania własnego psiurka i w czasie burzy skrywam się w krzakach za remizą aby obserwować przystanek autobusowy PKS :)

Gość zboczony staruch
dobry jesteś!!!!!!!

Gość Pan Rysiekk
BolsziLolek - no to napisz do mnie z prośbą. Mam nadzieję że młodzieży do nie będzie przeszkadzać, ale czasem się pomaluję śminką albo nosze buciki. Jak ktoś nie che się spotkać ale ma stare śminki i śpilki - wezmę. Chcę namiętnie się porozumiewać ze śliczną, jędbrną młodzieżą, wysysac z was soczuńki i bawić się waszymi świeżymi ciałkami.

Gość cześć Ci
ja mam 22 lata i zawsze mi się podobali starsi panowie co by robili ze mną wszystko co by chcieli. takie małe perwersje to już by były.

Gość Pan Rysiekk
cześć Ci dam Ci przyjemności wiele i nie tylko w niedzielę , umówmy się jutro za przystankiem PKS :)

Gość cześć Ci
to chyba daleko, ale lizałbyś mnie długo ? bardzo długo ?

Gość Pan Rysiekk
o pksie to jakies podszywy, niegrzeczna mlodziez, ja szukam grzecznej,uległej. Chociaż penisek już nie ten, nie tak jak u młodego chłopca, nie sterczy ciągle i nie tryska spermą, ale czasami, jak się dobrze pobudzi prostatkę, to z prawie twardego czubka wypływa i powoli się sączy bielutkie nasienie. Młode dziewczyny lubią je zlizywać, bo to same witaminy i dobre na cerę.

Gość cześć Ci
panie Rysiek, czyli bez seksu, tylko same pieszczoty?