Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytają

Jaki jest powód, oprócz seksu, że kobiety są z mężczyznami których nie kochają?

Polecane posty

Gość porannna kawusia
KOBIETY POSIADAJA NIESAMOWITA SZTUKE MANIPULOWANIA I KOMBINOWANIA CO WYMAGA NIEPRZECIETNEJ INTELIGENCJI otóż to:) I jak tak patrze nie trzeba wielkiej inteligencji. Ta np jets głupia. Ale wyrachowana. I knuje ontrygi. Nie lubi mnie bo ja jako jedyna zobaczyłam kim ona i co knuje. Niezła manipulantka. Nie dało się tak to wzięła sie na sposob i zaczęła urabiac jego mame i siostre. Maile pisanie pierduł. O dziwo jego mame poznała w 2002 roku. I jakos maili nie było. Wyoział dupe na jachtach.. ze strasza corka.. za dramo.. gdzie jej byłoby lepoeij? wiec go złapała jak widziała ze Z. moze go jej zabrac. Na zawsze. Pytanie czy on kocha mnie. Skoro ją taką podłą nazywa cenną i wyjątkową:O nosi na sobie. Zamiast mowic tak o croce ją nosic. :)

Gość porannna kawusia
teraz jak mysli powaznie o zyciu ze mną. Nie powinien wcale sie nosic, opasek tez nie. Bo nie robi sie róznicy miedzy dziecmi.. a niby chcal je ze mną mieć. dziecku sie nie wytłumaczy czemu ta mała była nr 1, a teraz tatus juz tak nie robi? co dziekcu powiem? No własnie. Nie lubie ludzi co posluguja sie dziecmi do osiagniecia swych celow. Ona tak zrobiła. Mam nadzieje ze juz nie zakazuje widzen z corką. Duza dziewcyznka z niej. Juz sama powina spac u taty, z nim byc w jego domu:) rozmwiac z nią sam na sam przez telefeon.

Gość Mistrz i Małgorzata
akt małżeństwa w szufladzie i wspólny dom

Gość cosiezemnadzieje
A TY JESTES BIEDNY, WYKORZYSTANY OBYWATEL... PISZ SOBIE PISZ TUTAJ, NIC WIECEJ NIE MOŻESZ ZROBIĆ... SKORO TWIERDZISZ ZE TAKA Z NIEJ WYRACHOWANA SUKA... KTO SIE Z TAKIMI ZADAJE??? NIE CHCE MI SIE JUZ PISAĆ SORKI MAŁO ROZWIJAJĄCA KONWERSACJA

Gość cosiezemnadzieje
CZY TWOJA CÓRKA MA NA IMIE MARTYNA?

Gość porannna kawusia
Ale to czy dana kobieta to wyrachowana suka poznaje się po czasie! a nie od razu\1 to zycie i sytuacje pokazuja kim jets człowiek. pamietaj!!

Gość cosiezemnadzieje
TAAA...