Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana i w dole

Bardzo często pisuje na kafe, ale teraz nie napiszę pod swoim nickiem.

Polecane posty

Gość załamana i w dole

Chciałabym poznać waszą opinie o sobie. Nic mi się nie układa:( Mam 26 lat i nie mam chłopaka. Jest to dla mnie frustrujące. Jestem lubiana, tutaj na kafe też. Umawiałam się na randki, ale nic z nich nie wychodziło. Wczoraj byłam na kolejnej, chłopak normalnie uciekł:( Wpadłam w dół. Proszę napiszcie co o mnie myślicie. Tylko szczerze! Jestem tragiczna? To ja : http://www.grimmemennesker.dk/data/media/2/up-women.jpg Dziękuję za odpowiedź.

Gość po 10 piwach nawet ujdzie

Gość Zizi---
No co.Sympatyczne spojrzenie :-D 🌼

Gość blump
Luśka, nie przejmuj sie!! Trafisz jeszcze na swego :D

Gość Zizi---
Niektórzy są wręcz koneserami krągłości :D

Gość załamana i w dole
Aż tak ze mną źle ?:( Chce mieć chłopaka i normalne życie. Pracuje nad sobą, ostatnio schudłam 2 kilogramy. Jednak wszyscy faceci mnie omiają i boją się mnie. Tracę już nadzieje na normalne życie:(

Gość agaww
ładna buzia włosy i cera

Gość załamana i w dole
Dziękuję za odrobinę pocieszenia. Jednak ze mną nie jest dobrze. Jestem w takim wieku.... powinnam mieć już parę chłopaków. Chce założyć rodzinę, mieć dzieci. Na razie nawet nie miałam żadnego związku (wszyscy ode mnie uciekali) i jestem jeszcze dziewicą:( Jestem chora, brzydka i nigdy nie będę miała normalnego życia:( Załamana jestem:(

Gość agaww
będziesz miała będziesz Mój mąż ma 4 siostry i wszystkie są bardzo otyłe ( przy nich to Ty jesteślaska) one wyciagaja ok 140 kg Wszystkie są mężatkami ale żadna nie jest szczęśliwa Jedna właśnie sie rozwodzi, druga ma męża awanturnika co ją notorycznie nap**rdala i jeżdzi do burdelu ale nie odejdzie od niego bo by nie miała środków do zycia (bezrobotna w ciązy z 3 cim dzieckiem) następna tez klepie biedemimo że ciezko pracuje bo tez ma czwórkę dzieci i męża lenia tylko najstarsza ma w miarę normalnie jeśli chodzi o rodzinę to z kolei chora jest Chodzi mi o to żeniektóre dziewczyny tak pragną tego małżeństwa a inne mają go serdecznie dosyć

Gość załamana i w dole
Trochę wypiłam:( Załamałam się całkiem i przez to teraz piję:( Wszystko mi już jedno:( Napiszę wam jaki mam prawdziwy nick może przez to napiszecie mi lepiej jaka jestem. Używam na kafe nicku "piegowaty fiołek" i co o mnie myślicie? Nie mam szans na normalny związek?

marna prowokacja...poza tym jesteś obrzydliwie tłusta, zrób cos z tym sadłem kobito!

Gość bardzo stara baba
nastepna durnowata prowokacja:P

Gość marzaca-prawdziwa
Eeeeee,myslałam,ze bedzie tam jakis potwór.Nie zartuj.Ładna buzka,schudnij troche a jak nie chcesz to poszukaj wielbiciela kobiecych a nie chłopięcych kształtów.